Gość: JJ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.03, 22:58 Jak myślicie, który z tych telefonów wybrać: Alcatel320, Motorola C200, czy Siemens A50? W ofercie Idea POP mają zbliżone ceny, więc wybór trudny. Poradźcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.03, 23:00 Przepraszam, ale mi się drugi raz wysłało. Upss.. Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 10.11.03, 00:07 hmm nic nie mogę znaleźć na temat motoroli. Siemens A50 to low-end niemieckiego producenta. Telefon dość okrojony z funkcji ale skoro kupujesz w popie to pewnie nie potrzebne Ci są mms czy gprs więc ten telefon może być. CDN siemens A50:www.gsmonline.pl/telephones/?link=show_details.php?id=487 Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 10.11.03, 00:20 motorola: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__684/ alcatel: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__666/ siemens: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__402/ telefony te poza kilkoma szczegółami róznią się jedynie wyglądem. Pozatym motorola nigdy nie słynęła z łatwego menu. Pójdź do salonu i "pobaw" się każdym z nich. Ja bym chyba wziął siemensa, bo kompletnie nie znam tego alcatela. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.03, 11:23 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja# Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 13:00 tez sprawdzałam wszelakie porownania tych 3 telefonow, ja kupuje siemensa, tobie tez radze, a poza tymm siemens ma ems a alcatel nie...co niemeckie to zwykle najporzadniejsze,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.03, 10:21 Jak kupisz opisz wrażenia. Ja jeszcze nie zdecydwałam się na konkretny model. Pozdrawiam JJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja# Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 13:04 a poza tym na tych stronach fkn.pl wiadomosci na ten temat wszystkie nie są wiarygodne, sprawdz www.simens.pl oraz www.alcatel.pl tam jest dokladniej Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 11.11.03, 14:38 zajrzyj jeszcze na www.gsmonline.pl i www.infogsm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Który wybrać w Idea POP? IP: 80.48.229.* 12.11.03, 10:30 Przyjrzyj się alkatelowi całkiem spoko telefon i więcej funkcji zresztą średnia ocena terz mówi za siebie zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolek Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 22:59 nie kupuj motorolli ! wez za to ten ktory lepiej bedzie ci w rece lezal w koncu to ty bedziesz go uzywal a funkcjonalnosc jest bardzo podobna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hun Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 18:12 A dlaczego zła ma byc motorola? Ja mam telefon tej firmy sprzed 2 lat i jest to najłatwiejsza w uzyciu komórka,jaką kiedykolwiek miałem okazje obsługiwac...Czyzby sie pogorszyło??? Bo ja nie narzekam i nie zamieniłbym tego telefonu na zaden inny,bo mmsy nie są mi w niczym potrzebne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karburatorek Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 19:27 Zdecydowanie Siemens A50! Słyszałem o zawodności Alcatela, ale to na zasadzie "jedna baba drugiej babie"; A50 mam i polecam 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macant Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 09:33 pozwalam sobie zauważyć ,ze wszystko co Ci do tej pory napisano to kompletne bzdury.Każdy z tych telefonów bedzie dobrze działał, ale nie każdy nadaje sie do POPa.Jak wiesz w popie naleznosc za rozmowe jest naliczana za każdą rozpoczętą minutę.Czyli rozmawiasz 1 minute i 1 sekunde tp placisz za 2 pelne minuty!!!!! I tu jesrt pies pogrzebany.Twój telefon musi mieć dzwiękowe powiadomienie o upływającym czasie połaczenia .I nie mimutowe, bo to jest musztarda po obiedzie, tylko musi być możliwośc ustawienia np, na 50 sek, żegy była możliwośc skonczenia rozmowy w ciągu kilku pozostałych sekund, i nie rozpoczeło 2giej minuty.Kiedys pod tym wzlędum najlepsze były motorole np te małe ze skrzydełkami bodaj V50.Maja te funcje wszystkie alcatele.Pozostałe marki ,a w szczególnosci nokie do popa sie nia nadają{one nawed nie pokazują czasu połaczenia w trakcie jego trwania, bo to są telefony doskonałe technicznie, ale dla skandynawów gdzie są tanie połaczenia, albo dla bogatych którzy rozmawiaja godzinami przez telefon i dla nich minuta w tą czy w tamta nic nie znaczy,Ale oni nie kupują POPa.Dlatego powtarzam w POpie najważniejszą funkcją w telefonie są SŁYSZALNE ZEGARY POŁĄCZEN.CZyli motorola{Ale sprawdz, bo są różne wersje,a w punkcie o takiej funkcji nie mają pojęcia, do oni mają służbowe komOry}Lub alkatel. pozostałe marki do popa sie NIE NADAJĄ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
quicky1 Re: Który wybrać w Idea POP? 30.11.03, 20:31 Wybierz raczej Siemensa A50. Sam posiadam ten telefon - bardzo dobrze lezy w dloni, calkiem niezle wyglada, przyjemny w uzytkowaniu. Oczywiscie oferuje tylko najbardziej podstawowe funkcje. Jedyna powazna wada to brak kalkulatora, ale mozna to chyba przebolec. Odpowiedz Link Zgłoś