Dodaj do ulubionych

Developer "Bud -Mar Investment " Kraków

IP: 217.149.249.* 04.01.07, 13:10
Cześć
czy ktoś moze mi udzielic informacji na temat tego developera,
Z góry dziekuje za jakiekolwiek informacje !
Obserwuj wątek
    • Gość: lokator Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:11
      Bud-mar podpisał umowy na wybudowanie mieszkań na Lwoowskiej 2 do końca 2006.
      Obecnie (2007) rozpoczyna poważniejsze prace budowalne.

Próbuje wymusić na nabywcach podpisanie niekorzystych ankesów do umów.
      Nie podoba mi się ta firma.

Tu: krakow.gumtree.pl/krakow/28/6465928.html

jest kontakt do dla osób poszkodowanych przez tą firmę.
      • Gość: lwow Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:28
        Poszukuję sąsiadów (przyszłych) w kamienicy na LWowskiej przebudowwanej przez
        Bud-Mar Investment. Jak Was traktuje Bud-mar ?
        • Gość: zuza Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 217.149.249.* 07.02.07, 10:26
          Witam,
          My jak na razie podpisaliśmy umowę rezerwacyjna, która tak naprawde wiele nam
          nie daje...oprócz tego ze teraz moga obraca naszą kaską :( więc teraz trzeba
          tylko czekać az dostaną pozwolenie na budowe, najważnijesze : trzymac kciuki
          aby nie podnieśli ceny.....która tak i tak jest wysoka.
          P.S Zarezerwoaliśmy mieszkanie na Stelmachów
          • Gość: iva_marti Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 09.02.07, 13:58
            my mielisliśmy zarezerwowany dom w Swoszowicach. Ponad rok nas zwodzili ,że
            wszystko idzie w dobrym kierunku i zaraz zaczynają budowę. Zapewniali nas ,ze
            to tylko kwestia czasu i załatwienia ostatnich formalności. po ponad roku
            stwierdzili ,że się wycofują ,oddali nam pieniądze. Tylko szkoda,ze my
            czekaliśmy ,bo ceny przez ten czas ursły 200-300 tyś za dom. Tak więc nie
            polecam tej firmy. Oszuci podpisują umowy na lokale a pozwolenia i inne
            formalności mają jeszcze w lesie.
            • Gość: agi lwowska IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.08, 14:01
              szukam ludzi którzy kupili mieszkania na lwowskiej,prosze o kontakt
              agnessa2000@interia.pl
        • Gość: Aga 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:15
          witam
          mam ten sam problem, jestm wlasnie w kontacie z awokatem. Cos nie
          prawdopodobnego , jak oni traktuja ludzi!!!!!!!

podaje moj adres; asienka200@buziaczek.pl
      • Gość: Tomek10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:25
        UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW
        Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD
        MAR INVESTMENT KRAKOW , -
        trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia
        budoiwy!
        - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce
        - ogladajnir pozwolenia na budowe
        - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze
        - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci
        - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt;
        tomasz10@onet.pl
        • Gość: Tomek 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:29
          Mam pytanie czy ktory z wlascicieli mieszkania na Lwowlskiej , zkontatktowal
          sie z adwokatem, jesli tak to prosze o polecienie mi go.
        • Gość: AGA 10 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 86.73.232.* 13.03.07, 17:44
          co sie stanie jesli nie podpisze aneksu
          czy to jest legelnie ze BUD MAR IVESTMENT KRAKWO wypiera na nas sile na
          podpisanie aneksu.
          Prosze o ospowiedz

asienka200@buziaczek.pl
          • naufragio Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 15.03.07, 19:16
            ;
        • anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:25
          BUDMAR INVESTMENT powinien być usunięty nie tylko z rynku
          nieruchomości ale z wszelakiej działalności gospodarczej. Jednymy
          kto powinien z nimi jeszcze rozmawiać to prokurator. Oszustwo,
          oszustwem poganiane !!
    • mrafalek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest 03.07.07, 03:25
      Bardzo prosze o e mail budmarprotest@hotmail.com
      Dolacz sie do listy jesli czekasz na rozpoczecie budowy.
      Jesli nie chcesz stracic pieniedzy dzialaj teraz. Musimy zrobic protest, prasa
      moze telewizja i od razu sie cos dowiemy. Jestem juz tym zmeczony. E mail
      budmarprotest@hotmail.com
      • Gość: Protestbudmar Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.fbx.proxad.net 09.07.07, 13:37
        Make a complaint against BUD MAR INVESTMENT WITH OCCP.
        Office of Competition and Consumer protection:
        Not only against Bud MAR Investment but any bad provider in Poland in general.
        The government site is in English and Polish.

www.uokik.gov.pl
        OCCP
        OFFICE OF COMPETITION AND CONSUMER PROTECTION
        PL.POWSTANCOW
        WARSZAWY 1
        00-950 WARSAW
        POLAND

OCCP
        OFFICE OF COMPETITION AND CONSUMER PROTECTION
        Director LESZEK PIEKARZ
        PL SZCZEPANSKI 5
        31-011 KRAKOW
        POLAND
        Also an unhappy client of BudMar Investment has posted on a Polish site an
        email address:
        Budmarprotest@hotmail.com for those who want to try to unite to defend your
        rights.
        But in my opinion a good lawyer and a complaint at the OCCP is the best legal
        way .
        • Gość: Ray Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.fbx.proxad.net 09.07.07, 19:28
          www.federacja-konsumentow.org.pl
          • Gość: ZŁODZIEJE !!!!!! Re: Developer "Bud -Mar Investment " Protest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 11:23
            Banda nieudaczników i złodzieji !!! wielka firma nie majaca kapitalu !!! sa ta
            bezczelni oszusci strzezcie sie nich !!!dobrze radze tyle w kwesti "bud-maru
            "zlodziei"!!!
    • kubus1231 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 18.07.07, 17:33
      Ależ oczywiście. Generalnie trzymać się z daleka. Im dalej tym lepiej! Oszuści
      i złodzieje. Wykończenie mieszkań jest najtańsze i najgorsze jakościowo jakie
      tylko można znaleźć na rynku. Jeśli już masz pecha być ich klientem, to bez
      wahania rezygnuj ze wszystkiego co możliwe i rób we własnym zakresie. Odliczą
      ci grosze z ceny, ale przynajmniej nie będziesz miała w mieszkaniu jak w
      magazynie. Umowy zawierane z nimi są kompletnie nie respektowane i to bez
      względu na treść. Jedyna szansa, to iść do sądu. Kobieta, która jest prezesem,
      ma jakieś problemy ze sobą, bo zachowuje się pod presją jak by była nie halo.
      Możliwe też że biznes ją przerósł i z tego się biorą tak naprawdę wszystkie
      problemy. Firma nie ma żadnego doświadczenia w tej branży, 1 czy dwa zamknięte
      projekty. Generalnie uciekać, albo się zbroić, w zależności od indywidualnej
      oceny sytuacji.
      • Gość: Sobek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 212.160.172.* 21.09.07, 13:53
        I ja się dałem nabić w butelkę Budmarowi. Naszczęście zdecydowaną
        postawą udało mi się wybronić. Dzisiaj wysłali ostatni przelew na
        moje konto. Nie chce mieć z nimi nic wspólnego.

Bud Mar investemnet to stado amatorów, którzy nie wiedzą nawet jak
        wspólpracować z bankiem (nie wychodzi im nawet zrobienie prostego
        przelewu bez komplikacji i na raz). Walczą bez sensu o każdą godzinę.

A i nie padło tu jeszcze nic o Bibicach. Osiedle domków
        jednorodzinnych to kolejna inwestycja, która nigdy nie zostanie
        zrealizwoana bo Bud mar nie dał rady.

nie odzwaniają, nie odbierają, mają ważne sprawy, wysłali, ale nie
        doszło, udokumentować nie mogą... szkoda gadać.

Trzymajcie się z daleka.

Sobek
      • anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:29
        Pani Prezes to niekompetentny oszust, która jedyne na czym się zna i
        dobrze to robi to krętactwa, matactwa i przekręcanie faktów.
        Niewiarygodne jak można takiej osobie powierzyć kierowanie
        jakąkolwiek firmą. GŁUPOTA I BEZCZELNOŚĆ na 2 nogach !!
        • Gość: rowniez_zadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 21.07.09, 08:49
          W naszych rękach to, by ta pani już więcej nikogo nie oszukała! Zachęcam
          Wszystkich do informowania na forach o tej "firmie". A jeśli chodzi o Lusinę, to
          myślę że p. Cichosz straci dużo cennego czasu w sądach, razem ze swoim i
          sprzedawcami...
    • Gość: duck Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 82.160.246.* 25.08.07, 21:28

ostrzegam wszytskich przed MBI AGMEN. Po wybudowaniu bloków na Radzikowskiego
      100 zamknęli osiedle, podpisali umowę z firmą ochroniarską, która pilnuje
      drogi należącej do nich, a nie do wspólnoty. Dodatkowo zmusili nabywców by
      zrzekli się w akcie notarialnym prawa do miejsca postojowego przed blokiem, a
      te miejsca które były, oczywiści szybciutko sprzedali. POza tym chamstwo,
      olewanie ludzi, zła jakośćwykończeń itd.
      AG
      • Gość: Jerzy Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 10.01.08, 20:59

UWAGA NA ZLODZIEJI BUD MAR INVESTMENT KRAKOW
        Wybierajcie dobrze adwokatow!!!!, nie dajcie sie nabic w butelke prze te BUD
        MAR INVESTMENT KRAKOW , -
        trzeba tez wybierac wlasnego notariuusza ktory ustali oplaty za opoznienia
        budoiwy!
        - wybieracie adwkotaka ktosy sie zna na sparwach nieruchomosci w polsce
        - ogladajnir pozwolenia na budowe
        - wykonczenie jesr na najnizszym poziomei, i jak najtajnesze
        - jestem za usuniencie BUD MAR INVESTMENT z kynku nieruchomosci
        - ludzie ktorzy kupili mieszkanie na Lwowkiej, prosze o kontakt;
    • Gość: los Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 11.01.08, 13:24
      to daje osiedle tez chetnie bym tam pomieszkal
      • Gość: Benek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.veracomp.pl 03.04.08, 09:56
        Witam
        Czy ktoś kupił może od BUD-MAR dom w Lusinie??? Jesteśmy przed podpisaniem
        umowy.Jednak ten post i jego treść dużo daje do myślenia.Czy firma już wyszła z
        kłopotów?? czy nowe inwestycje sa realizowane tak niedbale jak te na Lwowskiej??
        • Gość: lunatyk Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.tvn.pl 17.04.08, 11:33
          witam
          nie kupuj nic od tych ludzi..
          Lwowska ciagle nie zakonczona. terminy sa ciegle przekladane i przekladane
          po 2,5 roku budowy dowiedzieli sie za maja cos nie tak z podlaczeniem pradu i
          elektrownia nie moze tegoz pradu podlazcyc.. efekt: kolejne opoznienie gdyż
          elektrownia musi wprowadzić zmiany w instalacji.
          w mieszkaniu wszystko zrobione jest na opak, a to co jeszcze nie jest zrobiione
          zapewne zrobione bedzie rowniez byle jako..
          Kazdy z pracownikow podaje rozne informacje (rzecz nazywajac po imieniu:
          wiekszosc klamie). Sa niemili i opryskliwi.. Dzwoniac do nich czujesz sie troche
          tak, jakbys to ty nawalal i oni byli na Ciebie zli. Dodatkowym problemem jest
          zlapania kogokolwiek, kto udizeli ci rzetelnych informacji

SZKODA GADAC... żednada
          Nikomu nie zycze kontaktu z ta banda..
          jokjok13@wp.pl
        • qubuspuchatek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 21.04.08, 00:33
          Benek,

My jestesmy ich klientami, w inwestycji w Lusinie, kupilismy tam
          dom. Jesli jeszcze sie nie zdecydowales, skontaktuj na gg: 5584660,
          lub e-mail: tbudzyn@interia.eu. Chetnie wymienie sie informacjami na
          ich temat.
          • Gość: Rouke Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 15:16
            Zapraszam na forum na temat osiedla "Rodzinne Wzgórze" oraz firmy Bud-mar www.lusina.fora.pl
            • Gość: uwagazlodziej Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.06.08, 14:35
              UWAGA !!!!!

Starona internetowa www.lusina.fora.pl jest stworzona przez BUD MAR INVESTMENT
              i ich pracownikow. To pracownicy , ktory opisuja same dobre strony tej firmy i
              ich investycji.
              • Gość: strager Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.broker.com.pl 01.09.08, 19:48
                i jak sytuacja z waszymi mieszkaniami na lwowskiej ? podobno wszystko zdaza do
                konca, ale pojawiaja sie kolejne niekonkretne terminy...
                • Gość: CICHOSZ Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 12.11.08, 14:06
                  BUD MAR zmusza nas do podpisania kolajnego aneksu, ktory nam powtierdza, ze nie
                  bedziemy mogli zamieszkac Lwowska 2 przed majem 2009. Jesli Bud MAr nie znajdzie
                  pieniedzy na skonczenie Lwowskiej 2, skontaktujemy sie z mediami. Kierowniczka
                  nie powinna zarzadzac firma, tylko byc we wiezieniu.
                  Jesli Sad nie ukarze BUD MAR zrobi to Bog ...
                  • Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 89.108.200.* 14.11.08, 22:01
                    wraz z żona podejmujemy prywatna krucjate na rzecz zniszczenia tej bandy
                    złodziei, kłamliwych amatorów, krętaczy i gnoi. Nie dość że mieszkanie które
                    wybudowali nadaje się tylko do generalnego remontu, to jeszcze po wpłaceniu
                    całej kwoty żądają jeszcze dopłaty!!!(spóźnili się już 2 lata!)Odradzamy
                    jakichkolwiek kontaktów z tymi kombinatorami.
                    Będziemy codziennie bywać na tym forum. Chętnie zniechęcimy każdego
                    potencjalnego zainteresowanego nabywcy czegokolwiek od buduaru.
    • Gość: aaa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 08:54
      czy to prawda, że obciążyli Waszą inwestycję ( Lwowska )hipoteką
      przymusową na kwotę 1 mln. zł ?
      • Gość: megi284 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 195.187.143.* 18.11.08, 16:51
        Niestety, to prawda...Kompletna załamka...absolutny szok, chociaż smród oszustwa
        czułam już od dawna...I to w majestacie prawa takie krętactwa...i co z
        obietnicami przedwyborczymi naszych jaśnie rządzących, co to mieli rozprawić się
        z nieuczciwymi developerami i zbudować nam drugą Irlandię...a tymczasem??? to my
        sięgnęliśmy bruku na Lwowskiej...
        • Gość: gazetawyborcza Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 10:27
          gazetawyborcza.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx
          • Gość: BoguslawaMaria Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 19.11.08, 19:02
            wyborcza.pl/1,75248,5963077,Beda_mieszkania__jak_splacicie_nasze_dlugi.html
    • Gość: zbyszek Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 80.53.178.* 22.11.08, 19:41
      ciekawe czy ludzie osoby rezerwujące kiedyś mieszkania przy ul Stelmachów
      jeszcze czekają bo ta inwestycja jest wirtualna
      • Gość: ewel Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.08, 10:53
        czekam od sierpnia na zwrot pieniedzy za rezerwację na stelmachów i
        niestety ale nadal ich nie mam, obiecali i napisali pismo że
        oddzadza ale chyba zakonczy sie ta sprawa w sadzie.
        • Gość: John Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.home.aster.pl 15.06.11, 16:41
          Rok 2011
          Mam pytanie czy są jeszcze jacys poszkodowani?
          Ja chociaż mam od ponad roku prawomocny wyrok sądu , to komornik nie odzyskał jeszcze mioch pieniedzy (zaliczka na bud sunny residence)

????
          Dajcie znać jesli jesteście w podobnych sytuacjach.

Planuje teraz RPO i TV, jakos rozdmuchac ten temat poszkodowanych przez bud-mar, eventualnie proces cyvilny?

jaaneek@poczta.fm
    • Gość: Mateo Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 01.12.08, 21:27
      Ja się z tą opinią nie zgadzam.Też byłem klientem z tej inwestycji
      niestety musiałem się wycofać. Problemów więksyzch z odzyskaniem
      pieniędzy nie miałem. Pieniądze zwrócono mi po 2 miesiącach z
      odsetkami, które zostały naliczone od złożenia rezygnacji. Jesli
      chodzi o inwestycje to sprawdzałem to w urzędach na bieżąco i
      zaprzeczam jak twierdzisz że "kręcą".
      • Gość: Proszeopomoc Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.12.08, 21:19
        Prosze o pomoc
        Klienci BUD MAR, ktorrzy wygrali sprawe w sadzie, prosze o przeslanie adresu i
        ceny za adwokata. Z gory dziekuje za pomoc

joannafras@op.pl
      • Gość: Mona1 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.08, 12:54
        Ja również byłam ich klientką i nie miałam problemów, nie musiałam odzyskiwać
        pieniędzy ponieważ mam już swoje 4 kąty wybudowane przez Bud-Mar i to bez
        problemów, obserwowałam przed transakcją i po inne inwestycje tego dewelopera i
        prace w miarę posuwają się do przodu przez cały czas.
        • Gość: Jaro Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.net.autocom.pl 10.12.08, 17:03
          Widze,ze juz nawet pracownicy tej żałosnej,złodziejskiej firmy piszą
          na tym forum.Powiem krótko - kłamiesz kobieto !!!!
          • Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 194.0.102.* 13.12.08, 19:51
            podobno dostali kredyt na inwestycje....
            • Gość: gregor Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 89.174.106.* 03.01.09, 23:09
              tragedia!!ten pan w okularkach DG nie zrobił na mnie wrażenia bo od
              razu wyglądał mi na figuranta-o mało co dał bym się nabić w butelkę
              ale straciłem całą niedziele na budowie w lusiniei popytałem
              przyjeżdżających na budowe-ludzie kupujcie tylko już wybudowane-ci
              co budują za cudze pieniądze to oszuści!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 20.01.09, 12:00
                Lusina: kredytu nie ma, wydzielaja dzialki. Koniec
                budowy "ekskluzywnego" osiedla... To podobno było spore osiągnięcie,
                by "położyć" tę inwestycję! Udało się... Mam nadzieję, że nie będzie
                kiedyś kolejnego epizodu "Pani Prezes - Reaktywacja"
        • Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:35
          panienko (jeżeli nie jesteś akurat panem ), bredzisz lub jesteś pracownikiem
          tych śmierdzących złodziei Bud Mar coś tam. Ten szumnie zwący się deweloperem
          drobny oszust na rynku nieruchomości już cuchnie padliną i nie ma najmniejszych
          szans na kolejną inwestycję. Pozostaje mi życzyć mu długiego dogorywania
          w bólach przegranych spraw sądowych, najść komorników i wierzycieli.
          • Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 22.01.09, 10:27
            mój drogi, napisałam to co mi BM przekazał. jestem w strasznej
            sytuacji. nie wiem co robić! co teraz będzie? jak mam się zachować?
            ogłoszą upadłość? wszystko stracę? oddadzą pieniądze? zamiast mnie
            wyzywać napisz lepiej jak mam się zachować. BM okazał się oszustem,
            i należę do grona pokrzywdzonych... jestem załamana... straciłam
            wszystkie pieniądze...
            • Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 22.01.09, 19:20
              nie wierzę, ale mniejsza z tym. z mojego punktu widzenia wytworzenie atmosfery
              niepewności, groźby upadku jest terez na rękę tym złodziejom.
              ludzie boję się, więc przyjmują warunki jakie BM im zaproponuje - czyli zgadzają
              się na ograbienie i pozbawiają możliwości jakiegokolwiek dochodzenia swoich
              roszczeń! to się już dzieje. nie oceniam postawy każdy indywidualnie widzi
              swoja sytuację. co dalej? długi spłacone pieniędzmi mieszkańców, sprawy formalne
              z czasem się uporządkuję a BM pewnie nawet się nie przewróci... państwo
              prezesostwo wezmą swoją dolę od fikcyjnego wierzyciela BM, żyć nie umierać. Co
              robić?, pogodzić się z klasycznym wydupczeniem przez bliźniego swego i założyć
              że w tym kraju tak się żyje. Pozdrawiam wszystkich oszukanych.
      • Gość: rudziak Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.chello.pl 20.01.09, 22:47
        ...sprawdzałem w urzędach na bieżąco...? co to za tekst Panie Bud Mar złodzieju?
        w jakich urzędach powiedają, że nie jesteście krętaczami ?
        • Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 23.01.09, 12:35
          Proponuje spotkanie zainteresowanych 1 Marca w Lusinie, godzina
          13sta.
          • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 23.01.09, 12:45
            moze 1 lutego 2009?
            • Gość: anulka Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.10.12.vie.surfer.at 23.01.09, 21:26
              Super ,ja tez czuje sie oszukana,czy spotkanie 1 lutego odpowiada
              wszystkim ja co prawda nie mieszkam w Polsce ale jezeli wszyscy
              przyjada na osiedle to ja napewno tez bede.Proponuje tez zglosic spraw
              do telewizji np.Pani Jaworowicz.Co wy na to????Pozdrawiam
              • Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 23.01.09, 23:41
                Ja proponowałam spotkanie 1 marca gdyz do 16 lutego geodeta wydziela
                nam dzialki nie wiem czy jest sens spotykac sie wczesniej, ale jesli
                tak uwazacie to my tez przyjedziemy pogadac. Nie uwazam jednak ze
                rozdmuchiwanie sprawy w tv cokolwiek da, lepiej dogadywac sie z bud-
                marem.
                • Gość: też lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 15:21
                  Zgadzam się, że spotkanie 1 lutego mija się z celem. Plan działań firmy, jak
                  również ich stan na chwilę obecną, znamy chyba wszyscy. Pozostaje monitorować i
                  weryfikować jego realizację. Co do "nagłośnienia sprawy w TV" - od płaczliwego
                  głosu pani Jaworowicz kryzys się nie skończy, banki nie zaczną radośnie dawać
                  ludziom kredytów, sprzedaż mieszkań nie podskoczy (kryzys, problemy z kredytami
                  hipotecznymi oraz spadek sprzedaży mieszkań to fakty, które wpływają na
                  wszystkich developerów).
                  • Gość: miecia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 25.01.09, 20:06
                    no własnie... jaki jest plan firmy BM? cz jest oficjalna informacja
                    ze nie otrzymali kredytu?
                    • Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 26.01.09, 08:50
                      Oficjalnie dalej sie starają o kredyt i jednoczesnie geodeta
                      wydziela dzialki do 16stego lutego, taka była informacja od nich
                      ostatnio.
                      • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 26.01.09, 10:12
                        Z tego co wiem, to geodeta złoży dokumentacje za kilka dni. Potem trzeba czekać
                        na decyzje urzędową (ta spodziewana za 2-3tyg.). Może jednak lepiej spotkać się
                        wcześniej, by ustalić strategie. Kredyt to mrzonki- moim zdaniem. Lwowska
                        zawalona, Lusina stoi. Niespłacone długi...obciążone hipoteki (kredyt +
                        roszczenia)...
                        • Gość: annamal Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 28.01.09, 09:35
                          To ustalamy jakis konkretny termin.Ja proponuje w polowie lutego???
                          • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 04.02.09, 10:35
                            Proszę się zgłaszać jeśli ktoś ma zamiar przyjść na takie spotkanie - zobaczymy
                            ilu nas jest. Dzięki
                • Gość: cosik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 28.01.09, 11:33
                  A po co wydzielaja dzialki ???

• Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 29.01.09, 09:14
                    Wydzielają, by przekazać klientom a nie syndykowi. W razie upadłości...
                    • discovery_grazyna Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 07.02.09, 11:56
                      Witam, nie bylo mnie jakiś czas w kraju, poszukuję własciciela
                      apartamentu nr 52b (inwestycji w Lusinie Bud Maru "Rodzinne
                      Wzgórze").
                      Chcialabym uzgodnić pewne rozwiązania, które wymagają zgody sąsiada,
                      będe wdzięczna za kontakt na adres:discovery_grazyna@gazeta.pl lub
                      nr tel: 698 497 219, pozdarawiam sąsiadka z 52a Grażyna
                      • Gość: NIezniszczalny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 08.02.09, 16:47
                        Kobieto, co to za post? Nie czytasz o czym ludzie piszą? Nie ma
                        inwestycji, nie będzie żadnych zmian w twoim mieszkanku. Chyba ze to
                        znowu pisze pracownik z Bud-Maru... eh...
                        • protonik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 08.02.09, 21:24
                          Jestem zainteresowana spotkaniem w Lusinie. Czy nadal jest to planownae? Jesli tak to na kiedy i o której?
                          Mysle ze warto jako ze jest nas coraz wiecej, nas poszkodowanych i oszukanych.
                          • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 08.02.09, 21:46
                            Inaczej się nie umówimy - Bud-Mar nie udziela informacji o nr telefonów klientów
                            (i nie chodzi o ochronę danych osobowych...). Niech ktoś poda termin (najlepiej
                            późniejszym popołudniem lub w weekend). Niestety teraz będą ferie...
                            • Gość: Lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 09.02.09, 09:38
                              Jeszcze raz proponuje wszystkim 1 marca, niedziela godz. 13sta na
                              budowie przy kapliczce.
                              • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 09.02.09, 10:48
                                Dla mnie termin OK
                                • Gość: Niezniszczalny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 18:33
                                  Jaki termin ustalony bedzie - pojawie sie. Przed tym pewnie bedzie
                                  jeszcze spotkanie w samym Bud-Marze, ale nigdy nic pewnego.
                                  • lusina2 Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 11.02.09, 12:03
                                    Szanowni, nie mamy czasu aby czekac do 1 marca, czas gra na naszą
                                    niekorzyść. Spotykamy się o 13:00 ale w tą niedzielę o godzinie
                                    13:00 koło kapliczki przy budowie w Lusinie. Potrzebna jest
                                    maksymalna ilość osób, jeżeli ktoś nie moze to trudno, tylko z
                                    naszych dyskusji nic nie wynika, a czas biegnie, a można coś jeszcze
                                    podziałać, pozdrawiam
                                    • Gość: michaeler Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 11.02.09, 15:38
                                      Czy ktos z Panstwa byl juz moze na spotkaniu u Pani Prezes jesli tak
                                      to bardzo prosze o kontakt anna@mwbau.at
                                    • Gość: też lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:30
                                      Wciąż uważam, że spotkanie w najbliższy weekend mija się z celem. Tym bardziej,
                                      że właśnie Bud-Mar przedstawia na spotkaniach swoje plany związane z realizacją
                                      tej inwestycji. Uważam, że takie spotkanie powinno mieć miejsce dopiero po tym,
                                      jak każdy zapozna się z ich propozycjami.
                                      • Gość: michaeler Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 11.02.09, 19:49
                                        Czy ktos juz byl na takim spotkaniu???bardzo prosze o odpowiedz co
                                        proponuja
    • Gość: . Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 217.153.40.* 11.02.09, 20:17
      j a n a s, z a r s k i, 3 b p r a x i s
      Uważajcie na tych asów diweloperki.
      Wpłaciłem wszystkie raty określone w umowie a te asy zastosowały szantaż -
      albo podpisujesz nowa umowę albo wmówimy ci ze to z twojej winy nie możemy
      budować, a ja tym szujom ze dopłacę ale umowę już mam podpisana i nowej nie
      potrzebuje.
      Umowę zerwali (kilka lat temu), mieszkanie sprzedali innej osobie a pieniędzy
      nie oddali.
      Tzw. polski sąd przez ten czas nic nie zrobił w sprawie mojego pozwu (janas to
      brat milicjanta)

j a n a s, z a r s k i, z e r a n s k i, o p e n h a m m e r z zona

sbm augu_stowka -> augu_stowka sp zoo -> 3 b p r a x i s
      • Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 12.02.09, 10:52
        proponuja ze dokoncza budowe i przeniosa własnosci.
        • Gość: wwwwwwww Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 11:19
          To chyba dobrze .W taki razie w czym tkwi problem bo nie bardzo
          rozumiem .
          • Gość: lusina Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ists.pl 12.02.09, 13:08
            na szczescie wyglada na to ze nie bedzie problemu i pani prezes
            postara sie dokonczyc te domki ktore sa sprzedane
            • Gość: wwwwwwww Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 14:36
              A co z kredytami ,ktore zagiagnela pod hipoteke.My mamy je
              splacic????
            • Gość: niezadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.02.09, 14:40
              No szkoda zeby nie skonczyla skora ja pieniadze wplacilem a domu
              dalej nie mam za chwile wyladuje pod mostem ,nie wprowadze sie do
              Pani Prezes .Terminu musi dotrzymac tak jak mam w umowie a skoro nie
              umie sie z nich wywiazywc to niech nie robi interesow .Dom mialem
              miec do odebrania w czerwcu tego roku a dach jeszcze nie jest
              zrobiony.Postara sie dokonczyc dobre sobie.
              • Gość: BudMarLeopardMafia Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 17.02.09, 10:17
                miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,6284654,Leopard_przegral_z_klientami_w_sadzie_.html
                • protonik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 23.02.09, 20:57
                  czy spotkanie zainteresowanych odbylo sie w miniona niedziele? Jesli nie, to czy
                  1 marzec godzina 13.00 jest aktualna?
                  • Gość: gryzli Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.09, 13:55
                    czy spotkanie przy kapliczce 1 marca jest aktualne o godz 13? co do zakończenia
                    inwestycji chyba niestety mało realnie to wygląda, banki diametralnie nie chcą
                    udzielać deweloperom kredytów na inwestycje nowe jak i dokańczanie już rozpoczętych.
                • Gość: Milosnik hoteli... Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 26.02.09, 12:18
                  Gdzie mogly podziac sie pieniadze? www.blackandwhitehotel.pl/
                  Ponieważ:
                  www.krs-online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html
                  • Gość: BCichoszMAFIA! Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 26.02.09, 18:11

Gdzie mogly podziac sie pieniadze? www.blackandwhitehotel.pl/
                    Ponieważ:
                    www.krs-online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html
                  • Gość: PiramidaCichosz Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 02.03.09, 13:26
                    Wlasciciele BUD MAR, Cichosz skradli pieniadze klientow z Lwowskiej i z Lusiny,
                    by otworzyc w 2006 roku nowa agencje nieruchomosci Prosperity
                    Nieruchomosci.:www.zumi.pl/1949,Europejskie_Centrum_Nieruchomosci_Prosperity._Boguslawa_Maria_Cichosz,Krakow,firma.html
                    jak owniez, by kuic ich nowy hotel Black & White
                    Wszystko bylo zaplanowane:
                    doprowadzili do upadlosci Bud Mar,ale Prosperity i hotel nie
                    Wszystkie pieniadze, ktore klienci zaplaca, beda przeznaczone na umeblowanie i
                    dekoracje ich nowego hotelu
                    online.com.pl/studio-projektowo-architektoniczne-ac-krs-253435.html
                    ,www.blackandwhitehotel.pl/
                    Co mozemy zrobic, by zatrzymac dzialania tej mafii i odzyskac nasze mieszkania,
                    albo pieniadze?
                    Dlaczego nikt nic nie dziala w tej sprawie?
                    • Gość: Boguslawa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 03.03.09, 21:54
                      Szanowni Państwo, dla wszystkich niezadowolonych klientów Bud-Mar 3% rabatu na
                      pierwszą noc w HOTELU BLACK&WHITE!! Zapraszamy!
                      • Gość: anna Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: 80.53.178.* 06.03.09, 19:10
                        witam wszystich mieszkańców lusiny, czy mozecie mi powiedziec co zostało
                        ustalone na niedzielnym spotkaniu 1 marca na osiedlu czy wogole sie odbylo?
                        • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 22.04.09, 22:45
                          moze ktoś z byłych pracowników Bud-Mar "sypnąłby" troszkę o co w tym wszystkim
                          chodzi??? jaka jest faktyczna sytuacja finansowa???
          • Gość: naiwny Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 24.02.09, 10:59
            Ludzie, obudźcie się... Nie będzie żadnego osiedla (chyba, że sami je
            wybudujemy...). Za co mieliby je wybudować??? Albo jakiś fikcyjny proponowany
            przez nich wykonawca(może Pani Prezes założy kolejną spółkę z mężem- tym razem
            firmę budowlaną :-D )??? Za tę kwotę pozostałą do spłacenia ze sprzedanych 40%
            domów? Kredytu nie dostaną przy swojej kondycji finansowej. Gratuluję optymizmu!
            Bud-Mar to już czas przeszły...
            • Gość: aaaa Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 03.03.09, 15:51
              Czy ktos z was wie kto jest wlascicielem firmy nie chodzi o Prezes
              tylko o wlasciciela Bud Mar
              • Gość: leoparCichoszMafi Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 03.03.09, 20:52
                Wlasciciel Leopard jest oszustem, wiec jak wlascieciel Bud Mar (mafia Cichosz)
                nie dedzie oszustami.

Cichosz -BuD MAR porzyczyla pieniadze od Leoparda i wziela kredyt na wartosc 1
                mln. zlotych.
                Jak to jest mozliwe, ze konkurecja porzycza pieniadze.
                Nie wydaje sie to dziwne?
                Wyobrazcie sobie, ze ERA porzycza pieniadze od PLUS.
                Cichosz -Bud Mar bierze nas za dlupich...
                • my_kroolik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 02.07.09, 22:17
                  Czy ktoś ma jakieś świeże informacje nt. tej firmy? Na necie nie
                  mogę znaleźć nic nowszego niż 04.2009. Dla mnie dziwne. Firma niby
                  istnieje, nic nie robi, komornicy kłębią się wokół rachunków i
                  całego dostępnego mienia, ale wniosku o upadłość nikt dotychczas nie
                  złożył. Są mi winni trochę kasy i ciekaw jestem, czy ściągnę
    • ziomal_f Pomoc przy odbiorze mieszkań 12.07.09, 21:03
      Witam służe pomocą Państwu przy odbiorze techniczny mieszkań od
      developera. Skończyłem UE w Krakowie kierunek
      Gospodarowanie Nieruchomościami. Dobrze znam się na tym i wiem na co
      zwracać szczególną uwagę. Znam wszystkie obowiązujące normy związane
      z odbiorem technicznym mieszkania.
      Jeżeli Państwo chcą skorzystać z mojej pomocy prosze pisać na maila
      lub dzwonić nr tel. 692-497-772.

• anamir Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 19.07.09, 23:20
      dodam swoją opinię, choć z największą nieprzyjemnością. Firma która
      powinna w swoim logo wpisać OSZUST !! NACIĄGACZ !! KŁAMCA !!
      Nietrudno się dziwić skoro kierownictwo firmy reprezentuje poziom
      najniższy z możliwych inaczej być nie może. Radzę wszystkie interesy
      jak już to załatwić wyłącznie z prawinkiem aby mógł kontrolować tę
      bandę oszustów !!
      • Gość: borsya Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.bmly.cable.ntl.com 19.09.09, 23:39
        Od roku czekam na zwrot pieniedzy (15tys plus odsetki) za rezerwacje
        mieszkania przy Stelmachow/Piaskowa.
        Co miesiac ta sama gadka "pieniadze beda pod koniec miesiaca"
        Cichosz jest na tyle bezczelna ze nie odpowiada na zaden z moich
        telefonow i unika jakiegokolwiek kontaktu ze mna.
        Sprawe kieruje do sadu nie wiem czy to cos da ale byc moze
        Cichoszowa dostanie zakaz prowadzenia jakielkowiek dzialalnosci.
        Banda zlodzieji.
        • Gość: john Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.home.aster.pl 15.06.11, 16:54
          Mam pytanie jak sie ta sprawa zakończyła
          Ja chociaż mam od ponad roku prawomocny wyrok sądu , to komornik do dzisiaj nie odzyskał jeszcze żadnych moich pieniedzy
          (zaliczka na bud sunny residence)

Prawnik: Kancelaria radcy prawnego "Status", ul. kielecka 2,
          komornik: Kancelaria komornicza w krakowie, al. Pokoju 29B/19

Sprawe w sądzie wygralem dość szybko, ale na etapie komornika sprawa się odwleka w nieskończoność
    • Gość: info Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 16:17
      BUD-MAR dostał kredyt !!!
      • Gość: zadowolony Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ghnet.pl 12.10.09, 00:07
        Chyba w PROVIDENT... :-) !!!
        • Gość: my_kroolik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.devs.futuro.pl 31.10.09, 21:29
          Bank musiałby go wypłacić w gotówce. Na rachunku bankowym pieniądze
          nie uchowałyby się nawet 30 sekund!
    • Gość: ewcik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 19:34
      Ta firma to jedna wielka rodzinna banda zlodziei okradli mnie i mojego
      nazeczonego ze wszystkich naszych oszczednosci ,na dodatek swojego
      pracownika!Pani prezes to jedna wielka .....jej maz tak samo .Nie podpisujcie z
      nimi zadnych umow bo i tak sie z nich nie wywiazuja!!!
      Nawet nakazy komornicze nie robia na nich zadnego wrazenia ale ja i walcze i
      wszystkim to polecam nie poddam sie!!!!!!Za duzo takich oszustow lazi po ziemi
      czas sie z nimi policzyc!!!!!!!!
      • Gość: KRULIK Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 19:44

NOWA SIEDZIBA BUDMARU-SMOLKI!!!!
        • Gość: ewcik Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.146.13.131.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 20:11
          Widze ,ze zlodzieje zmienieli siedzibe firmy z Lwowskiej na Smolki i teraz beda
          w pieknym budynku...hmmm ,ale nie dlugo bo...:)
          • Gość: radiobudmar Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.fbx.proxad.net 25.12.09, 14:56
            www.rmf.fm/fakty,166070,Zaplacili,za,domy,deweloper,zostawil,ich,na,lodzie.html
            • Gość: gość Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 17:20
              Uwaga,
              Decyzja o egzekucji z majątku spółki. Licytacja komornicza
              • Gość: amor Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków IP: *.ksknet.pl 10.02.11, 23:30
                co to znaczy?
                Maja sprawe załozna w sadzie, zeznawalismy po kolei na policji, ale co dalej?
                Kiedy rozprawa?
    • u.k.dabrowska Re: Developer "Bud -Mar Investment " Kraków 24.02.11, 16:22
      Uprzejmie proszę o wypełnienie krótkiej ankiety dotyczącej wpływu reklamy internetowej na zakup mieszkania:
      moje-ankiety.pl/respond-5893.html
      Bardzo serdecznie dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka