Gość: ankar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 20:02 fajny telefon z tego co pamiętam cena oscyluje w granicach 1600, dla mobilnych maniaków internetu fajna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mili LG Chocolate BL40 IP: *.cos2.cable.ntl.com 27.10.09, 21:41 Dzis kupilam jest suuuper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dygi LG Chocolate BL40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.09, 20:55 film na BL40 ... www.youtube.com/watch?v=YL-qbSoUmKM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
lukasha1 LG Chocolate BL40 19.12.09, 00:25 Ktoś mi powie dlaczego w reklamie TV mówią, że posiada ekran HD? Przecież on ma rozdzielczość 800x345 a to nie HD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmazurek LG Chocolate BL40 IP: *.sol2.cable.ntl.com 11.01.10, 22:59 Przyznam ze napalilem się troszke na ten telefon z uwagi an ciekawe wzornictwo. Ogolnie jako telefon do dzwonienia i czasem wyslania smsa jest w miare ok ale... system dziala dość powoli - przewijanie czegokolwiek dziala z opoznieniem, aplikacje czy nawet zwykly kalkulator czy kalendarz ladują sie dość powoli. Mając możliwość porowniania mojego LG do Omni HD mojego brata wybralbym w tej chwili napewno Samsunga chociazby z uwagi na symbiana i szybszego dzaiłania interfejsu uzytkownika. Pisania wiadomości w omni tez jest duzo latwijsze ponieważ wyświtlane na wyświetlaczu klawisze są większe. Odpowiedz Link Zgłoś