Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami

IP: *.globsat.net / *.globsat.com.pl 20.11.05, 08:50
    Najlepsze w Europie ;). Myslę, że ten turnirj pokazał miejsce w szeregu
    naszym "złotkom". Smutne to, ale prawdziwe ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Schuja [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 09:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: xxx Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.05, 09:43
          Ty, schuja. Ty jesteś głupszy, niż Giertych. A myślałem, że kolejnych takich
          debili już w tym kraju nie ma.
        • Gość: kibic schuja a sprawa polska.... IP: *.eds.net 20.11.05, 09:52
          ja rozumie ze emigracja jest ciezka... nie zaakceptowali cie
          w nowym kraju... nie przygarneli do serca... a przeciez tak
          bardzo chciales.... i myslisz ze skoro wyjechales to jestes
          lepszy od tych co pozostali... zolc cie zalewa i nienawidzisz
          swojego pochodzenia bo przez nie nie czujesz sie w domu gdzie
          mieszkasz... jest ci ciezko... wiec wyzyj sie... naublizaj
          Polsce, to przeciez przez nia jest ci tak ciezko... wciaz
          latwiej jest ci wyrazic sie po polsku... nie czujesz tego nowego
          jezyka... nie umiesz powiedziec co ci lezy na sercu... a tu wszyscy
          cie rozumieja... jest swojsko...
          dawaj schuja, pluj i pierdz, w tym jestes dobry... pedale.

PS. Ja cie rozumie, ja tez mieszkam na obczyznie od dawna, poplacz
          jeszcze, zobaczysz ze ci ulzy.

• Gość: Schuja Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:17
            Kibic , jak mozna byc tak bezdennie glupi. Spiewasz i placzesz sobie z duszy
            Polaczku i chcialbys miec towarzystwo. Nie chce czy tez nie moze ci trafic do
            twojej makowki ,ze nie mam ,poza znajomoscia waszej mowy ,z wami NIC
            wspolnego??? Za sprawa edukacji mojej z Polski pochodzacej dziewuchy ,nie lubie
            was po prostu, bo mi wskazano te ciemne cechy waszej nacji o ktorych inni
            obcokrajowcy maja malo pojecia.Przykro mi ,ze nie moge ci duchowo towarzyszyc
            ale pluc i pierdzic nie przestane , poki mam sile w palcach.Lepiej powiedz cos
            na temat chlopie, jak to te wasze CELOFANY REGULARNIE DAJA
            _upska.No ,slucham????
            • Gość: Gucio w zoo Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:24
              czesc prostaczku,
              co to, przerwa na zmywaku?
              A uwazaj zebys wlascicielowi nie poplamil kompa,bo bedzie cie bil po lapach!
            • Gość: Neolit Re: schuja a sprawa polska.... IP: *.2a.pl 20.11.05, 10:57
              Ty jestes tak bezdennie glupi czy to tylko poza? Bo jak czytam Twoje
              rasistowskie wypociny to sie zastanawiam, ze mozna chyba zyc bez mozgu. Cud!
            • Gość: rur Re: schuja a sprawa polska....:(((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 15:46
              żałosne....

• Gość: Glupia szuja Re: Schuji uderzylo na mozg IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:22
          nie martw sie schuja,w Bochum doceniaja twoje zdolnosci pomywacza.
          Juz dobrze,wiemy ze mieszkasz w Luxemburgu.(ha,ha,ha!).Podobno w pewnych
          chorobach trzeba pacjentowi przytakiwac.
          Sluchaj,ten niebieski balonik w twoich lapskach,....to na prawde?
          Nie spodziewalem sie takiego zboczenia.
          Czy zdales juz polski dokument tozsamosci,czy tez trzymasz go na wszelki
          wypadek,zeby znowu wejsc naszym wladzom w d..e bez mydla, jakby co(tzn.Niemcy
          zauwazyli, ze nie masz prawa pobytu)?
      • Gość: kibic a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.eds.net 20.11.05, 09:38
        troche, trudno jest przeciez utrzymac najwyzsza forme przez tak
        dlugi czas. Tez mysle ze dwa kolejne Mistrzostwa Europy i pokonanie
        Wloch to nie jest byle co. Wierze ze nasze zlotka w formie moga pobic
        wszystkie druzyny na swiecie. Sa po prostu najlepsze!! Go zlotka!!!!!!!
        • Gość: Schuja Re: a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:22
          Ot gluptak z zagranicy.Powyzej animowalem cie do napisania czegos rozsadnego o
          waszych CELOFANACH ,a nie do uprawiania propagandy sukcesu, kibicu marny.
          • Gość: gluptak z zagranic Re: a ja mysle ze po zobyciu ME rozprezyly sie IP: *.h.pppool.de 20.11.05, 10:28
            Noto witam w naszym klubie!
            Ciesze sie, ze dolaczyles do naszego grona.
            Lubimy niemieckich slazakow mieszkajacych w Bochum.
            Oni nasz wzor!
      • Gość: Jil Myślały ile na playboyu kasy można zarobić IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.05, 09:42
        I się na grze nie mogły skupić, a może umiejętności nie wystarczyło, kiepsko,
        kiepsko, zresztąja ich kibicem nigdy nie byłem bo siatkówka kobiet jest nudna.
      • iglas2 Żadna z Polek nie poderwała innych do zwycięstwa. 20.11.05, 09:50
        Widać było na tym turnieju, że Polki nie są wystarczająco umotywowane i nie
        grają równo. Zdarzały im się dobre sety z Brazylią i Chinami,lecz po nich
        następowały serie błedów i przegrywały. Dorota Świeniewicz wygrała nam
        Mistrzostwo Europy lecz w Japonii była tylko wspomnieniem tamtej rozsądnej
        siatkarki.Glinka grała nierówno ( rewelacyjny 1-szy set z Chinkami).Na plus
        Niemczykowi należy zapisać wprowadzenie do zespołu Bamber(świetne bloki) i Mirek
        (coraz lepsze ataki),natomiast na minus, że nie zdołał wpłynąć na równą grę w
        decydujących momentach setów Izy Bełcik.To rozgrywające były kluczem do sukcesu
        w tym turnieju.
      • krzych.korab Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. 20.11.05, 10:21
        Coś jest nie tak.
        • Gość: Schuja Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.11.05, 10:34
          Stawiasz falszywie to twierdzenie.Powinno byc: jest tak jak jest, bo taki
          reprezentuja poziom, celofanowy poziom.Ipisze to bez zlosliwosci.Po prostu te
          wasze dziewuchy od czasu do czasu poprzez ZRYW i korzystny splot okolicznosci
          osiagaly sredni wynik ( ostatnie ME ) ,ktore przez wasze media roztrabione
          zostaly do niebywalych rozmiarow.Mozliwe to bylo poprzez ten olbrzymi glod na
          SUKCES ,jaki tam u was panuje, gdy brakuje innych .Awyniki w sporcie to nie
          ZRYWY tylko zmudna ,dlugoletnia praca a tego to Polacy nie potrafia.Nie
          potrafia tego z gruntu.To taka negatywna cecha waszego narodu i tego sie nie
          zmieni.No chyba ze za 100 lat.
          • Gość: b_lebowski Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.net.pl 20.11.05, 10:44
            To nie schuja, tylko Stefan Ch..ak (obecnie Sztefan). Wstydził się nazwiska i
            wyjechał do Niemiec. W Anglii powiedzieliby mu GO AND FUCK YOURSELF, a jak to
            jest po niemiecku?
            • Gość: Neolit Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. IP: *.2a.pl 20.11.05, 10:59
              Hau ab und fick dich.
          • behemot68 Re:Remis. Zgodnie z podanymi wynikami w setach. 20.11.05, 16:14
            Schujo, rozmowa z Tobą - myślę - obraża nas wszystkich, ale powiem ci, że trudno mieć trzy szczyty formy w roku. Zresztą jak tobie cokolwiek tlumaczyć, skoro ty szczytuje codziennie, szzkoda tylko, że imiona wszystkich twoich lasek kończą się na jpg :)
      • Gość: SIOUX Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:49
        Niemczyk, powinien podać sie do dymisji !!!
      • Gość: wn=ma Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 20.11.05, 10:52
        Nie rozpłacz się. Najlepsze w Europuie nie znaczy: najlepsze na świecie. Po co
        złośliwość
      • Gość: SIOUX Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 10:55
        Może źle to odbierzecie ale mam jedno pytanie:
        Dlaczego w tej drużynie nie gra żadna z zawodniczek wicemistrza kraju i
        zdobywcy Pucharu Polski ??? Czyżby za słabe dla reprezentacji??? Niemczyk
        prowadzi dziwną politykę kadrową. Niezaprzeczalnie powinny grać Glinka,
        Skowrońska, Świeniewicz... Reszta powinna być poddana jakiejkolwiek
        konkurencji...
        • Gość: stefan szuja powiedz mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:54
          Czy jakiś Polak ruchał Cię w dupę bez twojej zgody, bo twoje komentarze
          wyglądają mi na osobist uraz, reakcja na traumę z której nie możesz się uwolnić.

Tak w ogóle jeśli już próbujesz zracjonalizować swoją frustrację, żal i gniew to
          zważ jedno, twoja dziewczyna jeśli faktycznie za jej sprawą wyrobiłeś sobie
          takią jest peronifikacją stereotypu który wyśmiewasz. Jeśli nie wiesz dlaczego
          to pomyśl
          • Gość: stefan Re: szuja powiedz mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:56
            sorry coś mi wcięlo tekst, miało być "wyrobiłeś sobie taką opinię o Polakach za
            jej sprawą"
      • Gość: rt Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.aster.pl 20.11.05, 14:58
        dobrze że już sobie darowaliście te złotka w tytule tylko dlaczego trzeba było
        aż tylu porażek z rzędu
        • Gość: olej Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.icpnet.pl 20.11.05, 15:44
          Złotka to świetne określenie, na które Złotka zapracowały sobie i zaśłużyły.
          Należy je stosowac jak najczęściej. Na szczęście Gazeta to robi.
      • Gość: popatrz_nosie Nadal naj.. z Europy - za Brazylia, Korea, Chinami IP: *.ri.ri.cox.net 20.11.05, 15:48
      • Gość: marek Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.bchsia.telus.net 20.11.05, 16:07
        Mialem nadzieje ze nasze zlotka juz cos znacza w swiatowej siatkowce.A jednak w
        konfrontacji z najlepszymi doznaly przykrej prawdy ze jeszcze dlugo musza pukac
        do drzwi zeby wejsc do salonu najlepszych.To przykre ze najlepsze w Europie
        siatkarki dzieli jeszcze taka przepasc w stosunku do najlepszych swiatowych
        poteg.Na pocieszenie zostaje fakt ze jak zwykle byly najbardziej urodziwymi
        zawodniczkami turnieju.
        • Gość: zniesmaczony Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 20.11.05, 16:17
          Ciekawe ile ta wyprawa kosztowała pieniędzy podatników.
          Widać "gwiazdy" są już przemęczone. Może czas na odmłodzenie kadry.
          • Gość: hahahahahahahah Re: Widać, że się znasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 16:21
      • Gość: T@T Chyba Nasze Panie mają, na dzisiaj, dość sitkówki! IP: *.chello.pl 20.11.05, 16:18
        To, że nasze, nie ma co ukrywać, czarujące Panie nie grały tak, jakbyśmy sobie,
        my kibice, oczekiwali to fakt. Musimy jednak przyjąć do wiadomości, że to
        normalne kobiety, a nie jakieś automaty i w mojej opinii, mają dość tej
        siatkówki "na wysokim C". Jak by jednak nie oceniać występu naszych Pań to
        czwarte miejsce jest bardzo dobre. Ja wiem, że trzecie, a może nawet drugie
        (wystarczyło wygrać z USA i Koreą) miejsce bylo w zasięgu. Nie było to jednak
        sądzone Naszym wspaniałym reprezentankom. Nie narzekajmy, bo Pne dały nam już
        tyle pozytywnych wzruszeń, że musimy przyjąć do wiadomości, "że na tyle było
        Je - reprezentantki Polski stać" i na tym zakończyć biadolenie. Ja bardzo
        głęboko wierzę, że nNasze Panie z trenerem Niemczykiem jeszcze nie raz dadzą
        nam mnóstwo satysfakcji. Dziękuję za to co "ugrałyście" w tym roku!
      • Gość: Krytyk A gdzie ostateczna tabela? IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 20.11.05, 23:44
      • Gość: dd Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać seta IP: 217.153.132.* 21.11.05, 09:46
        Chinkom to jest już sukces. Po nitce do kłębka. NAstępnym razem urwą 2 sety aż
        w końcu zaczną wygrywać. DO Japonii pojechały uczyć się od najlepszych a nauka
        wiadomo kosztuje. Założę się, że na następnych zawodach mogą grać z Chinami czy
        BRazylią niemal jak równy z równym. Z naszym potencjałem i niezłomnymi
        zawodniczkami możemy być najlepsi na świecie.
        • Gość: Schuja Re: Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać s IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.11.05, 10:47
          Z tego co tu wypisujesz wnosze ,ze znowu od rana chlejesz wodke.Ito chyba bez
          zagrychy.Jak sie to mowi ,sniadanie po polsku.No to smacznego.Prost.
          • Gość: dlugi Re: Nie narzekajmy, jest lepiej niż było. Urwać s IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.05, 11:23
            No jak schuja,leczysz kaca?
            Nie dziwie sie,w koncu wy tam w tych familiokach od rana chlejecie w
            weekendy:))))
      • Gość: jola Re: Puchar dla Brazylii. Porażka Polek z Chinkami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 09:27
        brazylijki grały dobrze ale sa do pokonania.następnym razem naszym Złotkom sie
        uda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka