IP: 93.175.67.* 21.01.12, 09:33
Witam.

Czy ktoś miał do czynienia z firmą Staldrox, która zajmuje się budową domów ?
Firma ta jako deweloper ukończyła już dwie inwestycje i buduje kolejne. Chciałbym się rozeznać jak budują i czy warto zainteresować się ich ofertami.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • anula5550 Re: Staldrox 20.02.12, 12:07
      Witam, przepraszam że tutaj piszę z prośbą, ale to najlepsze miejsce na znalezienie osób kupujących mieszkanie u dewelopera. Mam zatem ogromną prośbę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, a dotyczącej reklam deweloperów. Oto link do ankiety: LINK. Będę niezmiernie wdzięczna za każdą pomoc :)
    • Gość: Maja Re: Staldrox IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.12, 13:39
      Witam , kupiłam od nich mieszkanie , jestem bardzo zadowolona , polecam
      • Gość: "rzyczliwy" Re: Staldrox IP: *.telpol.net.pl 21.03.12, 11:35
        ... ta, kupiłaś, d
        • Gość: Gość_Chorzów Re: Staldrox IP: 93.175.67.* 06.04.12, 22:19
          Może będzie Pani uprzejma napisać coś więcej na temat wykonania obiektu ? Mieszkania sprzedawane są w wykończeniu deweloperskim, to pewne, jednak bardziej interesuje mnie jakość użytych materiałów oraz jakość robót. To co mogę zobaczyć nie urzeka. Raczej standard. Proszę o więcej informacji. Pozdrawiam
    • Gość: jar Re: Staldrox IP: *.kampsys.3s.pl 12.11.12, 11:17
      własnie się wprowadzamy. Jakośc wykonania bardzo dobra.
    • Gość: Dziadostwo Re: Staldrox IP: *.146.38.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.13, 08:54
      Cwaniactwo, licha jakość, zasłaniają się podwykonawcami ...
    • Gość: Gość Re: Staldrox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 10:42
      Witam, Właśnie zakupiłam u nich mieszkanie. Jak na razie wszystko jest w porządku nie mam żadnych zastrzeżeń. Jakość wykonania bardzo dobra obsługa klienta również - widziałam mieszkania u innych deweloperów więc mogę porównać.
      • Gość: dzia Re: Staldrox IP: *.inet-siec.pl 23.06.13, 19:36
        obsługa gwarancyjna na fatalnym poziomie, ciężko się porozumieć w sprawie usterek
        • Gość: beznadzieja Re: Staldrox IP: 77.253.226.* 05.12.13, 13:47
          beznadzieja, dziadostwo, cwaniactwo i tyle w tym temacie. zdecydowanie odradzam!!!!!!!!!!!
          • Gość: gość Re: Staldrox IP: 77.253.226.* 05.12.13, 14:00
            Firma-oszust! Nie wypłaca należności swoim podwykonawcom. Finansuje inwestycje z ich kieszeni.
            • Gość: janka Re: Staldrox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.14, 15:56
              Tylko jedna rada. Zanim kupisz cokolwiek od Staldroxu dokładnie obejrzyj, najlepiej przyjdź ze specjalistą i nigdy w nic nie wierz na słowo. Ta firma to jedno wielkie nieporozumienie. Słyszałam, że mają coś budować na Barbary w Chorzowie, mam nadzieje, że nikt nie będzie tak naiwny, żeby kupować u Warty zanim nie zobaczy dokładnie za co płaci. Najgorsza obsługa klienta o jakiej słyszałam, totalny brak szacunku dla ludzi, najgorsze budowlane antywartości.
    • Gość: dimetylo Re: Staldrox IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 09:59
      Zapraszam na stronę www.kolnierze-24.pl
      Szeroka oferta dla hydraulików,instalatorów oraz firm
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka