Gość: Agata IP: *.acn.waw.pl 20.12.09, 22:29 Szukam potomków rodziny Smolińskich z okolic Ciechanowa ( Lekowa ?) Mój pradziadek Wacław Smoliński przeniósł się do Warszawy przed 2 wojną światową, część rodzeństwa wyjechała do Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stefan Re: Smolińscy IP: 83.218.120.* 02.04.10, 20:36 Nie słyszała Pani o Anastazji Smolińskiej zonie Jerzmanowskiego? Stefan plisst@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Smolińscy IP: *.acn.waw.pl 04.04.10, 23:53 O Anastazji nie słyszałam, prawdę mówiąc wiem jedynie o moim pradziadku, jego bracie Bogusławie i jakichś krewnych w Stanach. Stefanie, pozwolę sobie przez maila się z Tobą skontaktować. Drogi "Krewniaku"/"Krewniaczko" z Glinojecka, wielu tam u Was Smolińskich :)? pozdrawiam! Agata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga1212 Re: Smolińscy IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 19:49 Mam trochę wiadomości na temat Smolińskiej Józefy z Leśniewa /Lekowo jest blisko/ jakiś Stefan z USA pojawiał się w opowieściach mojej Babci Józefy Szniter z domu Smolińskiej. Proszę o kontakt: gaga1212@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: Smolińscy IP: 83.218.120.* 28.04.10, 22:22 Smolińska zona Jerzmanowskiego/ślub 1842 Warszawa/mieszkała w Mińsku.Była córka Józefa i Agnieszki. Stefan plisst@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś