marcinchar 15.05.07, 19:37 Witam wszystkich na forum o firmie która buduje bloki w Ząbkach koło Warszawy. Proszę o wypowiedzenie sie na temat firmy i jakie mają Państwo opinie. Pozdrawiam Marcin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marjush Re: Charbud - developer - Ząbki IP: *.opera-mini.net 05.09.07, 17:36 dobry deweloper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian3030 Re: Charbud - developer - Ząbki IP: *.subscribers.sferia.net 08.01.08, 14:25 Z tego co mi wiadomo, a głównie z opinii innych zainteresowanych to jest solidny developer. Mają opinie rzetelnych sprzedawcy, ja bym kupił u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
pkowalski.84 Re: Charbud - developer - Ząbki 09.01.17, 10:43 Witam, chętnie pomogę podczas odbioru mieszkania od dewelopera. Mam wykształcenie oraz wieloletnie doświadczenie z zakresu budownictwa (Kierownik Budowy, Inspektor nadzoru, posiadam uprawnienia budowlane bez ograniczeń). Przeprowadzę kontrole stanu faktycznego z opisem zawartym w dokumentacji projektowej oraz z Polskimi Normami budowlanymi. Sprawdzę czy wykończenie lokalu oraz całego obiektu zapewnia bezpieczne warunki mieszkaniowe oraz nie będzie generowało kosztów związanych z ewentualną naprawą usterek. Sprawdzam: jakość wykonania tynków, wymiary pomieszczeń, krzywiznę ścian, drzwi, okna, parapety, posadzki, balkony, tarasy, grzejniki, rozmieszczenie instalacji elektrycznej, instalacji wodnej i kanalizacyjnej. Zainteresowane osoby zapraszam pod numer telefonu: Piotr 889 228 440 www.odbior-mieszkan.pl Warszawa i okolice Odpowiedz Link Zgłoś