Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tim Henman kończy karierę

IP: *.forweb.pl 23.08.07, 20:09
    Cóż, starość nie radość:(
    Obserwuj wątek
      • Gość: uf.uf Trzymaj się Tim! IP: *.compower.pl 23.08.07, 20:48
        Pięknie grasz (grałeś:() w tenisa.
        • Gość: the_cause gdyby nie deszcz.... IP: *.aster.pl 23.08.07, 20:55
          podczas pamietnego Wimbledonu w 2001, Henman mial Ivanisevicia w garści w
          polfinale. Ale zaczelo padac...Co bylo dalej wszyscy wiemy. Genialny turniej.
          • Gość: uf.uf Re: gdyby nie deszcz.... IP: *.compower.pl 23.08.07, 21:13
            To prawda. I Goran zachowujący się jak kompletny świr w ostatnim gemie finału z
            Rafterem, wznoszący modlitwy do Boga i chyba płaczący między piłkami, finał w
            poniedziałek przy dzikiej niewimbledonowej widowni, i jeszcze jedyny mecz
            Sampras- Federer. Kapitalny turniej.
            • Gość: Piotr Kononowicz Wiadomość dla was obu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:24
              Jeżeli jesteście fanami Wimbledonu 2001 to mogę mailem wysłać wam stronę
              internetową, którą o nim zrobiłem. Mogę ją spakować i wraz ze zdjęciami wysłać.
              Jeżeli chcecie to do mnie napiszcie. Mój adres to: 27051980@wp.pl
              • Gość: :O) Biggest fucking loser ever IP: *.belf.cable.ntl.com 24.08.07, 00:01
                Always the second, third or fourth! What a dick! What a consistently
                avarage fuck!!! Get a life Tim, noone's gonna cry, u fuckin arshole!
      • markerx Tim Henman kończy karierę 23.08.07, 21:10
        O kurde 4 miejsce w rankingu. No strasznie wybitny sportowiec. W sam raz na
        pierwsza strone.
        • Gość: sampras Pitolisz :) IP: *.centertel.pl 23.08.07, 21:20
          Żebyś wiedział, że wybitny. 14 lat wspaniałej kariery. Nigdy nie był numerem
          jeden, ale prawie zawsze był w czołówce. I jak pięknie gra! Jeden z nielicznych
          jeszcze grajacych klasyczny serve&volley. Tim Henman jak najbardziej zasługuje
          na pierwszą stronę.

Szkoda, że przestaje grać.
          • jorge.martinez Re: Pitolisz :) 23.08.07, 21:43
            Że niby gra serve&volley to piękna gra?
            • Gość: nie wiem Re: Pitolisz :) IP: *.akademiki.uni.torun.pl 23.08.07, 22:04
              Oczywiście, że piękna.

Szczególnie w wykonaniu tenisistów, którzy nie mają dwa metry wzrostu i nie
              ciskają piłki z prędkością 230km/h, kończąc całą akcję pierwszym wolejem.
              Dlatego zawsze podziwiałem Tima Henmana, ale jeszcze bardziej Patricka Raftera
              (a wcześniej Edberga), którzy nie mieli (mają) może wybitnych warunków
              fizycznych w sensie wzrostu, ale to, jak kryli siatkę, to po prostu poezja. Nie
              mówię, że Sampras, który zabijał serwisem, nie grał świetnie przy siatce... Albo
              - co tu daleko szukać - Federer po swoim urozmaiconym serwisie też ślicznie
              potrafi pójść do przodu. Ale czy po Rafterze i Henmanie ktoś jeszcze został z
              tych wybitniejszych, dla których po serwisie miejsce tuż za siatką jest tym
              bardziej naturalnym obszarem gry?
              • Gość: aa Re: Pitolisz :) IP: *.cpe.marton.net.pl 23.08.07, 22:52
                kolega chyba woli rabanke zza linii koncowej ktora prezentuje nam
                teraz 90% tenisistow w main tourze, przebijanke pokroju Nadala..
          • Gość: ToM Re: Pitolisz :) IP: *.crowley.pl 24.08.07, 10:33
            Szkoda, bo to ostatnie tak dobre ręce przy siatce w dzisiejszym tenisie.
            Fantastyczna dynamika serwisu, w tv tego nie widać, trzeba stanąć obok. I do
            tego miły facet, poznałem go kiedyś. Trenował czasem w klubie, w którym
            pracowałem w Anglii. Szkoda, że Anglik. Gdyby nie angielska presja na
            "nieprzegranie" a ciśnienie na zwycięstwo to może by ten Wimbledon wygrał. To
            jeden z tych, któremu powinni przyznać honorowe członkostwo AELTC :)
      • Gość: Magik Tim Henman kończy karierę IP: 57.66.53.* 24.08.07, 10:14
        Szkoda, że kończy. Taki dobry chłopak był i mzło pił :)
        • Gość: Kosa Re: Tim Henman kończy karierę IP: *.acn.waw.pl 24.08.07, 17:54
          Świetny tenisista "stylista konserwatysta", piekny
          niestety archaiczny styl. Odchodzi zawodnik, który
          zamyka epokę ofensywnego tenisa, dżentelmen kortu.
          Wielka szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka