Gość: kriss IP: 62.233.164.* 05.08.07, 16:55 nie ma jeszcze żadnych opinii? To jedną dam: gratulacje i samych sukcesów! www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.zab.nat.hnet.pl 05.08.07, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
babajaga67 Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent 05.08.07, 17:17 Gratulacje! Czekam na wygranie turnieju TierII. Mam nadzieję, że będzie to jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: france Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.07, 18:18 Isia, gratulacje! Pozdrowienia dla panny Duscheviny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moegh Brawo Agnieszka!!!! IP: 77.223.201.* 05.08.07, 17:40 Fentastycznie!!!! To kolejny znak, że nasza tenisistka może się śmiało już zaliczać do ścisłej czołówki. Kiedy przyjdzie czas na pokonanie takich mistrzyń jak Szarapowa czy Ivanović??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek NAsza? IP: *.163-244-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.08.07, 17:46 Zrobiles cos by zbudowac JEJ sukces? Nie ma nasza, wasza. Ona jest swoja i sukces jest Jej. W koncu ladne zdjecie. Gratulacje. Za prace. Za wynik. Za to ze mozemy pisac "nasza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Nie było ładniejszego zdjęcia ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 74tt Re: Nie było ładniejszego zdjęcia ? IP: 82.146.225.* 05.08.07, 22:27 nie spodziewalem sie ze nikt sie nie doczepi do Pani Agnieszki. Lepiej zeby byla piekna i grala slabiutko? czy to jest konkurs miss? czy Boris Becker byl mister world? Idz po rozum do glowy... BRAWO PANI AGNIESZKO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAWA Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 22:04 Zakończyła turniej bez porazki. To bardzo ważne, aby nauczyć się wygrywać! Tak trzymać! Gratulacje !!! Po tym zwycięstwie powinno być rozstawienie w US Open. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza 20 Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.chello.pl 05.08.07, 23:24 BRAWO BRAWO BRAWO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomolesrow Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.kwsa.pl 06.08.07, 07:44 Isia ma w głowie poukładane - a wygrywa się głową - jak nie zmanieruje się jak Domachowska to będzie wielka tenisistka - brawo i tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: 157.158.10.* 06.08.07, 08:51 Jak przegrywała, było mnóstwo takich czy innych opinii, a tu pierwszy wygrany turniej i faktycznie, prawie cisza. GRATULACJE STOKROTNE AGNIESZKO !!! Zapomnijmy o plusach, minusach perspektywach itd. Tak mało takich zdarzeń Trwaj Chwilo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Radwańska: Zagrałam na sto procent 06.08.07, 09:03 Brawo, Pani Agnieszko! Wielki szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Radwańska: Zagrałam na sto procent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 16:42 Brawo dla Radwańskiej za życiowy sukces. Wygrana w turnieju WTA. Oby to pociągnęło ją i calą dyscyplinę do przodu. Aż mi wstyd, że po porażce z Węgierką Schavy zwątpiłem w jej talent. Ona ma talent i oby na dlużej awansowała do top20 i chociaż jednego finału szlema. Tego życzę polskiemu tenisowi. Odpowiedz Link Zgłoś