bio.mum 29.08.05, 11:42 Szkoda, zalozylam sie, ze pokona Federera...nie tym razem. Bio Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gt2 Re: Safin nie zagra w US Open IP: *.tele2.pl 29.08.05, 13:49 oj.. to chyba nie widzialas jaka kiche odstawial przez ostatnie pol roku, z federerem to by padl po pierwszym secie Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Safin nie zagra w US Open 29.08.05, 14:27 Jak nie Safin to kto? Nudne staly sie te zwyciestwa Federera....a Safin potrafi sie mobilizowac na duze imprezy....Agassi gora do czwartej rundy dojdzie, Nadal hmm..ale moze juz dosc pojedynkow tych dwoch panow..to nie bylby moj wymarzony final, Roddick mysli o Marii, Hiszpanie na tej nawierzchni sa ciency (chociaz nie obrazilabym sie gdyby Carlos Moya doszedl do finalu, ale to marzenia scietej glowy...)moze Paradorn sie obudzi i w piatym secie w finale z Federerem zalozy czerwona koszulke; ))(ale najpierw musialby pokonac mojego ulubionego Marokanczyka Younes El Aynaoui w pierwszej rundzie wiec sama nie wiem) ...nalbandian dostaje zadyszki po pol godzinie gry...no ale mam nadzieje na kilka widowiskowych perelek...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Safin nie zagra w US Open IP: *.dyn.optonline.net 30.08.05, 16:53 Hmmm... Moya w pierwszej rundzie gra z Llodra. W tej chwili nie ma takiego zawodnika, ktory moglby powaznie zagrozic Federerowi. Zdarzaja sie wpadki jak ta z Gasquet (ktory wczoraj zagral fajny mecz), ale to tylko male odchylenie od normy. Zdaje sie, ze rekord Samprasa dlugo nie pociagnie. P.S. A najlepszy i tak byl Rod Laver :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.tuchalowa Re: Safin nie zagra w US Open 29.08.05, 15:21 Mam nadzieje, ze Federer nie dojdzie do finalu. Wkurza mnie ten facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Argo Re: Safin nie zagra w US Open IP: 199.198.254.* 29.08.05, 16:22 Wielka szkoda, ze Safin nie zagra. Jest jednym z nielicznych, ktorzy potrafia stawicz czola Federerowi. A tak na marginesie, jak mozna byc znudzonym zwyciestwami Federera. Po McEnore, to kolejny tenisowy geniusz. Jego gre mozna ogladac codziennie, tylko najpierw trzeba sie znac na tenisie i lubic ten sport, zeby docenic kunszt Szwajcara. Jego final z Nadalem bylby niezwykle ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Safin nie zagra w US Open 29.08.05, 16:28 Nie powiedzialam, ze jestem znudzona gra Federera tylko jego zwyciestwami. To tak na marginesie. Zawsze kibicuje slabszym, tak mam, i lubie byc zaskakiwana, co to za widowisko jesli z gory jest wszystko do przewidzenia. Ale to rzecz gustu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fen Re: Safin nie zagra w US Open IP: *.kam.pl 30.08.05, 13:48 ho!!!!!Federer jest kiepski i Jedo gra jest monotonna jak On sam-niestety:( Nie lubię tenisistów o takiej osobowosci na korcie chociaż Byc może on sam Jest nawet nawet do Zobaczyska na kortach Fen Odpowiedz Link Zgłoś