Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stoch: Myślę o wygrywaniu

IP: *.adsl.no 08.01.07, 01:16
    Brawo Kamil, tak trzymac!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: hmmm Podobno trzeba myśleć o dobrym skoku tylko ;) IP: 212.122.214.* 08.01.07, 01:29
        • Gość: taaa Re: Podobno trzeba myśleć o dobrym skoku tylko ;) IP: *.piotrkow.net.pl 08.01.07, 01:38
          No tak. Tyle, że jeszcze ten drugi ma być równie dobry ;)
          • Gość: Kibol Nareszcie zaczął myśleć pozytywnie :-) IP: *.compi.net.pl 08.01.07, 08:35
            Tak trzymać, ten chłopak ma potencjał!
          • prozzac Chłopak ma odpowiednie podejście 08.01.07, 09:37
            Ale spokojnie. Wielu już zapomniało jak skończył oprzedni okrzyknięty następcą
            Małysza. Jak on się nazywał? Rutkowski?
      • Gość: faakkjju mysl,mysl karol -to nie boli IP: *.bchsia.telus.net 08.01.07, 05:27
        karolu
        • Gość: XXX Bardzo mądre stwierdzenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 09:33
          "Wiem, że warto pracować i być cierpliwym" - to się chwali! Sukcesy w sporcie i
          nie tylko można odnieść tylko dzięki pracy i cierpliwości.
      • Gość: marek_ Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.hsd1.nj.comcast.net 08.01.07, 05:35
        brawa i gratulacje :)
        • Gość: Sebastian Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.ed.shawcable.net 08.01.07, 06:59
          Jesli wierzysz to tam bedziesz Kamil ,trzymaj tak dalej .Sebastian i paczka z
          Calgary.
      • Gość: zly mysli, hehe IP: *.net136.okay.pl 08.01.07, 07:41
        ledwie polecial ciut dalej i juz mysli o wygrywaniu. uwielbiam te wypowiedzi polskich sportowcow, ktorzy *uja zrobiwszy, nie stanawszy na podium juz sie chelpia i sa calkowicie przekonani, ze teraz to juz tylko sukcesy. patrzcie, jak kubica sie wypowiada - on jest triumfatorem, a zawsze skromny i z dystansem.
        • Gość: sliwka Re: mysli, hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 08:58
          Myślę, żes zazdrosny i wybaczam Ci. To to byłby za sportowiec gdyby w pewnym
          momencie nie myslał o wygrywaniu
      • Gość: olo Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.aster.pl 08.01.07, 09:13
        jedna jaskółka wiosny nie czyni
      • Gość: jan.grz Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.ghnet.pl 08.01.07, 09:21
        Kamil Stoch mysli o wygrywaniu. Moze i dobrze, ze tak mysli; ostatecznie moze
        myslec i mowic co chce niemniej ten razacy brak skromnosci nie wrozy nic
        dobrego.
        • datnigga Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 09:40
          oczywiście lepiej, żeby polscy sportowcy startowali z nastawieniem, że i tak nic
          nie osiągną i nie warto się starać...
          • Gość: figa Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.3.cust.bredband2.com 08.01.07, 09:51
            I jak tu dogodzic Polakowi? Malo ambitny-zle! Zbyt ambitny-jeszcze gorzej!
            Na szczescie Stoch to inteligentny chlopak i sam wie, czego mu trzeba.
            • Gość: Jarek Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.07, 10:05
              Nie przejmuj sie. Tutaj sie zawsze pojawia banda frustratow. Nie wiesz - Malysz
              kompromituje (no pewnie; no co za przyglupy), Stochowi sie w glowie
              przewrocilo. A ja, sprawdzilem, kiedy zaczyna sie nastepna edycja Lotos Cup.
              Juz niedlugo (19.01). Mam nadzieje, ze ci chlopcy co wygrywali w poprzednich
              edycjach beda jeszcze lepsi i pojawia sie nowi. Moze sie uda druzyne na
              Vancouver poskladac. Ciekawe, czy bylby ten narodowy program rozwoju skokow,
              gdyby nie Malysz, ktory przeciez kompromituje, bo zajal 7 miejsce w TCS.
              • gabriel Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 10:10
                Brawo Kamil, o ile Adam wczoraj chyba za bardzo chciał i wydaje mi się że oba
                jego skoki były za bardzo spięte o tyle Kamilowi udało się osiągnąć ten właściwy
                poziom sportowej motywacji, i nie oddał pola przeciwnikom zarówno w pierwszym
                dobrym i drugim na prawdę bardzo dobrym skoku. Aż miło było popatrzeć jak polski
                skoczek znów cieszy się po wylądowaniu z tego jak skoczył. Życzyłbym sobie i
                kibicom, żeby Kamil miał wiele takich powodów do radości.
        • Gość: Jarek Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.dip.t-dialin.net 08.01.07, 10:09
          Uwielbiam takich jak Ty. Jak sie rano poczyta co maja do powiedzenia
          sfrustrowani nieudacznicy, to od razu przychodzi refleksja - dzieki Ci Panie
          Boze za przypomnienie, ze nie mozna byc takim samym durniem jak oni. To calkiem
          dobra motywacja do pracy.
        • Gość: maz Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:49
          O jakim braku skromności ty bredzisz. Nastawienie Kamila do skoków jest
          właściwe. Oczym ma myśleć, jak nie o wygrywaniu? Przecież by osiągnąć sukces w
          sporcie trzeba mieć marzenia i cierpliwie trenować uparcie dążąc do celu, czyli
          do wygrywania. Tylko takie nastawienie gwarantuje sukces, a nie spuszczona
          głowa i wypowiedzi w stylu, że jeszcze muszę się dużo uczyć, czy dziś to nie
          był mój dzień.
          Myślę, że będą z niego ludzie i sprawi nam już wkrótce mnóstwo radości.
          Brawo Kamil, tak trzymać i jeszcze więcej odwagi!
      • Gość: kat Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: 81.219.216.* 08.01.07, 10:23
        Myśl, Kamilu, myśl! A inni - młodsi - po prostu wygrywają (patrz Turniej
        Czterech Skoczni).
      • Gość: Brawo! Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.zdnet.com.pl 08.01.07, 16:40
        Brawo! Swietnie Kamil!
        Dla chetnych 2. wspanialy skok Kamila z Bischoschofen w linku obok:
        s16.bitefight.pl/c.php?uid=31307
      • morfeusz_1 Re: Stoch: Myślę o wygrywaniu 08.01.07, 17:54

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamil Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!
      • Gość: antonio b Stoch: Myślę o wygrywaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:14
        suuuuuuuuuuuuper calusy w talent ,malyszowe skokoi to stare nie najlepsze
        malzenstwo z tajnerem i eskapadami do zakopca . dawaj kamil ile sie tylko da
        bravo , super

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka