Gość: anita IP: *.tychy.msk.pl 13.03.06, 17:58 Czy ktos zna, kupił, jakie macie opinie, cenne wszelkie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maria Re: Kombud Tychy IP: *.tychy.msk.pl 14.03.06, 15:27 sie zastanawiam nad kupnem i tez niewiele wiem :( Odpowiedz Link Zgłoś
netspiker Re: Kombud Tychy 24.03.06, 00:15 Kupiłem mieszkanie w budynku nr 7 na osiedlu Balbina. Jak na razie firma robi dobre wrażenie. Mają dobrą niską cenę m2. Mam nadzieję że nie będzie to kosztem jakości. Zobaczymy pod koniec 2006 oddanie mieszkania. Jeśli na to forum trafią inni mieszkańcy budynku nr 7 - to nasi sąsiedzi!!! Dajcie znac o sobie to porozmawiamy na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
darekjen Re: Kombud Tychy 17.04.06, 13:38 jeśli chcesz wiedzieć więcej o mieszkaniach w Kombudzie (też kupiłem tylko w 3) polecam polecam posta " Deweloperzy i mieszkania w Tychach (30) jaxcek" na forum regionalnym Tychy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marmar Re: Kombud Tychy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.06, 21:22 Witam, my też kupiliśmy mieszkanko w 7.Na parterze-mam nadzieje, że wszystko będzie ok.Ciekawej jak to będzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kombud Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 10:14 Witajcie! jestem przyszla mieszkanka budynku nr 7, chcialam zapytac przyszlych sasiadow jak sie zapatruja na zmiany jakich dokonuje firma KOMBUD w kwestii dachu? dla mnie osobiscie budynek straci caly urok i bedzie jednym z wielu blokowisk!!! czekam na wypowiedzi! pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
netspiker Re: Kombud Tychy 24.08.06, 15:06 Rzeczywiście, ta zmiana konstrukcji dachu spowoduje, że budynek nie będzie za bardzo pasował do sąsiednich, na których są ładne dachy dwuspadowe kryte dachówką. Ale co możemy z tym zrobić skoro sprawa jest już przesądzona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Kombud Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 14:36 Hej!Dzieki za odzew. Szkoda, ze nikt wiecej jak na razie nie napisal. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
netspiker Re: Kombud Tychy 07.09.06, 23:51 A jak wyglądaja mieszkania w innych budynkach wybudowanych przez Kombud? Czy ktos juz sie wprowadził i chciałby się podzielic doświadczeniami i informacjami ? Pozdrawiam wszystkich przyszłych mieszkańców 7-ki. Odezwijcie sie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kombud Tychy IP: *.crowley.pl 18.09.06, 17:54 Pozdrawiam wszytkich, również będę w 7 mieszkać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Kombud Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:33 Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów z 7demki:) Odpowiedz Link Zgłoś
netspiker Re: Kombud Tychy 07.10.06, 10:43 Mieszkancy siodemki ! Zalozylem nowy watek na tym forum pt. "Lokatorzy budynku 7 Kombud Tychy Barona". Wpisujcie sie tam, bo warto sie grupowac na wypadek problemow. Wczesniej lub pozniej ale powinnismy sie poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Kombud Tychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 21:34 Witamy my tez kupilismy mieszkanie w budynku nr 7 i czekamy na zakonczenie prac Odpowiedz Link Zgłoś
anitaja Re: Kombud Tychy 14.10.06, 16:35 Witam, bardzo ważne, bo mnie pan szanowny Bartek "specjalista od siedmiu boleści" zwodzi co do terminu oddania budynku 7B piszcie moze Wam cos więcej powiedział!!! Odpowiedz Link Zgłoś