Dodaj do ulubionych

dobry developer z wawy poszukiwany

11.02.13, 21:08
Witam serdecznie. Rozglądam się za domkiem na jakimś osiedlu w stolicy lub bardzo blisko stolicy. Chciałbym kupić coś ustronnego wiadomo z własnym garażem oraz jakimiś wygodami (basen osiedlowy lub coś w tym stylu). Czy ktoś z was moze polecić jakiegoś dobrego developera? Na co zwracać uwagę przy podpisywaniu umowy. Może ktoś opisze swoją przygodę z developerką?

Bardzo mi zależy na tym aby dojazd do osiedla był maksymalnie prosty i najlepiej aby osiedle było strzeżone choć nie jest to warunek konieczny. Celuję w mieszkanie o powierzchni 100-150 metrów. Większe nie jest mi potrzebne.

Bardzo będę wdzięczny za wszelkie rady.

Obserwuj wątek
    • agent.ds.nieruchomosci Re: dobry developer z wawy poszukiwany 12.02.13, 12:33
      To w końcu domek, czy mieszkanie Cię interesuje? :)
      • tomkain Re: dobry developer z wawy poszukiwany 12.02.13, 18:15
        Przepraszam bardzo. Nie doprecyzowałem. Interesuje mnie zakup mieszkania. Przeglądałem ofertę tej firmy.

www.marvipol.pl/
        Ceny w sumie rynkowe. Wiadomo, stolica nie jest tania i nigdy nie będzie. Z tym muszę się liczyć. Ktoś zna tę firmę albo może polecić jakaś inną zaufaną? Po rozmowie telefonicznej muszę powiedzieć, że konsultant zna się na rzeczy i umie doradzić. To oczywiście na plus firmy. Jednak doskonale wiem, ze oni bardzo skutecznie pomija wszelkie ale czy problemy a wady potrafią zamienić w największą zaletę. Dlatego też mimo, że rozmawiało sie okej to do całej tej sytuacji podchodzę bardzo sceptycznie.

Zakup mieszkania to właściwie decyzja życiowa bo u nas w polsce nie tak często się zmienia domy czy mieszkania jak np w usa choć ruch przeprowadzkowy jest oczywiście dużo większy niż na przykład dwadzieścia lat temu.

Możecie mi coś więcej powiedzieć o dzielnicy Mokotów?

• Gość: gromixx Re: dobry developer z wawy poszukiwany IP: *.itypo.nl 30.03.13, 13:06
          polecam Fadese Polnord. Kupilem u nich mieszkanie na osiedlu Ostoja Wilanów i jestem zadowolony. Developer pewny, spreawdzony, osiedle fajne, okolica tez. Ceny mają jak wszedzie a wydaje mi sie ze stardard mieszkan i osiedla nieco wyzszy. Plusem dla mnie jest tez duzy park na osiedlu
          • Gość: NEGOCJATORNIA.PL Re: dobry developer z wawy poszukiwany IP: *.jmdi.pl 02.04.13, 12:54
            Obecnie ciężko jest wybrać dobrego dewelopera w Warszawie.

Jedną budowę może robić z dobrych materiałów, drugą z tańszych.

Natomiast wszelkie usterki mogą wyjść nawet po 3 latach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka