Dodaj do ulubionych

Jesienne promocje

01.10.10, 10:04
Promocje były na wiosnę,
na lato,
teraz na jesień
może będą i zimą

i ciagle - 5 %

tylko od których cen

wiosennych,
letnich,
jesiennych
czy zimowych
Obserwuj wątek
    • Gość: szukajacy Re: Jesienne promocje IP: 109.243.212.* 01.10.10, 11:07
      marudzisz troche,
      sama promocja to kwestia marketingowa,
      dostajesz 5 procent, potarguj sie o kolejne 5 procent i zyskasz kilkadziesiat tysiecy zlotych,
      a sama znizka,bez wzgledu jak sie nazywa, oznacza tez i to, ze nie bedzie wyzszych cen,a
      a to dobra wiadomosc tak mi sie wydaje.
      • Gość: qas Re: Jesienne promocje IP: 217.98.20.* 01.10.10, 13:09
        pewnie, że będą niższe ceny
        W latach 2005-2008 jak ceny rosły nie było żadnych promocji
        • Gość: Reger Re: Jesienne promocje IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.10, 14:09
          Taką promocję ma np. wienerberger na pustaki porotherm. No ale to ciekawa opcja dla tych, co się budują, a nie tych, co kupują mieszkanie. Tak czy owak promocyjne 500 złotych to całkiem przyzwoita promocja - choć trzeba przyznać, że tylko przy dużych zakupach można na nia liczyć.
          • Gość: BonMot Re: Jesienne promocje IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 04.10.10, 13:18
            Wydaje mi się, że warto skorzystać, w końcu sam skorzystałem ;). Przy zakupie 2500 sztuk porothermów trzeba wypełnić formularz zgloszeniowy do akcji, poczekać na voucher rabatowy i można go zrealizować na cegły. Pół tysiąca to jednak jest pieniądz, który mnie skusił do uczestnictwa w akcji, zwłaszcza że i tak miałem zamiar z tych pustaków korzystać przy budowie. A teraz mi się dom już buduje.
    • Gość: a mi to sie podoba Re: Jesienne promocje IP: 188.33.100.* 02.10.10, 00:27
      niech promocji bedzie jak najwiecej, niech konkurencja bierze te pomysły jako wzor do nasladowania.
      • Gość: pracujący Re: Jesienne promocje IP: 109.243.15.* 04.10.10, 20:17
        Dziesięć procent to już jest jakiś upust, pięć to ciut za malutko. Ale ostatnio jak przeglądałem jakąś gazetę to zauważyłem nawet 12 procent ktoś dawał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka