Gość: buh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 21:34 Witam jaki jest koszt wysłania smsa z heyah do tunezji na numer z plusa ? bo wysyłam do kogos kto niby tam jest i ubywa mi tylko po 20gr troche to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Re: Ile sms do tunezji? IP: *.multimo.pl 10.08.09, 21:56 A co w tym dziwnego? Przecież to nie Ty płacisz za roaming. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ile sms do tunezji? IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 22:35 Gość portalu: napisał(a): > A co w tym dziwnego? Przecież to nie Ty płacisz za roaming. A co odbiorca placi odbierajac go gdzieś tam ?? Chyba śmieszny jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Ile sms do tunezji? IP: *.multimo.pl 10.08.09, 22:41 To Ty jesteś śmieszny. Jak wysyłam esemesa pod numer w polskiej sieci, to co mnie obchodzi, gdzie jest odbiorca i z jakiego tytułu miałbym więcej płacić, bo ktoś siedzi np. w Australii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Ile sms do tunezji? IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.08.09, 23:49 Owszem, jeśli ma numer z polskiej sieci to płaci za odbiór połączeń i smsów. Odpowiedz Link Zgłoś