Dodaj do ulubionych

Który wybrać w Idea POP?

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.03, 22:58
Jak myślicie, który z tych telefonów wybrać: Alcatel320, Motorola C200, czy
Siemens A50? W ofercie Idea POP mają zbliżone
ceny, więc wybór trudny. Poradźcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.11.03, 23:00
      Przepraszam, ale mi się drugi raz wysłało. Upss..
    • barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 10.11.03, 00:07
      hmm nic nie mogę znaleźć na temat motoroli. Siemens A50 to low-end
      niemieckiego producenta. Telefon dość okrojony z funkcji ale skoro kupujesz w
      popie to pewnie nie potrzebne Ci są mms czy gprs więc ten telefon może być. CDN
      siemens A50:www.gsmonline.pl/telephones/?link=show_details.php?id=487
    • barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 10.11.03, 00:20
      motorola: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__684/
      alcatel: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__666/
      siemens: www.fkn.pl/telefony/telefon/id__402/
      telefony te poza kilkoma szczegółami róznią się jedynie wyglądem. Pozatym
      motorola nigdy nie słynęła z łatwego menu. Pójdź do salonu i "pobaw" się
      każdym z nich. Ja bym chyba wziął siemensa, bo kompletnie nie znam tego
      alcatela.
      pozdrawiam
      • Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.03, 11:23
        Dzięki!
        • Gość: ja# Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 13:00
          tez sprawdzałam wszelakie porownania tych 3 telefonow, ja kupuje siemensa,
          tobie tez radze, a poza tymm siemens ma ems a alcatel nie...co niemeckie to
          zwykle najporzadniejsze,pozdrawiam
          • Gość: JJ Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.11.03, 10:21
            Jak kupisz opisz wrażenia. Ja jeszcze nie zdecydwałam się na konkretny model.
            Pozdrawiam JJ
      • Gość: ja# Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 11.11.03, 13:04
        a poza tym na tych stronach fkn.pl wiadomosci na ten temat wszystkie nie są
        wiarygodne, sprawdz www.simens.pl oraz www.alcatel.pl tam jest dokladniej
        • barracuda7110 Re: Który wybrać w Idea POP? 11.11.03, 14:38
          zajrzyj jeszcze na www.gsmonline.pl i www.infogsm.pl
      • Gość: spoko Re: Który wybrać w Idea POP? IP: 80.48.229.* 12.11.03, 10:30
        Przyjrzyj się alkatelowi całkiem spoko telefon i więcej funkcji zresztą średnia
        ocena terz mówi za siebie zastanów się.
    • Gość: rolek Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.icpnet.pl 13.11.03, 22:59
      nie kupuj motorolli !
      wez za to ten ktory lepiej bedzie ci w rece lezal
      w koncu to ty bedziesz go uzywal a funkcjonalnosc jest bardzo podobna
      • Gość: Hun Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.11.03, 18:12
        A dlaczego zła ma byc motorola? Ja mam telefon tej firmy sprzed 2 lat i jest to
        najłatwiejsza w uzyciu komórka,jaką kiedykolwiek miałem okazje
        obsługiwac...Czyzby sie pogorszyło??? Bo ja nie narzekam i nie zamieniłbym tego
        telefonu na zaden inny,bo mmsy nie są mi w niczym potrzebne:))
        • Gość: karburatorek Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 19:27
          Zdecydowanie Siemens A50! Słyszałem o zawodności Alcatela, ale to na
          zasadzie "jedna baba drugiej babie"; A50 mam i polecam 8-)
    • Gość: macant Re: Który wybrać w Idea POP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 09:33
      pozwalam sobie zauważyć ,ze wszystko co Ci do tej pory napisano to kompletne
      bzdury.Każdy z tych telefonów bedzie dobrze działał, ale nie każdy nadaje sie
      do POPa.Jak wiesz w popie naleznosc za rozmowe jest naliczana za każdą
      rozpoczętą minutę.Czyli rozmawiasz 1 minute i 1 sekunde tp placisz za 2 pelne
      minuty!!!!! I tu jesrt pies pogrzebany.Twój telefon musi mieć dzwiękowe
      powiadomienie o upływającym czasie połaczenia .I nie mimutowe, bo to jest
      musztarda po obiedzie, tylko musi być możliwośc ustawienia np, na 50 sek, żegy
      była możliwośc skonczenia rozmowy w ciągu kilku pozostałych sekund, i nie
      rozpoczeło 2giej minuty.Kiedys pod tym wzlędum najlepsze były motorole np te
      małe ze skrzydełkami bodaj V50.Maja te funcje wszystkie alcatele.Pozostałe
      marki ,a w szczególnosci nokie do popa sie nia nadają{one nawed nie pokazują
      czasu połaczenia w trakcie jego trwania, bo to są telefony doskonałe
      technicznie, ale dla skandynawów gdzie są tanie połaczenia, albo dla bogatych
      którzy rozmawiaja godzinami przez telefon i dla nich minuta w tą czy w tamta
      nic nie znaczy,Ale oni nie kupują POPa.Dlatego powtarzam w POpie najważniejszą
      funkcją w telefonie są SŁYSZALNE ZEGARY POŁĄCZEN.CZyli motorola{Ale sprawdz, bo
      są różne wersje,a w punkcie o takiej funkcji nie mają pojęcia, do oni mają
      służbowe komOry}Lub alkatel. pozostałe marki do popa sie NIE NADAJĄ!!!!
    • quicky1 Re: Który wybrać w Idea POP? 30.11.03, 20:31
      Wybierz raczej Siemensa A50.
      Sam posiadam ten telefon - bardzo dobrze lezy w dloni, calkiem niezle wyglada,
      przyjemny w uzytkowaniu. Oczywiscie oferuje tylko najbardziej podstawowe
      funkcje. Jedyna powazna wada to brak kalkulatora, ale mozna to chyba przebolec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka