Gość: Chris IP: *.adsl.no 08.01.07, 01:16 Brawo Kamil, tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Podobno trzeba myśleć o dobrym skoku tylko ;) IP: 212.122.214.* 08.01.07, 01:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Podobno trzeba myśleć o dobrym skoku tylko ;) IP: *.piotrkow.net.pl 08.01.07, 01:38 No tak. Tyle, że jeszcze ten drugi ma być równie dobry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibol Nareszcie zaczął myśleć pozytywnie :-) IP: *.compi.net.pl 08.01.07, 08:35 Tak trzymać, ten chłopak ma potencjał! Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Chłopak ma odpowiednie podejście 08.01.07, 09:37 Ale spokojnie. Wielu już zapomniało jak skończył oprzedni okrzyknięty następcą Małysza. Jak on się nazywał? Rutkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faakkjju mysl,mysl karol -to nie boli IP: *.bchsia.telus.net 08.01.07, 05:27 karolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Bardzo mądre stwierdzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:33 "Wiem, że warto pracować i być cierpliwym" - to się chwali! Sukcesy w sporcie i nie tylko można odnieść tylko dzięki pracy i cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.01.07, 05:35 brawa i gratulacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.ed.shawcable.net 08.01.07, 06:59 Jesli wierzysz to tam bedziesz Kamil ,trzymaj tak dalej .Sebastian i paczka z Calgary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly mysli, hehe IP: *.net136.okay.pl 08.01.07, 07:41 ledwie polecial ciut dalej i juz mysli o wygrywaniu. uwielbiam te wypowiedzi polskich sportowcow, ktorzy *uja zrobiwszy, nie stanawszy na podium juz sie chelpia i sa calkowicie przekonani, ze teraz to juz tylko sukcesy. patrzcie, jak kubica sie wypowiada - on jest triumfatorem, a zawsze skromny i z dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwka Re: mysli, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 08:58 Myślę, żes zazdrosny i wybaczam Ci. To to byłby za sportowiec gdyby w pewnym momencie nie myslał o wygrywaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.aster.pl 08.01.07, 09:13 jedna jaskółka wiosny nie czyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.grz Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.ghnet.pl 08.01.07, 09:21 Kamil Stoch mysli o wygrywaniu. Moze i dobrze, ze tak mysli; ostatecznie moze myslec i mowic co chce niemniej ten razacy brak skromnosci nie wrozy nic dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
datnigga Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 09:40 oczywiście lepiej, żeby polscy sportowcy startowali z nastawieniem, że i tak nic nie osiągną i nie warto się starać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.3.cust.bredband2.com 08.01.07, 09:51 I jak tu dogodzic Polakowi? Malo ambitny-zle! Zbyt ambitny-jeszcze gorzej! Na szczescie Stoch to inteligentny chlopak i sam wie, czego mu trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.07, 10:05 Nie przejmuj sie. Tutaj sie zawsze pojawia banda frustratow. Nie wiesz - Malysz kompromituje (no pewnie; no co za przyglupy), Stochowi sie w glowie przewrocilo. A ja, sprawdzilem, kiedy zaczyna sie nastepna edycja Lotos Cup. Juz niedlugo (19.01). Mam nadzieje, ze ci chlopcy co wygrywali w poprzednich edycjach beda jeszcze lepsi i pojawia sie nowi. Moze sie uda druzyne na Vancouver poskladac. Ciekawe, czy bylby ten narodowy program rozwoju skokow, gdyby nie Malysz, ktory przeciez kompromituje, bo zajal 7 miejsce w TCS. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 10:10 Brawo Kamil, o ile Adam wczoraj chyba za bardzo chciał i wydaje mi się że oba jego skoki były za bardzo spięte o tyle Kamilowi udało się osiągnąć ten właściwy poziom sportowej motywacji, i nie oddał pola przeciwnikom zarówno w pierwszym dobrym i drugim na prawdę bardzo dobrym skoku. Aż miło było popatrzeć jak polski skoczek znów cieszy się po wylądowaniu z tego jak skoczył. Życzyłbym sobie i kibicom, żeby Kamil miał wiele takich powodów do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.07, 10:09 Uwielbiam takich jak Ty. Jak sie rano poczyta co maja do powiedzenia sfrustrowani nieudacznicy, to od razu przychodzi refleksja - dzieki Ci Panie Boze za przypomnienie, ze nie mozna byc takim samym durniem jak oni. To calkiem dobra motywacja do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:49 O jakim braku skromności ty bredzisz. Nastawienie Kamila do skoków jest właściwe. Oczym ma myśleć, jak nie o wygrywaniu? Przecież by osiągnąć sukces w sporcie trzeba mieć marzenia i cierpliwie trenować uparcie dążąc do celu, czyli do wygrywania. Tylko takie nastawienie gwarantuje sukces, a nie spuszczona głowa i wypowiedzi w stylu, że jeszcze muszę się dużo uczyć, czy dziś to nie był mój dzień. Myślę, że będą z niego ludzie i sprawi nam już wkrótce mnóstwo radości. Brawo Kamil, tak trzymać i jeszcze więcej odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: 81.219.216.* 08.01.07, 10:23 Myśl, Kamilu, myśl! A inni - młodsi - po prostu wygrywają (patrz Turniej Czterech Skoczni). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo! Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.zdnet.com.pl 08.01.07, 16:40 Brawo! Swietnie Kamil! Dla chetnych 2. wspanialy skok Kamila z Bischoschofen w linku obok: s16.bitefight.pl/c.php?uid=31307 Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 17:54 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamil Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonio b Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:14 suuuuuuuuuuuuper calusy w talent ,malyszowe skokoi to stare nie najlepsze malzenstwo z tajnerem i eskapadami do zakopca . dawaj kamil ile sie tylko da bravo , super Odpowiedz Link Zgłoś