truskawka111 27.02.06, 20:52 Co oznaczają galaretowate upławy? Co to jest? Czy jeśli jest się w ciąży to pojawia się galaretowata wydzielina? Jej, mam nadzieję, że to nie ciąża...Pomóżcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamisia Re: Upławy IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.02.06, 20:56 Opisz dokładniej te upławy... jaka barwa, jaki zapach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: Upławy IP: *.tvk.torun.pl 27.02.06, 21:05 TO jest coś jak galareta, miejscami przezroczysta a miejscami biała. Zapach jest hmm...kwaśny. No nie wiem jak to okreslić bo kwaśny to może być smak...CO to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Upławy IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 27.02.06, 21:07 Gość portalu: truskawa napisał(a): > TO jest coś jak galareta, miejscami przezroczysta a miejscami biała. Zapach > jest hmm...kwaśny. No nie wiem jak to okreslić bo kwaśny to może być smak...CO > to może być? śluz płodny? w którym jesteś dniu cyklu? właśnie to przyszło mi pierwsze do głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:12 No to piękna owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawka111 Re: Upławy IP: *.tvk.torun.pl 27.02.06, 21:14 Mam taką nadzieję, tylko dlaczego to już piąty dzień ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 21:08 Obwąchiwanie wydzielin to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Upławy IP: 83.168.106.* 27.02.06, 21:49 no fakt, smiesznie to zabrzmialo ale nie trzeba obwąchiwać wydzielin jak dzieje sie cos niepokojacego, to bez obwąchiwania wyczuc można nieprzyjmny zapach. a jak jest to naturalna wydzielina, to ma taki wlasnie hmm jakby ledwo wyczualny kwasny jakby zapach. a co do pytania autorki-tez mysle, że to sluz plodny Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Upławy 27.02.06, 22:47 Truskawko, masz najzwyczajniejsza w swiecie wydzieline typowa dla dni plodnych! Gorzej by bylo gdybys podczas dni plodnych takowej NIE miala! Tylko ten "kwasny" zapach mnie zastanawia. Wydaje mi sie ze to nie powinno nijak pachniec. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Upławy 28.02.06, 08:55 a jak ma pachnieć coś, co wydostaje się z pochwy o kwaśnym ph??? jeśli pachnie zasadowo, mlecznie i ma inny kolor niż biały, czy przezroczysty, to jest powód do niepokoju. że też w XXI wieku kobietę potrafi przerazić naturalna wydzielina jej ciała... rany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 09:22 To jest kłasyczny śluz płodny, też tak mam co miesiąć, że nawet wkładke musze nosić. Nigdy się tym nie przejmowałam bo nie ma czym. Odpowiedz Link Zgłoś