Gość: otoidzieon IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 20.11.05, 08:50 Najlepsze w Europie ;). Myslę, że ten turnirj pokazał miejsce w szeregu naszym "złotkom". Smutne to, ale prawdziwe ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.05, 09:43 Ty, schuja. Ty jesteś głupszy, niż Giertych. A myślałem, że kolejnych takich debili już w tym kraju nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic schuja a sprawa polska.... IP: *.eds.net 20.11.05, 09:52 ja rozumie ze emigracja jest ciezka... nie zaakceptowali cie w nowym kraju... nie przygarneli do serca... a przeciez tak bardzo chciales.... i myslisz ze skoro wyjechales to jestes lepszy od tych co pozostali... zolc cie zalewa i nienawidzisz swojego pochodzenia bo przez nie nie czujesz sie w domu gdzie mieszkasz... jest ci ciezko... wiec wyzyj sie... naublizaj Polsce, to przeciez przez nia jest ci tak ciezko... wciaz latwiej jest ci wyrazic sie po polsku... nie czujesz tego nowego jezyka... nie umiesz powiedziec co ci lezy na sercu... a tu wszyscy cie rozumieja... jest swojsko... dawaj schuja, pluj i pierdz, w tym jestes dobry... pedale. PS. Ja cie rozumie, ja tez mieszkam na obczyznie od dawna, poplacz jeszcze, zobaczysz ze ci ulzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:17 Kibic , jak mozna byc tak bezdennie glupi. Spiewasz i placzesz sobie z duszy Polaczku i chcialbys miec towarzystwo. Nie chce czy tez nie moze ci trafic do twojej makowki ,ze nie mam ,poza znajomoscia waszej mowy ,z wami NIC wspolnego??? Za sprawa edukacji mojej z Polski pochodzacej dziewuchy ,nie lubie was po prostu, bo mi wskazano te ciemne cechy waszej nacji o ktorych inni obcokrajowcy maja malo pojecia.Przykro mi ,ze nie moge ci duchowo towarzyszyc ale pluc i pierdzic nie przestane , poki mam sile w palcach.Lepiej powiedz cos na temat chlopie, jak to te wasze CELOFANY REGULARNIE DAJA _upska.No ,slucham???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio w zoo Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:24 czesc prostaczku, co to, przerwa na zmywaku? A uwazaj zebys wlascicielowi nie poplamil kompa,bo bedzie cie bil po lapach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.2a.pl 20.11.05, 10:57 Ty jestes tak bezdennie glupi czy to tylko poza? Bo jak czytam Twoje rasistowskie wypociny to sie zastanawiam, ze mozna chyba zyc bez mozgu. Cud! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rur Re: schuja a sprawa polska....:(((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:46 żałosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glupia szuja Re: Schuji uderzylo na mozg IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:22 nie martw sie schuja,w Bochum doceniaja twoje zdolnosci pomywacza. Juz dobrze,wiemy ze mieszkasz w Luxemburgu.(ha,ha,ha!).Podobno w pewnych chorobach trzeba pacjentowi przytakiwac. Sluchaj,ten niebieski balonik w twoich lapskach,....to na prawde? Nie spodziewalem sie takiego zboczenia. Czy zdales juz polski dokument tozsamosci,czy tez trzymasz go na wszelki wypadek,zeby znowu wejsc naszym wladzom w d..e bez mydla, jakby co(tzn.Niemcy zauwazyli, ze nie masz prawa pobytu)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.eds.net 20.11.05, 09:38 troche, trudno jest przeciez utrzymac najwyzsza forme przez tak dlugi czas. Tez mysle ze dwa kolejne Mistrzostwa Europy i pokonanie Wloch to nie jest byle co. Wierze ze nasze zlotka w formie moga pobic wszystkie druzyny na swiecie. Sa po prostu najlepsze!! Go zlotka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:22 Ot gluptak z zagranicy.Powyzej animowalem cie do napisania czegos rozsadnego o waszych CELOFANACH ,a nie do uprawiania propagandy sukcesu, kibicu marny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluptak z zagranic Re: a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:28 Noto witam w naszym klubie! Ciesze sie, ze dolaczyles do naszego grona. Lubimy niemieckich slazakow mieszkajacych w Bochum. Oni nasz wzor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jil Myślały ile na playboyu kasy można zarobić IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.05, 09:42 I się na grze nie mogły skupić, a może umiejętności nie wystarczyło, kiepsko, kiepsko, zresztąja ich kibicem nigdy nie byłem bo siatkówka kobiet jest nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
iglas2 Żadna z Polek nie poderwała innych do zwycięstwa. 20.11.05, 09:50 Widać było na tym turnieju, że Polki nie są wystarczająco umotywowane i nie grają równo. Zdarzały im się dobre sety z Brazylią i Chinami,lecz po nich następowały serie błedów i przegrywały. Dorota Świeniewicz wygrała nam Mistrzostwo Europy lecz w Japonii była tylko wspomnieniem tamtej rozsądnej siatkarki.Glinka grała nierówno ( rewelacyjny 1-szy set z Chinkami).Na plus Niemczykowi należy zapisać wprowadzenie do zespołu Bamber(świetne bloki) i Mirek (coraz lepsze ataki),natomiast na minus, że nie zdołał wpłynąć na równą grę w decydujących momentach setów Izy Bełcik.To rozgrywające były kluczem do sukcesu w tym turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. 20.11.05, 10:21 Coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:34 Stawiasz falszywie to twierdzenie.Powinno byc: jest tak jak jest, bo taki reprezentuja poziom, celofanowy poziom.Ipisze to bez zlosliwosci.Po prostu te wasze dziewuchy od czasu do czasu poprzez ZRYW i korzystny splot okolicznosci osiagaly sredni wynik ( ostatnie ME ) ,ktore przez wasze media roztrabione zostaly do niebywalych rozmiarow.Mozliwe to bylo poprzez ten olbrzymi glod na SUKCES ,jaki tam u was panuje, gdy brakuje innych .Awyniki w sporcie to nie ZRYWY tylko zmudna ,dlugoletnia praca a tego to Polacy nie potrafia.Nie potrafia tego z gruntu.To taka negatywna cecha waszego narodu i tego sie nie zmieni.No chyba ze za 100 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_lebowski Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.net.pl 20.11.05, 10:44 To nie schuja, tylko Stefan Ch..ak (obecnie Sztefan). Wstydził się nazwiska i wyjechał do Niemiec. W Anglii powiedzieliby mu GO AND FUCK YOURSELF, a jak to jest po niemiecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neolit Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.2a.pl 20.11.05, 10:59 Hau ab und fick dich. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot68 Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. 20.11.05, 16:14 Schujo, rozmowa z Tobą - myślę - obraża nas wszystkich, ale powiem ci, że trudno mieć trzy szczyty formy w roku. Zresztą jak tobie cokolwiek tlumaczyć, skoro ty szczytuje codziennie, szzkoda tylko, że imiona wszystkich twoich lasek kończą się na jpg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIOUX Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:49 Niemczyk, powinien podać sie do dymisji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wn=ma Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.11.05, 10:52 Nie rozpłacz się. Najlepsze w Europuie nie znaczy: najlepsze na świecie. Po co złośliwość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIOUX Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:55 Może źle to odbierzecie ale mam jedno pytanie: Dlaczego w tej drużynie nie gra żadna z zawodniczek wicemistrza kraju i zdobywcy Pucharu Polski ??? Czyżby za słabe dla reprezentacji??? Niemczyk prowadzi dziwną politykę kadrową. Niezaprzeczalnie powinny grać Glinka, Skowrońska, Świeniewicz... Reszta powinna być poddana jakiejkolwiek konkurencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan szuja powiedz mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:54 Czy jakiś Polak ruchał Cię w dupę bez twojej zgody, bo twoje komentarze wyglądają mi na osobist uraz, reakcja na traumę z której nie możesz się uwolnić. Tak w ogóle jeśli już próbujesz zracjonalizować swoją frustrację, żal i gniew to zważ jedno, twoja dziewczyna jeśli faktycznie za jej sprawą wyrobiłeś sobie takią jest peronifikacją stereotypu który wyśmiewasz. Jeśli nie wiesz dlaczego to pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: szuja powiedz mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:56 sorry coś mi wcięlo tekst, miało być "wyrobiłeś sobie taką opinię o Polakach za jej sprawą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.aster.pl 20.11.05, 14:58 dobrze że już sobie darowaliście te złotka w tytule tylko dlaczego trzeba było aż tylu porażek z rzędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olej Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 15:44 Złotka to świetne określenie, na które Złotka zapracowały sobie i zaśłużyły. Należy je stosowac jak najczęściej. Na szczęście Gazeta to robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popatrz_nosie Nadal naj.. z Europy - za Brazylia, Korea, Chinami IP: *.ri.ri.cox.net 20.11.05, 15:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.bchsia.telus.net 20.11.05, 16:07 Mialem nadzieje ze nasze zlotka juz cos znacza w swiatowej siatkowce.A jednak w konfrontacji z najlepszymi doznaly przykrej prawdy ze jeszcze dlugo musza pukac do drzwi zeby wejsc do salonu najlepszych.To przykre ze najlepsze w Europie siatkarki dzieli jeszcze taka przepasc w stosunku do najlepszych swiatowych poteg.Na pocieszenie zostaje fakt ze jak zwykle byly najbardziej urodziwymi zawodniczkami turnieju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.11.05, 16:17 Ciekawe ile ta wyprawa kosztowała pieniędzy podatników. Widać "gwiazdy" są już przemęczone. Może czas na odmłodzenie kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahahahahahah Re: Widać, że się znasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T@T Chyba Nasze Panie mają, na dzisiaj, dość sitkówki! IP: *.chello.pl 20.11.05, 16:18 To, że nasze, nie ma co ukrywać, czarujące Panie nie grały tak, jakbyśmy sobie, my kibice, oczekiwali to fakt. Musimy jednak przyjąć do wiadomości, że to normalne kobiety, a nie jakieś automaty i w mojej opinii, mają dość tej siatkówki "na wysokim C". Jak by jednak nie oceniać występu naszych Pań to czwarte miejsce jest bardzo dobre. Ja wiem, że trzecie, a może nawet drugie (wystarczyło wygrać z USA i Koreą) miejsce bylo w zasięgu. Nie było to jednak sądzone Naszym wspaniałym reprezentankom. Nie narzekajmy, bo Pne dały nam już tyle pozytywnych wzruszeń, że musimy przyjąć do wiadomości, "że na tyle było Je - reprezentantki Polski stać" i na tym zakończyć biadolenie. Ja bardzo głęboko wierzę, że nNasze Panie z trenerem Niemczykiem jeszcze nie raz dadzą nam mnóstwo satysfakcji. Dziękuję za to co "ugrałyście" w tym roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk A gdzie ostateczna tabela? IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 20.11.05, 23:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać seta IP: 217.153.132.* 21.11.05, 09:46 Chinkom to jest już sukces. Po nitce do kłębka. NAstępnym razem urwą 2 sety aż w końcu zaczną wygrywać. DO Japonii pojechały uczyć się od najlepszych a nauka wiadomo kosztuje. Założę się, że na następnych zawodach mogą grać z Chinami czy BRazylią niemal jak równy z równym. Z naszym potencjałem i niezłomnymi zawodniczkami możemy być najlepsi na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać s IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.05, 10:47 Z tego co tu wypisujesz wnosze ,ze znowu od rana chlejesz wodke.Ito chyba bez zagrychy.Jak sie to mowi ,sniadanie po polsku.No to smacznego.Prost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlugi Re: Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać s IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.05, 11:23 No jak schuja,leczysz kaca? Nie dziwie sie,w koncu wy tam w tych familiokach od rana chlejecie w weekendy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:27 brazylijki grały dobrze ale sa do pokonania.następnym razem naszym Złotkom sie uda Odpowiedz Link Zgłoś