Dodaj do ulubionych

Gimnazjum Salezjańskie

IP: 212.191.66.* 15.01.09, 14:53
Co myślicie o Gimnazjum Salezjańskim na ul.Wodnej, wybieram sie tam
w tym roku.Proszę o wszelkie informację.Dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kol.3 Re: Gimnazjum Salezjańskie 17.01.09, 20:50
      przereklamowane.
    • Gość: effka Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.retsat1.com.pl 17.01.09, 21:33
      Z mojego dziecka klasy poszły tam wszystkie kujony. Mam na myśli
      kujony a nie inteligentnych ludzi.
      • kol.3 Re: Gimnazjum Salezjańskie 18.01.09, 10:16
        Moja koleżanka posłała tam jakiś czas temu córkę licząc na
        nadzwyczajny efekt pedagogiczny i edukacyjny. Niczego podobnego.
        Towarzystwo bardzo średnie (koleżnka określala je bardziej
        dosadnie), obiecanych przez szkołę udogodnień dla rodziców (wgląd do
        dziennika w sieci) nie dotrzymano.
    • Gość: klERYK Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.4web.pl 21.01.09, 20:13
      Bardzo dobre gimnazjum. Zawarłem tam wiele męskich przyjaźni. Szkoła kształci
      masę wybitnych osób, które bez problemów studiują w Wyższej Szkole Kultury
      Medialnej i Społecznej. Tworzymy elitę Łodzi i Polski.
    • Gość: w Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.140.rev.vline.pl 26.04.09, 15:10
      bardzo fajna szkoła! :)
    • Gość: sascha Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.lodz.mm.pl 18.11.09, 21:40
      Jest super!
      Nauczyciele wymagający, ale do szkoły chodzimy, żeby się czegoś
      nauczyć...
      Towarzystwo... wszędzie są wyjątki, lecz zawsze będziesz dobrze
      traktowany:)
    • Gość: Gość Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.zb.lnet.pl 27.01.10, 15:16
      Najgorzej jak ktoś się nie zna i się wypowiada... Szkoła jest fajna, a
      nauczyciele owszem wymagający. Szkoła jest naprawdę spox jak ktoś chce się
      uczyć,nawet powygłupiać,a nie rozrabiać i mówić jak mu się nie podoba,jak ma
      dużo nauki itd. Przez pierwszy rok jest najtrudniej, bo jest to szkoła inna od
      pozostałych. Towarzystwo jest spoko:) Nie ma też tzw. ''kocenia''.
      PS.Mam nadzieję, że dobrze się czujesz w murach naszej szkołyxD
    • Gość: x Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.toya.net.pl 18.02.14, 19:40
      To bardzo dobra, normalna szkoła.
      • Gość: Gosc Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.14, 23:05
        Szkoła która wpaja wartości zdobędziesz tam wiedzę z która bez problemu dostaniesz sie na studia uczy myślenia ukierunkowuje daje wsparcie. Bardzo ciepło ja wspominam Absolwentka
    • Gość: GOŚĆ Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: 5.172.248.* 21.03.14, 15:03
      JESTEM Z OKOLIC SZCZECINA CHCĘ PUSĆIC SWOJE DZIECKO DO TAKIEJ SZKOŁY ALE NIE MAJĄ NAJLEPSZYCH WYNIKÓW SZKOLE CZY JEST MOŻLIWOŚC ZE MI GO PRZYJMNĄ
      • Gość: ja Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: 5.174.139.* 11.04.14, 15:28
        Szkola jest naprawde super!!! Nauczyciele wymagaja, ale takze wspiera gdy sa jakies trudnosci. Obecnie uczeszczam do tej szkoly i jestem z tego bardzo ZADOWOLONA! :) Uczniowie sa bardzo kolezenscy pomagaja sobie wzajemnie i dzieki temu tworzymy wspolnote. Wiadomo sa wyjatki od regoly. To ze w tej szkole sa jakies kujony to wcale nie prawda. Chodza tu uczniowie, ktozy chca cos w zyciu osiagnac, rozwijac swoje pasje i krztaucic sie. Bardzo polecam
        • Gość: dżinks Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.retsat1.com.pl 17.05.14, 21:11
          O Chryste a ortografii też tam uczą??????????
      • Gość: ja Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.14, 20:42
        Jaką trzeba mieć średnią ocen , żeby dostać się do szkoły prywatnej (salezjan) ?
        • sylwus2 Re: Gimnazjum Salezjańskie 17.12.14, 23:25
          Wszystko o rekrutacji:
          lodz.salezjanie.pl/pl/rekrutacja
        • Gość: lola Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.toya.net.pl 05.11.15, 08:38
          5,00
      • Gość: jola Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.toya.net.pl 05.11.15, 08:35
        Witam, moja córka miała śr4,85 i się nie dostała .Choć wymagana jest 4,00.
        MYŚLE ZE pan dyrektor chce dużo kasy , bo za rozmowe z panem dyrektorem trzeba zapłacić
        50zł A rozmowy zaczynają się od marca do lipca,
        .Dostali się tylko od 5,00
        • Gość: matka Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.toya.net.pl 04.04.17, 16:30
          No i na zdrowie i szczęście Wasze
    • Gość: Mateńka Brojebska Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.gigainternet.pl 20.05.14, 12:11
      Diamentem kadry pedagogicznej jest pan Tadzio od historii i wosu. Naucza w wolnych chwilach - zupełnie spontanicznie i bez dodatkowego wynagrodzenia - o życiu w rodzinie (cudzej) przy wydatnym wsparciu rodziny (własnej). Zainteresowany kwestiami geriatrycznymi i zwalczaniem alkoholizmu. Pomysłodawca powołania diecezjalnego duszpasterstwa konkubinatów. Czegóż więcej trzeba !

Część w zboże
      • Gość: Bętty Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.gigainternet.pl 20.05.14, 13:44
        Nieprzeliczone są cnoty i zasługi jego niczym ziarnka piasku kwarcowego pod Łaskiem
        • Gość: Pyszczek Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.gigainternet.pl 22.07.14, 10:25
          Niestrudzony krzewiciel duchowości i duszpasterstwa konkubinatów w diecezji łódzkiej.
    • Gość: Tadzik B. Re: Gimnazjum Salezjańskie IP: *.gigainternet.pl 07.09.14, 22:01
      Duszpasterstwo konkubinatów diecezji łódzkiej rekomenduje ww szkołę
    • ordynat.uchleja Re: Gimnazjum Salezjańskie 09.10.14, 14:49
      Cóż powiedzieć.... Rozziew między deklarowanym systemem wartości a praktyką - powalający.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka