Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Quiz: Weekend z ekstraklasą

IP: 83.238.13.* 03.12.07, 13:17
    Kolejny quiz z wiedzy o wszystkich kolejkach. Skąd mam wiedzieć ile
    drugich połów przegrała Wisła? Lubię ten quiz ale skoro to mam być o
    16 kolejce to pytajcie o 16 kolejkę. Czy nic się nie działo w
    weekend żeby wrzucać te zapchajdziury np. o długość serii spotkań
    bez gola strzelonego piętką. Popracujcie jeszcze trochę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Swiebo Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: 62.87.215.* 03.12.07, 14:52
        10/10
        Ale powinienem zagrac w Lotto bo az 4 razy strzelalem:D
      • Gość: fan Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.koba.pl 03.12.07, 15:35
        interesuje sie ekstraklasa i uwazam ze jestem dobrze zorientowany,ale sorry co
        to za pytania?mam siedziec i wyliczac ile padlo goli?bez sensu,ile wisla
        przegrala drugich polówek?uwazacie ze odpowiedz na te pytania swiadczy o
        poziomie zainteresowania ekstraklasa?pfff zarty
        • Gość: Fanatyk [J] Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.vast.net.pl 03.12.07, 16:10
          Cwicz pamiec to bedziesz wiedzial.
          Quiz nie najprostszy ale mimo to zrobilem go praktycznie za jednym zamachem ...

Pamietam(mysle ze pamietam) cala runde i mogl bym podac prawie kazdy wynik. Wiec
          kwetsia przypomnienia sobie kiedy wisla nastrzelala sie w pierwszej polowie tez
          nie jest zbyt trudna jak tylko ma sie pamiec do takich rzeczy....

10/10
          • Gość: klik Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 17:57
            Wisła przegrała drugą drugą połowę. Pierwszą z Lechem 0-2, kiedy prowadzili do
            przerwy 4-0.
      • karolkatag Quiz: Weekend z ekstraklasą 03.12.07, 18:09
        fajnie ze sa pytania szczegolowe . jak sie rozwiazuje ten quiz zawsze to sie wie
        ze czesto pytaja o sprawy liczbowe . Mi sie podoba . tylko szkoda ze tak malo
        pytan :D 10/10 .
      • Gość: Matka Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: 89.174.23.* 03.12.07, 20:01
        Dobrze by było jakby chociaż jeden mecz OE był raz w tygodniu niekodowny:)a tak to co wiedza z TVN i Internetu:)Miałem 90% a wszystko przez 42 gole wisły:):)
      • Gość: qaczka Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:50
        80%, nie tak źle. Pomoczyłem na Krakusach - jedne cholery za dużo strzelają
        bramek, a drugie zbyt często dostają po kościach.
        Albo po prostu byłem mało uważny :-)
        Ktoś przede mną nadawał w słusznej sprawie: jak na quiz weekendowy, to coś dużo
        trzeba przekrojowej wiedzy - a zatem więcej wysiłku mózgowego koledzy układający
        quiz :-)

Pozdrowienia,
        Qaczka
      • Gość: krzycho Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 22:49
        9/10, z tym karnym poległem, wiedziałem ,że ktoś nie wykorzystał, ale nazwisko-
        strzał. Reszta raczej łatwe, chociaż pytanie o Wisłę ile przegrała drugich
        połów ,trudne ,ale nie dla mnie wiernego kibica Wisełki!!! Na ekstra meczu z
        Lechem byłem!!!
      • Gość: sayek Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: 213.134.178.* 03.12.07, 23:24
        9/10 chyba nieźle nie ? ;) pozdrawiam wszystkich kibiców ;)
      • Gość: bababa Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 22:45
        90%
        wisła 40 goli, a ja, że 30 zaznaczyłem. tak to łatwe.
      • Gość: kibic Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: 193.200.145.* 05.12.07, 12:58
        8/10 calkiem niezle , biorac pod uwage ,ze pytania byly dosc
        wymagajace ;-)
      • Gość: matek Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.07, 17:34
        lech wygrał ijest 3 ! LECH KOLEJORZ FOREVER
      • Gość: q Re: Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 15:29
        Pytanie z Cracovią mnie nieco zaskoczyło, bo ciężko jest odpowiedzieć, którą
        porażkę z rzędu u siebie w tej kolejce Pasy zanotowały, bo grali w Chorzowie :).
      • Gość: RUCH CHORZOW Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:13
        ALE LATWE MOGLI ZROBIC COS BARDZIEJ TRUDNIEJSZEGO MIALEM 10/10 BANAL
      • Gość: jimi Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 17:22
        prosty ten Qwiz
      • Gość: pat imas Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:53
        Quiz jest bardzo dobry czegoś jednak brakuje.
      • Gość: jo Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 17:56
        10/10 jo zek nie poległ ani razu bok mecz oglądoł i słuchoł.
      • Gość: 19R20 Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:55
        Zryte to przeciez w tej kolejce ani jednego meczu nie było na Stadionie Śląskim
        Ruch Grał u siebie Polonia tak samo!! dziwne te pytania i ktos duzo błedów
        popełnił;/
      • Gość: z Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 13:33
        ufff nie mam zielonego pojęcia o polskiej lidze, ale 60% nabiłem, srednia
        krajowa jest! ;)
      • Gość: ccc Quiz: Weekend z ekstraklasą IP: *.zax.pl 12.05.08, 20:46
        Ha, ha, ha. Ustrzeliłem 70%! A nasza "Ekstraklasa" interesuje mnie
        prawie jak zeszłoroczny śnieg (prawie bo mimo wszystko interesuje
        mnie kto zdobył mistrza).
      • kadet02 PZPN to świnie...co z Polonią bytom ? 23.06.08, 18:34

Zapamietałem dobrą grę do konca rozgrywek.
        Te świnie z PZPN ukartowali tą degradację bo organizacyjnie nie dają
        sobie rady. Boże jak ja nie lubię ludzi z Warszawy...przez nich jest
        wiele nieporozumień i waśni.
        • Gość: mellanek Re: PZPN to świnie...co z Polonią bytom ? IP: *.stk.vectranet.pl 05.07.08, 21:29
          oszusty!!!
          7. 7. Wisła Kraków jeszcze nie przegrała meczu. Ale w 16. kolejce w
          Zabrzu przegrała drugą połowę. Który raz w tym sezonie?
          a) Pierwszy
          b) Drugi
          c) Trzeci

nacisłem ze pierwszy to on wyswiatlił mi ze nacislem ze drugi
          i zato miałem 9/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka