desrenia 06.02.11, 21:13 Interesuje mnie nowe mieszkanie u sprawdzonego dewelopera. Najlepiej jak najblizej lotniska. Dzieki za wszelką pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Daga4243 Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? IP: *.elblag.vectranet.pl 12.02.11, 21:19 Hej :) Bardzo przyjemnie jest Osiedle zacisze w Rumi. Nowe Budownictwo, wszystko ładnie wykończone, więc naprawdę polecam. Dodatkowo z Rumi jest dość blisko do trójmiasta i często kursują SKMki. Myśle że może ci się spodobać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? IP: *.limes.com.pl 13.02.11, 11:58 oo tak, a Rumia jest tak blisko lotniska że ho ho!! <sarkazm> ja proponuję osowę - duzo się tam teraz buduje... ceny niższe niż w innych dzielnicach gdańska, a do samego gdańska (oliwy) całkiem blisko... no i do lotniska daleko nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
desrenia Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? 20.02.11, 20:15 Dzieki za propozycje. SKM to te pociągi w trójmieście, prawda? Czy one poruszają sie w miare punktualnie? Jak w ogóle wyglada Rumia pod względem spokoju? A jak prezentuje sie dojazd z Osowa? Nie ma korków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daga4243 Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.11, 15:10 SKM to pociągi które kursują po trójmieście :D jadą też do wejherowa, Rumi i Redy. Plusem Rumi jest to że jest całkiem Blisko do trójmiasta a jest naprawdę bardzo spokojnie i cicho. Co prawda do Lotniska nie jest jakoś bardzo blisko, ale jest wiele innych plusów. Co do SKM to są one dość punktualne, ewentualnie mają 2 minutowe opóźnienia. Z Rumi jadą średnio SKMki co 15-20 minut a w Weekendy średnio 1-2 na godzine. A osiedle zacisze o którym pisałam naprawdę bardzo ładne :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? IP: *.home.aster.pl 02.11.11, 14:58 Szukam mieszkania blisko centrum Gdańska. Trafiłem na kilka ciekawych pozycji ale z nowego budownictwa w sumie jest tylko Waterlane zaraz koło AM, orientuje się ktoś w cenach mniej więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
ima80 Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? 23.03.11, 17:15 Witam. A ja już niedługo przeprowadzam się do Gdańska, bo tam dostałam pracę i tam też musimy zorganizować sobie z rodzinką życie :) Oglądałam w ostatni weekend mieszkania i oferty deweloperów i chyba zdecydujemy się na rynek pierwotny właśnie. Najprawdopodobniej w Czterech Kątach. Może ktoś z Was ma jakieś ciekawe informacje o tym osiedlu lub deweloperze? Odpowiedz Link Zgłoś
daga4243 Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? 02.04.11, 17:34 Cześć koleżanko :) Co do osiedla o którym piszesz to mogę ci je polecić ze zwględu na dobre położenie i dobry dojazd. Dodatkowo osiedle zapowiada się bardzo CIekawie. Co do KRJ Partner, to wiem jak sie miała sytuacja z osiedlem Gryfa w Wejherowie. Moja siostra tam mieszka, i bardzo sobie chwali mieszkanie. Na początku był tylko jakiś problem z drzwiami wejściowymi ale wszystko szybko naprawiono. Myśle że możesz się skusić na ofertę w Czterech Kątach :] Odpowiedz Link Zgłoś
gagawa56 Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia 15.04.11, 00:00 Czy ktoś mieszka nad Motławą przy ul. Szafarnia i mógłby powiedzieć jakie wykończenie mieszkań i jak się mieszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec na ul. Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia IP: *.grupalotos.pl 21.07.11, 07:59 mieszkam i jestem zadowolona, mieszkania dobrze wykonczone, cisza, spokoj a jak brak zgielku to 5 min i jestes w centrum wsrod pieknej starowki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia IP: *.home.aster.pl 02.11.11, 15:03 Czy jest mi ktoś w stanie doradzić ew. udzielić informacji na temat nowej inwestycji Waterlane w Gdańsku właśnie na ulicy Szafarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia IP: *.centertel.pl 16.11.11, 12:50 google nei dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia IP: *.home.aster.pl 24.11.11, 12:39 Brawo za błyśnięcie :) Google działają i potrafię się po nich poruszać, aczkolwiek wolałbym opinii ludzi zorientowanych w temacie. Jednak dziękuje... poradziłem sobie :) Waterlane to dobra opcja dla każdego kto szuka komfortu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Gdańsk, - Ul. Szafarnia IP: *.147.143.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.12, 21:07 A może niedaleko w Gdyni ? www.shiraz.pl/pl/inwestycje/shiraz_park_opis_inwestycji blisko do obwodnicy, a osiedle jest naprawde bardzo fajne, kameralne i co ważne tak naprawdę wszedzie można szybko dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
anula5550 Re: Gdańsk, okolice - gdzie nowe mieszkanie? 20.02.12, 12:14 Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś