jackk3 05.04.15, 02:13 Wszystkim zycze i smacznego jajka! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
squirk Re: Wesolych Swiat 05.04.15, 02:16 jackk3 napisał: > Wszystkim zycze i smacznego jajka! Miłych, spokojnych dni w dobrym towarzystwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Wesolych Swiat 06.04.15, 21:08 dziekuje bardzo,odswietowane I zjedzone ;-) Mam nadzieje ze Wasze swieta tez byly udane :-) Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Wesolych Swiat 06.04.15, 22:20 Nasze były rewelacyjne bo ich nie obchodzimy więc przygotowań żadnych nie było, sprzątam na bieżąco, zakupy przyjechały w dostawie - w efekcie mieliśmy świetny, leniwy, długi weekend ze spacerami (pogoda jak w lipcu), poznaliśmy w sobotę nowy pub i wreszcie porządnie się wyspałam :-) szkoda, że to już koniec i jutro jest całkiem zwyczajny wtorek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Wesolych Swiat 07.04.15, 14:56 Zwlaszcza ze dzis pogoda lepsza niz byla wczoraj :-D My tez spedzilismy sloneczne popoludnie w ogrodzie ,leniwie celebrujac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
squirk Re: Wesolych Swiat 07.04.15, 19:56 a74-7 napisał: > Zwlaszcza ze dzis pogoda lepsza niz byla wczoraj :-D > My tez spedzilismy sloneczne popoludnie w ogrodzie ,leniwie celebrujac :-) Takie "święta" mogą sobie być i mnie dotyczyć, nie mam nic przeciwko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś