Dodaj do ulubionych

Pośrednicy na cenzurowanym

• Gość: m Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 17:50
      oszuści!!! mało tego podobno będzie zwijać interes. miejcie sie na bacznosci. zglaszajcie sprawy do prokuratury i zakladajcie sprawy cywilne-inaczej nie odzyskacie pieniedzy
    • Gość: ROBERT LEGIONÓW RE IP: *.toya.net.pl 23.08.12, 13:37
      A JA TEZ DAŁEM ZALICZKE ,ALE NIE WYSZŁO Z ZAMIANĄ A Z ODEBRANIEM PIENIĘDZY NIE MIAŁEM PROBLEMÓW
      • Gość: kl Re: RE IP: *.play-internet.pl 28.08.12, 20:00
        może aby utrzymać się na rynku działają udciwie ale az nie chce mi się w to wierzyc może konkurencia to wymusiła
    • Gość: gość biura nieruchomości - za co biorą prowizję IP: *.toya.net.pl 26.09.12, 17:05
      Ja bym rynek biur nieruchomości podzielił 50% na 50%.
      Akurat sam "przerobiłem" kilka biur (10 biur) i naprawdę dziwię się, za co chcą brać pieniądze za sprzedaż. Im częściej zadawałem konkretne pytania np: o opłaty eksploatacyjne, domofony, czy jest TV kablowa, to w większości przypadków była odpowiedź agenta nieruchomości, że muszę zadzwonić do właściciela i oddzwonię, nie rzadko zdarzało się, że sam musiałem dopytywać, bo agent zapomniał zadzwonić - Moje pytanie jest takie samo, za co ma płacić, za taką obsługę .... i odpowiedzi typu nie wiem. Czy agent nie wie, o jakie elementy danej nieruchomości mogą pytać potencjalni nabywcy - żenada.
      Na szczęście wśród tych kilku biur były takie, gdzie agent był doskonale zorientowany i wiedział na czym polega jego praca i chwała takim, że potrafią rzetelnie zająć się klientem, ale niestety takich znających się na tej profesji jest MNIEJSZOŚĆ
    • Gość: nico Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 00:34
      W sprawie Mar-Dom wg mnie nic sie nie zmieniło. Właścielka biura nadal oszukuje ludzi, naciaga naiwnych i uczciwych ludzi. Jedno że obeicuje ludziom to samo mieszkanie ale też wyłudza pod byle pretekstem od zainteresowanych osób pieniądze, mami ich nic nie wartymi umowami. Mało tego, później nawet jak jej się w ślipie powie że oszukała to się do tego przyznaje i skwapliwie pisze nawet oświadczenie że odda co do zlotego sumę gówną i odsetki tylko że niestety tego nie robi. Jak się człowiek dopomina to odsyła do sądu twierdząc że nie ma pieniędzy. Sama zestrojona jak stróź w boże ciało i na to i na mercedesa - pewnie zarejestrowanego na dziadka - też ma. Straszna osoba pod każdym wzgledem
    • Gość: gość oszuści IP: 31.41.238.* 20.11.12, 15:04
      potwierdzam wszystkie informację o oszustce z mardomu, od nas wzięła 50tys za mieszkanie na Łanowej i już rok nie możemy odzyskać pieniędzy, Proszę o kontakt osoby, które są w podobnej sytuacji na adres: marcinkowski21@o2.pl, może razem coś zdziałamy, bo podejrzewam, że kasę na to mieszkanie wpłaciło kilka osób.
    • Gość: green-hunter@o2.pl Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.centertel.pl 29.11.12, 12:27
      idz do adwokata z dokumentacja i zakladaj sprawe. szkoda czasu zeby czekac
    • Gość: Kamila Ziółkowska Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 17:56
      Pani Marlena Zielke ( właścicielka biura nieruchomości Mar-Dom) 10.12.2012 r. ODDAŁA PIENIĄDZE (przelała zwrot zaliczki) na wskazane konto. Nie przyjęła nawet proponowanej kwoty 200 zł za fatygę i zamieszanie, które było z naszej winy, bo ja się wycofałam z transakcji. W międzyczasie ze strony biura Mar-Dom były telefony przepraszające i prośby o cierpliwość. Mimo wszystko jestem wzruszona, że zaliczkę otrzymałam w całości. Było trochę strachu. Wszystko skończyło się O.K.
      • Gość: Tadeusz Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.toya.net.pl 10.06.13, 11:37
        Dzień dobry. Poprosiłem moją nową sąsiadkę o napisanie paru słów w moim imieniu odnośnie pani Zielke i biura Mar-dom. Kobieta ta dokonała mi transakcji i zamiany mojego mieszkania w blokach które było zadłużone i była cofnięta umowa najmu oraz eksmisja.Cała transakcja trwała parę miesięcy ale jestem bardzo zadowolony i już po przeprowadzce.Tadeusz z Gałczyńskiego.
    • Gość: Kamila Ziółkowska Pozytywna opinia o biurze Mar-Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 18:11
      Pani Marlena Zielke 10.12.2012r. ODDAŁA PIENIĄDZE ( zwrot zaliczki) tzn. przelała pieniądze na wskazane konto. Nie przyjęła nawet proponowanej kwoty 200 zł za fatygę i zamieszanie, które było z mojej winy, bo to ja się wycofałam z transakcji. W międzyczasie były telefony przepraszające i prośby o zwłokę. Jestem wzruszona, że pieniądze otrzymałam w całości. Przyznaję, że było trochę strachu. W moim przypadku wszystko skończyło się O.K.
    • Gość: Kamila Ziółkowska Pozytywna opinia o biurze Mar-Dom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.12, 18:54
      Pani Marlena Zielke 10.12.2012 r. ODDAŁA PIENIĄDZE (zwrot zaliczki) na wskazane konto i nie przyjęła proponowanej kwoty 200 zł za zamieszanie, które było z mojej winy, bo ja się wycofałam z transakcji. W międzyczasie były telefony przepraszające i prośby o zwłokę. Mimo wszystko jestem wzruszona, że otrzymałam pieniądze w całości. W moim przypadku wszystko skończyło się O.K.
    • Gość: Michal Re: Lichman IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.12, 15:21
      Witam
      Ja miałem styczność z Biurem Lichman i powiem szczerze że cała transakcja odbyła się bez żadnego problemu w naprawdę miłej i bezstresowej atmosferze. Jestem naprawdę zadowolony, Pomagał mi akurat pracownik (Przemek chyba) mówił że krotko pracuje choć wcale nie było tego widać.
      • Gość: Zuzka Re: Lichman IP: *.toya.net.pl 29.01.13, 20:21
        Moje doświadczenia z biurem Lichman Nieruchomosci nie sa pozytywne. chcialam zakupic dom, ktory mieli wystawiony w ofercie. Mialam wrazenie, że to pracownicy "robią mi łaskę" mówiąc kolokwialnie, że ze mną rozmawiają itp. Gdy chciałam zobaczyc dokumenty nieruchomosci zaczęło się kręcenie. Pracownik kłamał by mnie przekonac do zakupu kota w worku a jak się zorienował, że nic z tego, to kontakt się urwał.Dokumentów nie zobaczylam do dnia dzisiejszego. Stracilam tylko czas a bylam juz zdecydowana na zakup.
        • Gość: Krystyna Lichman Re: Lichman IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.13, 22:15
          Szanowna Pani, z tej strony właściciel biura Krystyna Lichman. Zainteresowała mnie negatywna wypowiedź na temat pracy moich pracowników. Bardzo proszę o przedstawienie się z imienia i nazwiska co umożliwi mi kontakt z Panią i wyjaśnienie całej sytuacji. Rozumię, że podpisała Pani umowę z naszym biurem bo w innym przypadku pracownik nie był zobowiązany do udzielenia szczegółowych informacji. Dość często zdarza się, że zamiarem osób zgłaszających się do biur nieruchomości jest wyłudzenie adresu. Na przyszłość warto zgłosić sprawę do pracodawcy aby móc wyjaśnić zaistniałe nieporozumienie. Pozdrawiam Krystyna Lichman.
        • 82misiek Re: Lichman 08.04.13, 09:09
          Jak widać, doświadczenia z biurami nieruchomości są różne… Ech, no ja na Lichmanna nie mogę narzekać. Transakcja doszła do skutku, wszystko zostało załatwione szybko, jestem zadowolony. Myślę, że różne opinie o pośrednikach w nieruchomościach są spowodowane tym, że ludzie też mają różne oczekiwania i trzeba znaleźć biuro, z którym nam najlepiej będzie się współpracowało. Ja spokojnie mogę polecić Lichmanna.
      • melancholia88 Re: Lichman 04.04.13, 12:39
        Moi rodzice zamieniali mieszkanie i też współpracowali z Lichmannem. Mieszkamy razem, więc była wtajemniczona w całą procedurą:-P Sprawnie, szybko, bez nerwów - tak mogę określić współpracę. Opinie o biurach nieruchomości w Łodzi są podzielone, ale temu pośrednikowi można zaufać!
        • Gość: KINIA Re: Lichman IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.13, 23:37
          Nie podzielam tej opinii o biurze Lichman, kilka lat temu powinna cała pania KRYSTYNE do sadu podac.UWAGA naprawde na te kobiete i cale jej biuro
        • Gość: KINIA Re: Lichman IP: *.wroclaw.mm.pl 30.10.13, 23:38
          Nie podzielam tej opinii o biurze Lichman, kilka lat temu powinnam cała pania KRYSTYNE do Sadu podac.UWAGA naprawde na te kobiete i cale jej biuro
    • Gość: oszukani Re: UWAGA na b. Mardom w Łodzi IP: *.play-internet.pl 16.12.12, 19:29
      prosimy o kontakt e-mail serpol@wp.pl
    • Gość: oportunista Re: O S Z U S T K A IP: *.90-149-137.nextgentel.com 31.12.12, 12:46
      Widze że tej złości tutaj to chyba za dużo ! Po pierwsze jak piszesz ze ktoś w transakcji zmarł i nazywasz takie fakty kolejnym oszustwem to najpierw sie trochę zastanów bo widac ze to podkręcanie sytuacji .Najlepiej jest nazwać kogoś oszustem ale skoro tak było ze ktoś zmarł to znaczy ze Pani Marlena ma byc Bogiem i zrobić cos żeby ta osoba ożyła ????????? Po drugie jak ma sprawy w sądzie cywilnym to znaczy że NIE JEST OSZUSTKĄ , ( bo wtedy by miała sprawy karne ) a do sądu cywilnego kazdy moze trafic ( tym bardziej jak prowadzi działalnosc ) bo jest to instytucja która miedzy innymi rozstrzyga spory miedzy ludzmi . Po trzecie policja nie jest głupia i gdyby te oskarżenia ,które tak łatwo anonimowo pisac ,były by prawdą to biura by juz nie było !!!!!!!!!!
      • Gość: ja Re: O S Z U S T K A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.13, 20:20
        biura już nie ma,oszustka u prokuratora,wyłudzenia na milion złotych, przewidywana kara 8 lat więzienia. Mało obrońco a może wspólniku?
    • Gość: Kasia Biuro Nieruchomosci Lider IP: *.p.lodz.pl 22.01.13, 16:17
      Witam!
      czy korzystal ktos z uslug biura nieruchomosci lider z ul.wolczanskiej?
      • Gość: Kama Re: Biuro Nieruchomosci Lider IP: *.toya.net.pl 26.01.13, 12:27
        Ja korzystalam z uslug biura LIDER NIERUCHOMOSCI, ogolnie nie polecam. Nie biorą żadnej odpowiedzialnisci za przebieg transakcji oraz dokumenty, za samo pokazanie mieszkania chca duzej prowizji. Wydaje mi się, ze najwiekszy biznes robią na umowach wstępnych, bo jesli podpiszesz taka umowe ze sprzedającym posrednik inkasuję połowę wynagordzenia. Czy dojdzie do transakcji czy nie posrednik zarobi, a tobie moze sienoga podwinąc np w banku i nie uzyskasz kredytu.
        • Gość: ja też Re: Biuro Nieruchomosci Lider IP: *.toya.net.pl 03.06.13, 22:52
          Ja tez korzystałam ,przyjechała Pani ,taka czarna wysoka .Jak chciałam przeczytać umowę przed podpisaniem to była tak wściekła ,że już mi się nie chciało oglądać tego mieszkania ,ale szkoda mojego czasu więc weszliśmy .Ale szczerze nie polecam
    • Gość: Mar-Dom Do p. Krzysztofa Sisiu7@msn.com IP: *.toya.net.pl 29.01.13, 16:28
      Witam tak jak już wcześniej odpisywałam tak odpisuje dziś że uczynię wszystko co w mojej mocy i odnajdę osobę która mnie oczernia, oskarża i nie słusznie opisuje na forum utrudniając mi prace i szarga moją osobą. Pan Krzysztof który twierdzi że jestem mu winna 40tyś. i nie może się ze mną skontaktować to nie wiem pod jaki numer pan dzwoni? Biuro jest czynne w tych godzinach co zawsze więc można przyjść a jeśli mnie nie ma do moja pracownica wszystko mi przekazuje i oddzwaniam. Bardzo też dziwne bo strona którą pan podał nie istnieje. Jeśli ma pan czelność oskarżać mnie opisując takie oszczerstwa przeciwko mnie to wypadało by się przedstawić z imienia i nazwiska jeśli ma pan czyste sumienie! To się tyczy wszystkich anonimowych osób które mnie oczerniają. Marlena Zielke.
      • Gość: iybtymhhg Re: Do p. Krzysztofa Sisiu7@msn.com IP: *.toya.net.pl 10.02.13, 18:01
        Pani Marleno na który numer dzwonić bo z tego co widziałam miała Pani 4 komórki i 5ty stacjonarny do takiej osoby trudno o kontakt.
    • Gość: 14 Biuro nieruchomosci M4 IP: *.4web.pl 27.02.13, 23:07
      Niestety ja mam złe doświadczenie z BIUREM NIERUCHOMOŚCI M 4 W ŁODZI, geneza sprawy: byłem zainteresowany działką, przyjechał gość pokazał podpisaliśmy na kolanie umowę(wieczny pośpiech), stawki nie specjalnie chciał negocjować, ale obiecał, że jak dojdzie do transkacji to oczywiście biuro opuści prowizję, więcej przedstawiciela biura nie widziałem, podpisałem umowę przedwstepną, poszedłem ludziom na ręke bo okazało się że muszę przeczekać jeszcze 3 miesiące by nie płacic popdatku i w końcu po chyba 7 miesiącach dokonaliśmy transkacji, i wtedy natychmiast przypomniało sobie o mnie BIURO NIERUCHOMOŚCI M4, od razu wystawiło fv oczywiście nie było mowy o jakimkolwiek obnizeniu prowizji, na moje sugestie co do redukcji prowizji w związku z żadnym zaangażowanie ich w ta transakcje, pani właścicielka odpowiedziała mi w nie wybredny sposób że jak mi nie pasuje to odda sprawę do sądu i rzeczywiście rozpoczęła proces windykacyjny, generalnie w tym przypadku nie chodzi o pieniądze zapłaciłem z kosztami sądowymi i adwokackimi(chociaż rok poczekali), ale szokuje mnie brak profesjonalizmu i chciwość biura, które nie wykonało grama pracy, natomiast do kasy było pierwsze, mam doświadczenia z innymi biurami i generalnie jest ok, to jedyne beznadzeijne doświadczenie w tej sferze, więc na koniec jedna istotna dygresja NIE UFAJCIE I PRZY PODPISANIU UMOWY OD RAZU TWARDO NEGOCJUJCIE WYSOKOŚĆ PROWIZJI>
    • Gość: potencjalny klient MAR-DOM pani Zielke opinie IP: *.ericpol.com 19.03.13, 09:14
      witam,

ogladalam mieszkanie na Retkinii i mam wplacic zaliczke, kazdy wyraza opinie, ale zero konkretow. Daje swo email i bardzo bym prosila o pomoc, co mam zrobic...czy te opinie to prawda...

rien.d.interessant@gmail.com
    • Gość: klient? Re: O S Z U S T K A IP: *.ericpol.com 19.03.13, 09:24
      witam,

napisalam do Pana maila, prosze o porade, mam wplacic zaliczke na mieszkanie na retkiniii, rozwiazal sie Pana problem?
    • Gość: klient? Re: oszustwo IP: *.ericpol.com 19.03.13, 09:25
      witam,

poprosze o namiary na pania...mam wplacic zaliczke na mieszkanie na Retkinii inie wiem co zrobic?
    • Gość: Gosc Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.ericpol.com 05.04.13, 13:55
      Wiele biur oszukuje, ostatnio mialam do czynienia z firma Oskar Dom...na zwyklej kawalerce maja przebicie ok 10 tysiecy, nie chca dopuscic osob prywatnych do zakupu...walcza jak lwy o mieszkania.

• Gość: praktycznyprawnik Re: Pośrednicy na cenzurowanym IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.13, 14:16
      taki zawód, ale tez brak wiedzy , nie można generalizować zawsze czarne owce się znajdą
      ci co czytają komentarz praktyczny do ustawy deweloperskiej mogli by ci pomóc dużo zaoszczędzić no i pomóc uzyskać dobrą pozycję negocjacyjną z deweloperem , zerknij na www.komentrzpraktyczny.pl
    • Gość: Teresa Re: Mar dom IP: 95.175.2.* 27.06.13, 21:08
      Witam
      Odnośnie tego co przeczytałam ostatnio chcę napisać że moja współpraca z p.Marleną Zielke przebiegała różnie. Na dzień dzisiejszy dokonałam drugiej transakcji ,która zakończyła się pozytywnie.
      Niestety potwierdzam że trwało to dość długo i w międzyczasie następowały zmiany wybranych lokali. tyle że z perspektywy czasu doradztwo p.Zielke okazało się trafne .
      Jest to specyficzna kobieta. Z mojej strony mogę w końcu podziękować za zrealizowanie obu transakcji i mimo wszystko polecić usługi Biura Mardom moim znajomym i nie tylko.
      Nie jestem fikcją. Teresa
    • Gość: Marlena Zielke Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 14:37
      W kwestii wyjaśnienia, przeniosłam się na Andrzeja Struga 7 lokal numer 9, z powodów przede wszystkim ekonomicznych czyli zmniejszenia stawki czynszowej i poprawienia lokalizacji. Na dzień dzisiejszy staram się być w kontakcie z moimi klientami, nie mam urlopu i cały czas pracuję. Skoro jesteś osobą która mnie oczernia podaj swoje nazwisko i imię bądz taki lub taka odważny . W miarę możliwości rozliczam się finansowo i nie pozwolę się zniszczyć zarówno psychicznie jak i fizycznie.Po raz kolejny oświadczam że wynajęłam odpowiednie osoby do odnalezienia oszczerców i ukarania ich. Zaznaczam że kryzys na rynku nieruchomości oraz kolejne utrudnienia z ramienia Urzędu Miasta w zamianach powoduje syzyfową pracę odmowy i brak zarobku w postaci prowizji. Cieszę się że większość klientów których mam lub przychodzą są to ludzie z polecenia i rozumieją trudności techniczne na które nie mam wpływu lecz mimo to walczę i zrobię wszystko aby wywiązać się z finansów i rozliczeń. Przepraszam wszystkich i proszę o cierpliwość.
    • Gość: Marlena Zielke Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.13, 16:01
      W kwestii wyjaśnienia informuję że na pewno zrobię wszystko i że odnajdę osobę która napisała ten wpis a sprawa oddana jest już do odpowiednich organów ścigania. Skoro jesteś takim znawcom rynku nieruchomości to zajmij się swoimi przekrętami i problemami z klientami.Cała rzecz polega na tym że ja nigdzie nie uciekam i nie ucieknę, biura nie chcę zamknąć i nie zamknę, chcę pracować , natomiast odnośnie zamian jest kolosalna różnica co do kupna- sprzedaży, więc informuję że nie dam się zastraszyć, obczerniać i jestem gotowa spotkać się z każdym aby wyjaśnić zaistniałe sytuację a nie wypisywać jak SZCZUR Z UKRYCIA komentarze i opinie.Każdy proces działa w dwie strony i ja też już poczyniłam kroki wobec klientów którzy są mi winni nie małe pieniądze I NIE STRASZĘ TYLKO OSTRZEGAM. Marlena Zielke.
      • Gość: monika Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.toya.net.pl 27.11.13, 11:33
        Dziś w Gazecie Wyborczej przeczytałam,że p.Zielke została aresztowana za wyłudzenia i grozi jej 8 lat więzienia a jej szemrany biznes został zamknięty!!!!!! Ot i koniec oszustki teraz moze straszyć juz tylko prokuratora :-)
        • Gość: agnieszka Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.play-internet.pl 17.12.13, 10:47
          Oszukiwała i nadal oszukuje nie umie przyznać się do winy. Nadal próbuje wcisnąć kity i bajki że wszystko dobrze że będzie zamiana a tak naprawdę to chce mieć spokój na święta. Do więzienia z nią - w końcu się doczekała, szkoda że tyle ludzi przez nią cierpi.....
        • Gość: joliś Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.14, 17:29
          Pani Marlena , mimo wyroku nadal wyciąga pieniądze od naiwnych ludzi. Proszę o pomoc osoby, które podjęły jakieś działania w kierunku odzyskania pieniędzy od tej pani. Moja mama (blisko 80tki) zaufała i poświęciła prawie 30 tys. na zamianę. Do dzisiaj, ani pieniędzy, ani mieszkania. Minął już rok. Licze, że ktoś mi coś doradzi.
      • Gość: naga prawda Re: Mar-DOM na Sienkiewicza IP: *.toya.net.pl 07.03.14, 20:32
        Przede wszystkim Pani Zielke proszę się stawiać do sądu na ul.Kościuszki V piętro Wydział Karny,bo na rozprawie w dniu 04-03-2014 Pani się nie stawiła!!! Na rozprawę przyszedł tłum oszukanych,który nie mógł się zmieścić na sali rozpraw !! Mam nadzieję, że sąd tym razem "dotrzyma" słowa i policja doprowadzi Panią na sprawę w dniu 30-03-2014!!!SERDECZNIE PANIĄ ZAPRASZAMY" /choć słowo "pani" tu nie przystoi/ jest Pani oskarżona przez Prokuraturę z art.286 kk w 20 przypadkach na łączną kwotę PONAD 1 MILION ZŁOTYCH !!FAKT ! I proszę była pielęgniarko poprawić ortografię. Oto dla Pani lektura,proszę o szybką odpowiedż www.dzienniklodzki.pl/artykul/1051562,wlascicielka-biura-nieruchomosci-z-lodzi-z-zarzutem-oszustwa-na-1-mln-zl,id,t.html?cookie=1
    • Gość: Bobek ESTATE Łódz IP: *.play-internet.pl 25.09.13, 19:18
      Proszę być ostrożnym w kontaktach i załatwianiu i zlecaniu ,spraw w biurze pośrednictwa ESTATE w Łodzi. Jest byle jakie, bałaganiarskie , mało kompetentne i najchętniej pobiera zapłatę za robienie raczej pozorów niż konkretnej pracy.
    • Gość: Oszukany klient center dom paweł bednarski IP: *.fsp.oleane.fr 27.09.13, 08:39
      Witam,
      miałem do czynienia z biurem bednarskiego, tak jak piszecie ponizej to oszust..złosiłem sie do niego w celu zamiany mieszkania,dostał zaliczkę i przez kilka miesiecy zwodził mnie że a to druga strona nie ma jeszcze jakis dokumentów a to że brakuje podpisu dyrektora administracji...coś mnie tknęło żeby pojechać do administracji tej drugiej strony i okazało sie że administracja nic nie wie na temat zamiany, żaden wniosek na ten temat nie wpłynął do nich !!! panu bednarskiemu chodziło najwyraźniej o to żeby jak najdłużej nas zwodzić i obracać naszymi pieniędzmi..a pana bednarskego poznałem właśnie przez panią marlene. uważajcie na nich..jak tylko cos wzbudzi Wasz niepokój sprawdźcie to co Wam mówia w biurze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka