Dodaj do ulubionych

Centrum Developer (obecnie OPUS Development)

IP: *.pljtelecom.pl 26.02.14, 15:37
Uwaga na tą firmę i ludzi powiązanych z nimi. Jesteśmy jednym z wielu oszukanych klientów. Firma zostawiła nas z ziemią zastawioną przez komornika. Z błąkającymi się podwykonawcami którzy nie otrzymali zapłaty. Zostawiła nas z domami bez podstawowych mediów (domy bez prądu i gazu). Aktualnie nie odbierają telefonów ani korespondencji od nas. Zapewne odbierają od nowych naiwnych których zamierzają oszukać.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbc Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) IP: *.182.2.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.02.14, 19:45
      A to w rudzie czy Sosnowcu,my też jesteśmy oszukanymi klientami,podobnie jak setki innych,tylko dobry prawnik może wam pomóc
    • Gość: dimetylo Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 09:59
      Zapraszam na stronę www.kolnierze-24.pl
      Szeroka oferta dla hydraulików,instalatorów oraz firm
    • Gość: oszukanyprzezCD Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.14, 10:00
      witam chętnie podziele sie wiadomościami i doświadczeniami z CD można ich pokonać mam w tym doświadczenie sądowe ( nie jestem prawnikiem tylko oszukanym klientem) tak jak u was zostawili osiedle bez prądu i gazu .... piszcie pozdr.
      • cmaxine1976 Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) 29.06.14, 14:21
        Gość portalu: oszukanyprzezCD napisał(a):

> witam chętnie podziele sie wiadomościami i doświadczeniami z CD można ich pokon
        > ać mam w tym doświadczenie sądowe ( nie jestem prawnikiem tylko oszukanym klien
        > tem) tak jak u was zostawili osiedle bez prądu i gazu .... piszcie pozdr.

Mamy wspolny problem jak mozna sie skontaktowac?
    • Gość: pan d Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) IP: *.1000lecie.pl 03.04.14, 16:30
      nie widzieli tego filmu? www.filmweb.pl/Plac.Zbawiciela

nie słyszeli o zagrożeniach gdy kupujemy dziurę w ziemi od nie wiadomo kogo?

naiwniacy, którzy się dali nabrać na piekne oczy i puste gadki prezesów... mi was nie żal
    • oszukan21 Re: Centrum Developer (obecnie OPUS Development) 25.04.16, 17:53
      Witam, my również należymy do oszukanych klientów. Widzę, że ostatni wpis był 2 lata temu. My natomiast zostalismu oszukani w 2015r. Chciałam tylko zaznaczyć, że jeżli chodzi o OPUS Development to sprawa nadal jest aktualna. Piszę ku przestrodze przyszłym ewentualnym klientom, uważajcie, nie dajcie się nabierać na piękne gatki ani niech Was nie zmyli, to, że osiedle leśne jest "prawie" na wykończeniu. Oddaliśmy sprawę do sądu zobaczymy co będzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka