Gość: kaja IP: *.orange.pl 18.03.06, 21:52 gorąco dziękuję za info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.orange.pl 20.03.06, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:50 a gdzie dokladnie oni buduja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakob Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.yolau.net 12.10.13, 11:53 oczywiście, że znam :)...wykupiłem u tego dewelopera własne M. Co potrzebujesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riphom Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.unifiedlayer.com 19.12.13, 18:47 ..potrzebujecie wiedzieć czy mieszkańcy osiedla Lea są zadowoleni z zakupu mieszkania u tego dewelopera? Cokolwiek ktoś coś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwaniak83 Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.static.hvvc.us 28.01.14, 16:32 Podpisuję się pod powyższym pytaniem (...) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxx Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:38 Jestem obywatelem osiedla przy ulicy Juliusza Lea - mieszkanko małych gabarytów na I piętrze, jasne, dobrze się mieszka...osiedle ogólnie ładnie wykończone..sąsiedzi też raczej przyjaźnie nastawieni - i co najważniejsze: nie hałasują w nocy, heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:41 a orientujecie się czy są tam jeszcze jakieś wolne mieszkania??? byle by nie na parterze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwaniak83 Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.static.hvvc.us 28.01.14, 16:46 Najprościej będzie jak się zalogujesz na ich stronę www.tetnowski.pl/oferta,16/lea-residence,128.html ...tam możesz sobie obejrzeć osiedle i zobaczyć wolne mieszkania. Przy okazji zobaczysz układ poszczególnych M, a nawet ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxxx Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:49 Wiesz co Mańka, kilka na pewno jest wolnych, ale bez przerwy kręcą się tu ludzie, więc tak naprawdę w każdej chwili ktoś Ci może sprzątnąć takie mieszkanie sprzed nosa. Na moim poziomie było wolne, ale wiem, że już jakaś rodzinka udzieliła sobie rezerwacji...radzę się szybko umówić na oglądanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:54 spoko spoko..aż tak mi się nie śpieszy. chociaż z drugiej strony bardzo zalezy mi na mieszkaniu na osiedlu, gdzie jest ochrona, a z tego co się orientuje to chyba tylko Lea ma ochronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:56 poza tym chętnie obejrze inne realizacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiKiKi Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.us.unmetered.com 28.01.14, 17:39 Ja mieszkam na osiedlu Magnolie i wcale nie narzekam na brak ochrony. Osiedle kameralne, ładne wykończenie (piękna architektura!), noi niskie zabudowanie, które uwielbiam...tylko, że u nas niestety też mało wolnych mieszkanek zostało :-/ Odpowiedz Link Zgłoś