Gość: zuza IP: 217.149.249.* 04.01.07, 13:10 Cześć czy ktoś moze mi udzielic informacji na temat tego developera, Z góry dziekuje za jakiekolwiek informacje ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lokator Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:11 Bud-mar podpisał umowy na wybudowanie mieszkań na Lwoowskiej 2 do końca 2006. Obecnie (2007) rozpoczyna poważniejsze prace budowalne. Próbuje wymusić na nabywcach podpisanie niekorzystych ankesów do umów. Nie podoba mi się ta firma. Tu: krakow.gumtree.pl/krakow/28/6465928.html jest kontakt do dla osób poszkodowanych przez tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lwow Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:28 Poszukuję sąsiadów (przyszłych) w kamienicy na LWowskiej przebudowwanej przez Bud-Mar Investment. Jak Was traktuje Bud-mar ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 217.149.249.* 07.02.07, 10:26 Witam, My jak na razie podpisaliśmy umowę rezerwacyjna, która tak naprawde wiele nam nie daje...oprócz tego ze teraz moga obraca naszą kaską :( więc teraz trzeba tylko czekać az dostaną pozwolenie na budowe, najważnijesze : trzymac kciuki aby nie podnieśli ceny.....która tak i tak jest wysoka. P.S Zarezerwoaliśmy mieszkanie na Stelmachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva_marti Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 09.02.07, 13:58 my mielisliśmy zarezerwowany dom w Swoszowicach. Ponad rok nas zwodzili ,że wszystko idzie w dobrym kierunku i zaraz zaczynają budowę. Zapewniali nas ,ze to tylko kwestia czasu i załatwienia ostatnich formalności. po ponad roku stwierdzili ,że się wycofują ,oddali nam pieniądze. Tylko szkoda,ze my czekaliśmy ,bo ceny przez ten czas ursły 200-300 tyś za dom. Tak więc nie polecam tej firmy. Oszuci podpisują umowy na lokale a pozwolenia i inne formalności mają jeszcze w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi lwowska IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 14:01 szukam ludzi którzy kupili mieszkania na lwowskiej,prosze o kontakt agnessa2000@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:15 witam mam ten sam problem, jestm wlasnie w kontacie z awokatem. Cos nie prawdopodobnego , jak oni traktuja ludzi!!!!!!! podaje moj adres; asienka200@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:25 UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD MAR INVESTMENT KRAKOW , - trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia budoiwy! - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce - ogladajnir pozwolenia na budowe - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt; tomasz10@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:29 Mam pytanie czy ktory z wlascicieli mieszkania na Lwowlskiej , zkontatktowal sie z adwokatem, jesli tak to prosze o polecienie mi go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:44 co sie stanie jesli nie podpisze aneksu czy to jest legelnie ze BUD MAR IVESTMENT KRAKWO wypiera na nas sile na podpisanie aneksu. Prosze o ospowiedz asienka200@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:25 BUDMAR INVESTMENT powinien być usunięty nie tylko z rynku nieruchomości ale z wszelakiej działalności gospodarczej. Jednymy kto powinien z nimi jeszcze rozmawiać to prokurator. Oszustwo, oszustwem poganiane !! Odpowiedz Link Zgłoś
mrafalek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest 03.07.07, 03:25 Bardzo prosze o e mail budmarprotest@hotmail.com Dolacz sie do listy jesli czekasz na rozpoczecie budowy. Jesli nie chcesz stracic pieniedzy dzialaj teraz. Musimy zrobic protest, prasa moze telewizja i od razu sie cos dowiemy. Jestem juz tym zmeczony. E mail budmarprotest@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Protestbudmar Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.fbx.proxad.net 09.07.07, 13:37 Make a complaint against BUD MAR INVESTMENT WITH OCCP. Office of Competition and Consumer protection: Not only against Bud MAR Investment but any bad provider in Poland in general. The government site is in English and Polish. www.uokik.gov.pl OCCP OFFICE OF COMPETITION AND CONSUMER PROTECTION PL.POWSTANCOW WARSZAWY 1 00-950 WARSAW POLAND OCCP OFFICE OF COMPETITION AND CONSUMER PROTECTION Director LESZEK PIEKARZ PL SZCZEPANSKI 5 31-011 KRAKOW POLAND Also an unhappy client of BudMar Investment has posted on a Polish site an email address: Budmarprotest@hotmail.com for those who want to try to unite to defend your rights. But in my opinion a good lawyer and a complaint at the OCCP is the best legal way . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ray Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.fbx.proxad.net 09.07.07, 19:28 www.federacja-konsumentow.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZŁODZIEJE !!!!!! Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:23 Banda nieudaczników i złodzieji !!! wielka firma nie majaca kapitalu !!! sa ta bezczelni oszusci strzezcie sie nich !!!dobrze radze tyle w kwesti "bud-maru "zlodziei"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kubus1231 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 18.07.07, 17:33 Ależ oczywiście. Generalnie trzymać się z daleka. Im dalej tym lepiej! Oszuści i złodzieje. Wykończenie mieszkań jest najtańsze i najgorsze jakościowo jakie tylko można znaleźć na rynku. Jeśli już masz pecha być ich klientem, to bez wahania rezygnuj ze wszystkiego co możliwe i rób we własnym zakresie. Odliczą ci grosze z ceny, ale przynajmniej nie będziesz miała w mieszkaniu jak w magazynie. Umowy zawierane z nimi są kompletnie nie respektowane i to bez względu na treść. Jedyna szansa, to iść do sądu. Kobieta, która jest prezesem, ma jakieś problemy ze sobą, bo zachowuje się pod presją jak by była nie halo. Możliwe też że biznes ją przerósł i z tego się biorą tak naprawdę wszystkie problemy. Firma nie ma żadnego doświadczenia w tej branży, 1 czy dwa zamknięte projekty. Generalnie uciekać, albo się zbroić, w zależności od indywidualnej oceny sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 212.160.172.* 21.09.07, 13:53 I ja się dałem nabić w butelkę Budmarowi. Naszczęście zdecydowaną postawą udało mi się wybronić. Dzisiaj wysłali ostatni przelew na moje konto. Nie chce mieć z nimi nic wspólnego. Bud Mar investemnet to stado amatorów, którzy nie wiedzą nawet jak wspólpracować z bankiem (nie wychodzi im nawet zrobienie prostego przelewu bez komplikacji i na raz). Walczą bez sensu o każdą godzinę. A i nie padło tu jeszcze nic o Bibicach. Osiedle domków jednorodzinnych to kolejna inwestycja, która nigdy nie zostanie zrealizwoana bo Bud mar nie dał rady. nie odzwaniają, nie odbierają, mają ważne sprawy, wysłali, ale nie doszło, udokumentować nie mogą... szkoda gadać. Trzymajcie się z daleka. Sobek Odpowiedz Link Zgłoś
anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:29 Pani Prezes to niekompetentny oszust, która jedyne na czym się zna i dobrze to robi to krętactwa, matactwa i przekręcanie faktów. Niewiarygodne jak można takiej osobie powierzyć kierowanie jakąkolwiek firmą. GŁUPOTA I BEZCZELNOŚĆ na 2 nogach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowniez_zadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 21.07.09, 08:49 W naszych rękach to, by ta pani już więcej nikogo nie oszukała! Zachęcam Wszystkich do informowania na forach o tej "firmie". A jeśli chodzi o Lusinę, to myślę że p. Cichosz straci dużo cennego czasu w sądach, razem ze swoim i sprzedawcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duck Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 82.160.246.* 25.08.07, 21:28 ostrzegam wszytskich przed MBI AGMEN. Po wybudowaniu bloków na Radzikowskiego 100 zamknęli osiedle, podpisali umowę z firmą ochroniarską, która pilnuje drogi należącej do nich, a nie do wspólnoty. Dodatkowo zmusili nabywców by zrzekli się w akcie notarialnym prawa do miejsca postojowego przed blokiem, a te miejsca które były, oczywiści szybciutko sprzedali. POza tym chamstwo, olewanie ludzi, zła jakośćwykończeń itd. AG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 10.01.08, 20:59 UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD MAR INVESTMENT KRAKOW , - trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia budoiwy! - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce - ogladajnir pozwolenia na budowe - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.08, 13:24 to daje osiedle tez chetnie bym tam pomieszkal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.veracomp.pl 03.04.08, 09:56 Witam Czy ktoś kupił może od BUD-MAR dom w Lusinie??? Jesteśmy przed podpisaniem umowy.Jednak ten post i jego treść dużo daje do myślenia.Czy firma już wyszła z kłopotów?? czy nowe inwestycje sa realizowane tak niedbale jak te na Lwowskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lunatyk Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.tvn.pl 17.04.08, 11:33 witam nie kupuj nic od tych ludzi.. Lwowska ciagle nie zakonczona. terminy sa ciegle przekladane i przekladane po 2,5 roku budowy dowiedzieli sie za maja cos nie tak z podlaczeniem pradu i elektrownia nie moze tegoz pradu podlazcyc.. efekt: kolejne opoznienie gdyż elektrownia musi wprowadzić zmiany w instalacji. w mieszkaniu wszystko zrobione jest na opak, a to co jeszcze nie jest zrobiione zapewne zrobione bedzie rowniez byle jako.. Kazdy z pracownikow podaje rozne informacje (rzecz nazywajac po imieniu: wiekszosc klamie). Sa niemili i opryskliwi.. Dzwoniac do nich czujesz sie troche tak, jakbys to ty nawalal i oni byli na Ciebie zli. Dodatkowym problemem jest zlapania kogokolwiek, kto udizeli ci rzetelnych informacji SZKODA GADAC... żednada Nikomu nie zycze kontaktu z ta banda.. jokjok13@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qubuspuchatek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 21.04.08, 00:33 Benek, My jestesmy ich klientami, w inwestycji w Lusinie, kupilismy tam dom. Jesli jeszcze sie nie zdecydowales, skontaktuj na gg: 5584660, lub e-mail: tbudzyn@interia.eu. Chetnie wymienie sie informacjami na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rouke Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:16 Zapraszam na forum na temat osiedla "Rodzinne Wzgórze" oraz firmy Bud-mar www.lusina.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwagazlodziej Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.06.08, 14:35 UWAGA !!!!! Starona internetowa www.lusina.fora.pl jest stworzona przez BUD MAR INVESTMENT i ich pracownikow. To pracownicy , ktory opisuja same dobre strony tej firmy i ich investycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strager Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.broker.com.pl 01.09.08, 19:48 i jak sytuacja z waszymi mieszkaniami na lwowskiej ? podobno wszystko zdaza do konca, ale pojawiaja sie kolejne niekonkretne terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CICHOSZ Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 12.11.08, 14:06 BUD MAR zmusza nas do podpisania kolajnego aneksu, ktory nam powtierdza, ze nie bedziemy mogli zamieszkac Lwowska 2 przed majem 2009. Jesli Bud MAr nie znajdzie pieniedzy na skonczenie Lwowskiej 2, skontaktujemy sie z mediami. Kierowniczka nie powinna zarzadzac firma, tylko byc we wiezieniu. Jesli Sad nie ukarze BUD MAR zrobi to Bog ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 89.108.200.* 14.11.08, 22:01 wraz z żona podejmujemy prywatna krucjate na rzecz zniszczenia tej bandy złodziei, kłamliwych amatorów, krętaczy i gnoi. Nie dość że mieszkanie które wybudowali nadaje się tylko do generalnego remontu, to jeszcze po wpłaceniu całej kwoty żądają jeszcze dopłaty!!!(spóźnili się już 2 lata!)Odradzamy jakichkolwiek kontaktów z tymi kombinatorami. Będziemy codziennie bywać na tym forum. Chętnie zniechęcimy każdego potencjalnego zainteresowanego nabywcy czegokolwiek od buduaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:54 czy to prawda, że obciążyli Waszą inwestycję ( Lwowska )hipoteką przymusową na kwotę 1 mln. zł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi284 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 195.187.143.* 18.11.08, 16:51 Niestety, to prawda...Kompletna załamka...absolutny szok, chociaż smród oszustwa czułam już od dawna...I to w majestacie prawa takie krętactwa...i co z obietnicami przedwyborczymi naszych jaśnie rządzących, co to mieli rozprawić się z nieuczciwymi developerami i zbudować nam drugą Irlandię...a tymczasem??? to my sięgnęliśmy bruku na Lwowskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetawyborcza Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 10:27 gazetawyborcza.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoguslawaMaria Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 19:02 wyborcza.pl/1,75248,5963077,Beda_mieszkania__jak_splacicie_nasze_dlugi.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 80.53.178.* 22.11.08, 19:41 ciekawe czy ludzie osoby rezerwujące kiedyś mieszkania przy ul Stelmachów jeszcze czekają bo ta inwestycja jest wirtualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:53 czekam od sierpnia na zwrot pieniedzy za rezerwację na stelmachów i niestety ale nadal ich nie mam, obiecali i napisali pismo że oddzadza ale chyba zakonczy sie ta sprawa w sadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.home.aster.pl 15.06.11, 16:41 Rok 2011 Mam pytanie czy są jeszcze jacys poszkodowani? Ja chociaż mam od ponad roku prawomocny wyrok sądu , to komornik nie odzyskał jeszcze mioch pieniedzy (zaliczka na bud sunny residence) ???? Dajcie znać jesli jesteście w podobnych sytuacjach. Planuje teraz RPO i TV, jakos rozdmuchac ten temat poszkodowanych przez bud-mar, eventualnie proces cyvilny? jaaneek@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 01.12.08, 21:27 Ja się z tą opinią nie zgadzam.Też byłem klientem z tej inwestycji niestety musiałem się wycofać. Problemów więksyzch z odzyskaniem pieniędzy nie miałem. Pieniądze zwrócono mi po 2 miesiącach z odsetkami, które zostały naliczone od złożenia rezygnacji. Jesli chodzi o inwestycje to sprawdzałem to w urzędach na bieżąco i zaprzeczam jak twierdzisz że "kręcą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszeopomoc Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.12.08, 21:19 Prosze o pomoc Klienci BUD MAR, ktorrzy wygrali sprawe w sadzie, prosze o przeslanie adresu i ceny za adwokata. Z gory dziekuje za pomoc joannafras@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona1 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:54 Ja również byłam ich klientką i nie miałam problemów, nie musiałam odzyskiwać pieniędzy ponieważ mam już swoje 4 kąty wybudowane przez Bud-Mar i to bez problemów, obserwowałam przed transakcją i po inne inwestycje tego dewelopera i prace w miarę posuwają się do przodu przez cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.net.autocom.pl 10.12.08, 17:03 Widze,ze juz nawet pracownicy tej żałosnej,złodziejskiej firmy piszą na tym forum.Powiem krótko - kłamiesz kobieto !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 194.0.102.* 13.12.08, 19:51 podobno dostali kredyt na inwestycje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 89.174.106.* 03.01.09, 23:09 tragedia!!ten pan w okularkach DG nie zrobił na mnie wrażenia bo od razu wyglądał mi na figuranta-o mało co dał bym się nabić w butelkę ale straciłem całą niedziele na budowie w lusiniei popytałem przyjeżdżających na budowe-ludzie kupujcie tylko już wybudowane-ci co budują za cudze pieniądze to oszuści!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 20.01.09, 12:00 Lusina: kredytu nie ma, wydzielaja dzialki. Koniec budowy "ekskluzywnego" osiedla... To podobno było spore osiągnięcie, by "położyć" tę inwestycję! Udało się... Mam nadzieję, że nie będzie kiedyś kolejnego epizodu "Pani Prezes - Reaktywacja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:35 panienko (jeżeli nie jesteś akurat panem ), bredzisz lub jesteś pracownikiem tych śmierdzących złodziei Bud Mar coś tam. Ten szumnie zwący się deweloperem drobny oszust na rynku nieruchomości już cuchnie padliną i nie ma najmniejszych szans na kolejną inwestycję. Pozostaje mi życzyć mu długiego dogorywania w bólach przegranych spraw sądowych, najść komorników i wierzycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 22.01.09, 10:27 mój drogi, napisałam to co mi BM przekazał. jestem w strasznej sytuacji. nie wiem co robić! co teraz będzie? jak mam się zachować? ogłoszą upadłość? wszystko stracę? oddadzą pieniądze? zamiast mnie wyzywać napisz lepiej jak mam się zachować. BM okazał się oszustem, i należę do grona pokrzywdzonych... jestem załamana... straciłam wszystkie pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 22.01.09, 19:20 nie wierzę, ale mniejsza z tym. z mojego punktu widzenia wytworzenie atmosfery niepewności, groźby upadku jest terez na rękę tym złodziejom. ludzie boję się, więc przyjmują warunki jakie BM im zaproponuje - czyli zgadzają się na ograbienie i pozbawiają możliwości jakiegokolwiek dochodzenia swoich roszczeń! to się już dzieje. nie oceniam postawy każdy indywidualnie widzi swoja sytuację. co dalej? długi spłacone pieniędzmi mieszkańców, sprawy formalne z czasem się uporządkuję a BM pewnie nawet się nie przewróci... państwo prezesostwo wezmą swoją dolę od fikcyjnego wierzyciela BM, żyć nie umierać. Co robić?, pogodzić się z klasycznym wydupczeniem przez bliźniego swego i założyć że w tym kraju tak się żyje. Pozdrawiam wszystkich oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:47 ...sprawdzałem w urzędach na bieżąco...? co to za tekst Panie Bud Mar złodzieju? w jakich urzędach powiedają, że nie jesteście krętaczami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 23.01.09, 12:35 Proponuje spotkanie zainteresowanych 1 Marca w Lusinie, godzina 13sta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 23.01.09, 12:45 moze 1 lutego 2009? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.10.12.vie.surfer.at 23.01.09, 21:26 Super ,ja tez czuje sie oszukana,czy spotkanie 1 lutego odpowiada wszystkim ja co prawda nie mieszkam w Polsce ale jezeli wszyscy przyjada na osiedle to ja napewno tez bede.Proponuje tez zglosic spraw do telewizji np.Pani Jaworowicz.Co wy na to????Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 23.01.09, 23:41 Ja proponowałam spotkanie 1 marca gdyz do 16 lutego geodeta wydziela nam dzialki nie wiem czy jest sens spotykac sie wczesniej, ale jesli tak uwazacie to my tez przyjedziemy pogadac. Nie uwazam jednak ze rozdmuchiwanie sprawy w tv cokolwiek da, lepiej dogadywac sie z bud- marem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 15:21 Zgadzam się, że spotkanie 1 lutego mija się z celem. Plan działań firmy, jak również ich stan na chwilę obecną, znamy chyba wszyscy. Pozostaje monitorować i weryfikować jego realizację. Co do "nagłośnienia sprawy w TV" - od płaczliwego głosu pani Jaworowicz kryzys się nie skończy, banki nie zaczną radośnie dawać ludziom kredytów, sprzedaż mieszkań nie podskoczy (kryzys, problemy z kredytami hipotecznymi oraz spadek sprzedaży mieszkań to fakty, które wpływają na wszystkich developerów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 25.01.09, 20:06 no własnie... jaki jest plan firmy BM? cz jest oficjalna informacja ze nie otrzymali kredytu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 26.01.09, 08:50 Oficjalnie dalej sie starają o kredyt i jednoczesnie geodeta wydziela dzialki do 16stego lutego, taka była informacja od nich ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 26.01.09, 10:12 Z tego co wiem, to geodeta złoży dokumentacje za kilka dni. Potem trzeba czekać na decyzje urzędową (ta spodziewana za 2-3tyg.). Może jednak lepiej spotkać się wcześniej, by ustalić strategie. Kredyt to mrzonki- moim zdaniem. Lwowska zawalona, Lusina stoi. Niespłacone długi...obciążone hipoteki (kredyt + roszczenia)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annamal Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 28.01.09, 09:35 To ustalamy jakis konkretny termin.Ja proponuje w polowie lutego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 04.02.09, 10:35 Proszę się zgłaszać jeśli ktoś ma zamiar przyjść na takie spotkanie - zobaczymy ilu nas jest. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 28.01.09, 11:33 A po co wydzielaja dzialki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 29.01.09, 09:14 Wydzielają, by przekazać klientom a nie syndykowi. W razie upadłości... Odpowiedz Link Zgłoś
discovery_grazyna Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 07.02.09, 11:56 Witam, nie bylo mnie jakiś czas w kraju, poszukuję własciciela apartamentu nr 52b (inwestycji w Lusinie Bud Maru "Rodzinne Wzgórze"). Chcialabym uzgodnić pewne rozwiązania, które wymagają zgody sąsiada, będe wdzięczna za kontakt na adres:discovery_grazyna@gazeta.pl lub nr tel: 698 497 219, pozdarawiam sąsiadka z 52a Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIezniszczalny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 08.02.09, 16:47 Kobieto, co to za post? Nie czytasz o czym ludzie piszą? Nie ma inwestycji, nie będzie żadnych zmian w twoim mieszkanku. Chyba ze to znowu pisze pracownik z Bud-Maru... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
protonik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 08.02.09, 21:24 Jestem zainteresowana spotkaniem w Lusinie. Czy nadal jest to planownae? Jesli tak to na kiedy i o której? Mysle ze warto jako ze jest nas coraz wiecej, nas poszkodowanych i oszukanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 08.02.09, 21:46 Inaczej się nie umówimy - Bud-Mar nie udziela informacji o nr telefonów klientów (i nie chodzi o ochronę danych osobowych...). Niech ktoś poda termin (najlepiej późniejszym popołudniem lub w weekend). Niestety teraz będą ferie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 09.02.09, 09:38 Jeszcze raz proponuje wszystkim 1 marca, niedziela godz. 13sta na budowie przy kapliczce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 09.02.09, 10:48 Dla mnie termin OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezniszczalny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 18:33 Jaki termin ustalony bedzie - pojawie sie. Przed tym pewnie bedzie jeszcze spotkanie w samym Bud-Marze, ale nigdy nic pewnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lusina2 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 11.02.09, 12:03 Szanowni, nie mamy czasu aby czekac do 1 marca, czas gra na naszą niekorzyść. Spotykamy się o 13:00 ale w tą niedzielę o godzinie 13:00 koło kapliczki przy budowie w Lusinie. Potrzebna jest maksymalna ilość osób, jeżeli ktoś nie moze to trudno, tylko z naszych dyskusji nic nie wynika, a czas biegnie, a można coś jeszcze podziałać, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaeler Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 11.02.09, 15:38 Czy ktos z Panstwa byl juz moze na spotkaniu u Pani Prezes jesli tak to bardzo prosze o kontakt anna@mwbau.at Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:30 Wciąż uważam, że spotkanie w najbliższy weekend mija się z celem. Tym bardziej, że właśnie Bud-Mar przedstawia na spotkaniach swoje plany związane z realizacją tej inwestycji. Uważam, że takie spotkanie powinno mieć miejsce dopiero po tym, jak każdy zapozna się z ich propozycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaeler Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 11.02.09, 19:49 Czy ktos juz byl na takim spotkaniu???bardzo prosze o odpowiedz co proponuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 217.153.40.* 11.02.09, 20:17 j a n a s, z a r s k i, 3 b p r a x i s Uważajcie na tych asów diweloperki. Wpłaciłem wszystkie raty określone w umowie a te asy zastosowały szantaż - albo podpisujesz nowa umowę albo wmówimy ci ze to z twojej winy nie możemy budować, a ja tym szujom ze dopłacę ale umowę już mam podpisana i nowej nie potrzebuje. Umowę zerwali (kilka lat temu), mieszkanie sprzedali innej osobie a pieniędzy nie oddali. Tzw. polski sąd przez ten czas nic nie zrobił w sprawie mojego pozwu (janas to brat milicjanta) j a n a s, z a r s k i, z e r a n s k i, o p e n h a m m e r z zona sbm augu_stowka -> augu_stowka sp zoo -> 3 b p r a x i s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 12.02.09, 10:52 proponuja ze dokoncza budowe i przeniosa własnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwww Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 11:19 To chyba dobrze .W taki razie w czym tkwi problem bo nie bardzo rozumiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 12.02.09, 13:08 na szczescie wyglada na to ze nie bedzie problemu i pani prezes postara sie dokonczyc te domki ktore sa sprzedane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwwwwwww Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 14:36 A co z kredytami ,ktore zagiagnela pod hipoteke.My mamy je splacic???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 14:40 No szkoda zeby nie skonczyla skora ja pieniadze wplacilem a domu dalej nie mam za chwile wyladuje pod mostem ,nie wprowadze sie do Pani Prezes .Terminu musi dotrzymac tak jak mam w umowie a skoro nie umie sie z nich wywiazywc to niech nie robi interesow .Dom mialem miec do odebrania w czerwcu tego roku a dach jeszcze nie jest zrobiony.Postara sie dokonczyc dobre sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BudMarLeopardMafia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 17.02.09, 10:17 miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6284654,Leopard_przegral_z_klientami_w_sadzie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
protonik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 23.02.09, 20:57 czy spotkanie zainteresowanych odbylo sie w miniona niedziele? Jesli nie, to czy 1 marzec godzina 13.00 jest aktualna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzli Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:55 czy spotkanie przy kapliczce 1 marca jest aktualne o godz 13? co do zakończenia inwestycji chyba niestety mało realnie to wygląda, banki diametralnie nie chcą udzielać deweloperom kredytów na inwestycje nowe jak i dokańczanie już rozpoczętych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milosnik hoteli... Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 26.02.09, 12:18 Gdzie mogly podziac sie pieniadze? www.blackandwhitehotel.pl/ Ponieważ: www.krs-online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BCichoszMAFIA! Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 26.02.09, 18:11 Gdzie mogly podziac sie pieniadze? www.blackandwhitehotel.pl/ Ponieważ: www.krs-online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiramidaCichosz Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 02.03.09, 13:26 Wlasciciele BUD MAR, Cichosz skradli pieniadze klientow z Lwowskiej i z Lusiny, by otworzyc w 2006 roku nowa agencje nieruchomosci Prosperity Nieruchomosci.:www.zumi.pl/1949,Europejskie_Centrum_Nieruchomosci_Prosperity._Boguslawa_Maria_Cichosz,Krakow,firma.html jak owniez, by kuic ich nowy hotel Black & White Wszystko bylo zaplanowane: doprowadzili do upadlosci Bud Mar,ale Prosperity i hotel nie Wszystkie pieniadze, ktore klienci zaplaca, beda przeznaczone na umeblowanie i dekoracje ich nowego hotelu online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html ,www.blackandwhitehotel.pl/ Co mozemy zrobic, by zatrzymac dzialania tej mafii i odzyskac nasze mieszkania, albo pieniadze? Dlaczego nikt nic nie dziala w tej sprawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boguslawa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 03.03.09, 21:54 Szanowni Państwo, dla wszystkich niezadowolonych klientów Bud-Mar 3% rabatu na pierwszą noc w HOTELU BLACK&WHITE!! Zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 80.53.178.* 06.03.09, 19:10 witam wszystich mieszkańców lusiny, czy mozecie mi powiedziec co zostało ustalone na niedzielnym spotkaniu 1 marca na osiedlu czy wogole sie odbylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 22.04.09, 22:45 moze ktoś z byłych pracowników Bud-Mar "sypnąłby" troszkę o co w tym wszystkim chodzi??? jaka jest faktyczna sytuacja finansowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 10:59 Ludzie, obudźcie się... Nie będzie żadnego osiedla (chyba, że sami je wybudujemy...). Za co mieliby je wybudować??? Albo jakiś fikcyjny proponowany przez nich wykonawca(może Pani Prezes założy kolejną spółkę z mężem- tym razem firmę budowlaną :-D )??? Za tę kwotę pozostałą do spłacenia ze sprzedanych 40% domów? Kredytu nie dostaną przy swojej kondycji finansowej. Gratuluję optymizmu! Bud-Mar to już czas przeszły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 03.03.09, 15:51 Czy ktos z was wie kto jest wlascicielem firmy nie chodzi o Prezes tylko o wlasciciela Bud Mar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoparCichoszMafi Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.03.09, 20:52 Wlasciciel Leopard jest oszustem, wiec jak wlascieciel Bud Mar (mafia Cichosz) nie dedzie oszustami. Cichosz -BuD MAR porzyczyla pieniadze od Leoparda i wziela kredyt na wartosc 1 mln. zlotych. Jak to jest mozliwe, ze konkurecja porzycza pieniadze. Nie wydaje sie to dziwne? Wyobrazcie sobie, ze ERA porzycza pieniadze od PLUS. Cichosz -Bud Mar bierze nas za dlupich... Odpowiedz Link Zgłoś
my_kroolik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 02.07.09, 22:17 Czy ktoś ma jakieś świeże informacje nt. tej firmy? Na necie nie mogę znaleźć nic nowszego niż 04.2009. Dla mnie dziwne. Firma niby istnieje, nic nie robi, komornicy kłębią się wokół rachunków i całego dostępnego mienia, ale wniosku o upadłość nikt dotychczas nie złożył. Są mi winni trochę kasy i ciekaw jestem, czy ściągnę Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal_f Pomoc przy odbiorze mieszkań 12.07.09, 21:03 Witam służe pomocą Państwu przy odbiorze techniczny mieszkań od developera. Skończyłem UE w Krakowie kierunek Gospodarowanie Nieruchomościami. Dobrze znam się na tym i wiem na co zwracać szczególną uwagę. Znam wszystkie obowiązujące normy związane z odbiorem technicznym mieszkania. Jeżeli Państwo chcą skorzystać z mojej pomocy prosze pisać na maila lub dzwonić nr tel. 692-497-772. Odpowiedz Link Zgłoś
anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:20 dodam swoją opinię, choć z największą nieprzyjemnością. Firma która powinna w swoim logo wpisać OSZUST !! NACIĄGACZ !! KŁAMCA !! Nietrudno się dziwić skoro kierownictwo firmy reprezentuje poziom najniższy z możliwych inaczej być nie może. Radzę wszystkie interesy jak już to załatwić wyłącznie z prawinkiem aby mógł kontrolować tę bandę oszustów !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsya Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.bmly.cable.ntl.com 19.09.09, 23:39 Od roku czekam na zwrot pieniedzy (15tys plus odsetki) za rezerwacje mieszkania przy Stelmachow/Piaskowa. Co miesiac ta sama gadka "pieniadze beda pod koniec miesiaca" Cichosz jest na tyle bezczelna ze nie odpowiada na zaden z moich telefonow i unika jakiegokolwiek kontaktu ze mna. Sprawe kieruje do sadu nie wiem czy to cos da ale byc moze Cichoszowa dostanie zakaz prowadzenia jakielkowiek dzialalnosci. Banda zlodzieji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.home.aster.pl 15.06.11, 16:54 Mam pytanie jak sie ta sprawa zakończyła Ja chociaż mam od ponad roku prawomocny wyrok sądu , to komornik do dzisiaj nie odzyskał jeszcze żadnych moich pieniedzy (zaliczka na bud sunny residence) Prawnik: Kancelaria radcy prawnego "Status", ul. kielecka 2, komornik: Kancelaria komornicza w krakowie, al. Pokoju 29B/19 Sprawe w sądzie wygralem dość szybko, ale na etapie komornika sprawa się odwleka w nieskończoność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: info Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:17 BUD-MAR dostał kredyt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 12.10.09, 00:07 Chyba w PROVIDENT... :-) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my_kroolik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.devs.futuro.pl 31.10.09, 21:29 Bank musiałby go wypłacić w gotówce. Na rachunku bankowym pieniądze nie uchowałyby się nawet 30 sekund! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 19:34 Ta firma to jedna wielka rodzinna banda zlodziei okradli mnie i mojego nazeczonego ze wszystkich naszych oszczednosci ,na dodatek swojego pracownika!Pani prezes to jedna wielka .....jej maz tak samo .Nie podpisujcie z nimi zadnych umow bo i tak sie z nich nie wywiazuja!!! Nawet nakazy komornicze nie robia na nich zadnego wrazenia ale ja i walcze i wszystkim to polecam nie poddam sie!!!!!!Za duzo takich oszustow lazi po ziemi czas sie z nimi policzyc!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRULIK Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 19:44 NOWA SIEDZIBA BUDMARU-SMOLKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 20:11 Widze ,ze zlodzieje zmienieli siedzibe firmy z Lwowskiej na Smolki i teraz beda w pieknym budynku...hmmm ,ale nie dlugo bo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radiobudmar Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 25.12.09, 14:56 www.rmf.fm/fakty,166070,Zaplacili,za,domy,deweloper,zostawil,ich,na,lodzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 17:20 Uwaga, Decyzja o egzekucji z majątku spółki. Licytacja komornicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amor Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ksknet.pl 10.02.11, 23:30 co to znaczy? Maja sprawe załozna w sadzie, zeznawalismy po kolei na policji, ale co dalej? Kiedy rozprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
u.k.dabrowska Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 24.02.11, 16:22 Uprzejmie proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup mieszkania: moje-ankiety.pl/respond-5893.html Bardzo serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś