Dodaj do ulubionych

czy znacie tętnowski development-Kraków

IP: *.orange.pl 18.03.06, 21:52
gorąco dziękuję za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.orange.pl 20.03.06, 22:06
    • Gość: ela Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:50
      a gdzie dokladnie oni buduja?
    • Gość: jakob Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.yolau.net 12.10.13, 11:53
      oczywiście, że znam :)...wykupiłem u tego dewelopera własne M. Co potrzebujesz wiedzieć?
      • Gość: Riphom Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.unifiedlayer.com 19.12.13, 18:47
        ..potrzebujecie wiedzieć czy mieszkańcy osiedla Lea są zadowoleni z zakupu mieszkania u tego dewelopera? Cokolwiek ktoś coś? :D
        • Gość: Cwaniak83 Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.static.hvvc.us 28.01.14, 16:32
          Podpisuję się pod powyższym pytaniem (...) ???
          • Gość: Maxxx Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:38
            Jestem obywatelem osiedla przy ulicy Juliusza Lea - mieszkanko małych gabarytów na I piętrze, jasne, dobrze się mieszka...osiedle ogólnie ładnie wykończone..sąsiedzi też raczej przyjaźnie nastawieni - i co najważniejsze: nie hałasują w nocy, heheh
            • Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:41
              a orientujecie się czy są tam jeszcze jakieś wolne mieszkania??? byle by nie na parterze
              • Gość: Cwaniak83 Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.static.hvvc.us 28.01.14, 16:46
                Najprościej będzie jak się zalogujesz na ich stronę www.tetnowski.pl/oferta,16/lea-residence,128.html ...tam możesz sobie obejrzeć osiedle i zobaczyć wolne mieszkania. Przy okazji zobaczysz układ poszczególnych M, a nawet ceny!
              • Gość: Maxxx Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:49
                Wiesz co Mańka, kilka na pewno jest wolnych, ale bez przerwy kręcą się tu ludzie, więc tak naprawdę w każdej chwili ktoś Ci może sprzątnąć takie mieszkanie sprzed nosa. Na moim poziomie było wolne, ale wiem, że już jakaś rodzinka udzieliła sobie rezerwacji...radzę się szybko umówić na oglądanie
                • Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:54
                  spoko spoko..aż tak mi się nie śpieszy. chociaż z drugiej strony bardzo zalezy mi na mieszkaniu na osiedlu, gdzie jest ochrona, a z tego co się orientuje to chyba tylko Lea ma ochronę
                  • Gość: Mańka Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: 198.204.237.* 28.01.14, 16:56
                    poza tym chętnie obejrze inne realizacje :)
                    • Gość: MiKiKi Re: czy znacie tętnowski development-Kraków IP: *.us.unmetered.com 28.01.14, 17:39
                      Ja mieszkam na osiedlu Magnolie i wcale nie narzekam na brak ochrony. Osiedle kameralne, ładne wykończenie (piękna architektura!), noi niskie zabudowanie, które uwielbiam...tylko, że u nas niestety też mało wolnych mieszkanek zostało :-/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka