Gość: Warszawiak IP: 85.219.240.* 28.01.08, 13:25 Panie Wielgo skończ Pan naganiać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qwerty I znów naganianie jeleni przez CEE, gazeto!!! IP: 195.117.28.* 28.01.08, 13:31 gazeto!! kiedy skończysz sprzedawać się jak dz__a Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Chcesz zarobić? Licz! Nie czytaj GW... 28.01.08, 14:21 Chcesz zarobić? Licz! Nie czytaj GW... Gość portalu: qwerty napisał(a): > gazeto!! kiedy skończysz sprzedawać się jak dz__a Odpowiedz Link Zgłoś
kretynofil Ubieramy leszczy, ubieramy leszczy :) 28.01.08, 15:47 Ciekawe, globalna gospodarka dostala ostrego zapalenia pluc, tak naprawde nie wiadomo gdzie, komu i ile pieniedzy ostatnio wyparowalo, a w GWnie pracuja sami eksperci, ktorzy zawsze wiedza na czym mozna jeszcze zarobic: - mieszkania w duzych aglomeracjach, - gielda, - fundusze inwestycyjne, - mieszkania turystyczne, - zloto. I tylko jedna rzecz mnie ciekawi - jak to jest, ze zawsze o tych "inwestycjach" GWno pisze w momencie, kiedy cena danego przedmiotu "inwestycji" jest juz bardzo wysoka (po powaznych wzrostach), i zaraz przez gwaltownym spadkiem. Zabawna korelacja, prawda? Ja tam znam tylko jedna nazwe na ten proceder: "Ubieranie leszczy" :) Tak wiec, leszcze, nie zastanawiac sie, nie analizowac, tylko biec na zakupy, "bo bedzie juz tylko drozej" :DDDD Pozdrawiam myslacych i GWno :) Leszcze sobie poradza bez moich pozdrowien :)))) ---------------------------------------------- Dla inteligentnych inaczej, czyli dla wiekszosci piszacych na forach internetowych: KRETYNOFIL to nie rodzaj kretyna, tylko osoba czerpiaca perwersyjna, niemal ekstatyczna przyjemnosc z obcowania z kretynami. Milej lektury :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: Nie stac Ciebie na mieszkanie baranku bozy 31.01.08, 08:10 i szczerze Tobie wspolczuje. Ale uwierz mnie, rzucanie wyzwiskami to n ie jest metoda na zakup. Wez Ty sie lepiej do pracy, to moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_idiota kupujcie losie...doradcy chętnie na was zarobią a IP: *.stjo.dyn.salzburg-online.at 02.02.08, 08:47 jakby co to będą rozkladać ręce i glupio się uśmiechać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: I znów naganianie jeleni przez CEE, gazeto!!! IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.08, 11:35 Cóż Michnik i spółka "obkupili się" w mieszkania w kurortach. Teraz będą pompować, pompować, a ciemny lud to kupi. No i znowu Michnik i spółka zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! IP: *.bas.roche.com 28.01.08, 13:35 Już widzą że ceny w miastach nie będą rosnąć, więc próbują naciągnąć ludzi na mieszkania w mniejszych miejscowościach. Ciekawe kogo będzie stać na mieszkanie za 11tys. za metr, jezeli ktos chce tam mieszkac przez 2-4 tygodnie w roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyspekulant Re: Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 13:46 no i po jakiego h..uj..a tego typu gnioty piszesz? Pewnie .... za dużą ilość komentarzy dostajesz obiad od szefowej. Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! 28.01.08, 14:22 to wyglada tak: jest artukol tylko czyim nazwiskiem podpisac? hm....entliczek, petliczek...... ha ha ha i jakiemus redaktorzynie sie dostaje. A moze on w ogole nie istnieje, tylko jest fikcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spod karpacza jaki jest cel takiego artykułu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 14:50 na takie inwestycje stać jakieś 1% polskiego społeczeństwa, które to 1% na pewno nie siedzi i nie czyta z nudów gazeta.pl tak więc pozostałe 99% może sie tylko wkur..ć że ich nie stać na mieszkanie bo coraz droższe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Zmienili tytuł - poprzedni brzmiał: IP: 85.219.240.* 28.01.08, 15:13 "Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu" :))) Rany, czy Panu Wielgo juz się nie chce samemu napisać artykułu, tylko jedzie bezczelnie na materiałach nadesłanych przez PRowców agencji nieruchomości? Ja mam lepszy pomysł. - Chcesz zarobić? Kup moje mieskzanie na Ursynowie: 54 m2 za 800 tys złotych. Kup teraz! Bo taniej nie będzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam czemu cytują fimrę sprzedająca mieszkania ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.08, 14:54 głupie pytanie ... czemu firma CEE jest ciągle cytowana jako ekspert, skoro sama sprzedaje mieszkania w Zakopanem czy Świnoujściu ? dlaczego Gazeta może komentować wydarzenia w polityce, w biznesie - opierając się na niezależnych ekspertach, a tu cytują jako ekspertów tych co sprzedają TE MIESZKANIA kasując po 10 tysięcy złotych plus vat od sztuki. Nic dziwnego, że zachęcają aby je kupić... Może pójdźmy dalej - mam sklep z czymś tam. Niech mnie cytują wraz z nazwą mojego sklepu, że teraz to się najlepiej sprzedaje to i tamto... Toć to wariactwo... PS - mam kilka mieszkań w Polsce i jedno na zachodzie Europy, więc nie jestem "sfrustrowanym nieposiadaczem mieszkań" Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 kurorty :) 28.01.08, 16:04 Mieszkania jak nazwa wskazuje służą do mieszkania a nie spekulowania. Z drugiej strony po co "inwestować" (czytaj moczyć) pieniądze tam gdzie przez cały rok woda jest zimna a pogoda nieprzewidywalna. Czasy gdy Polacy tabunami jeździli nad Bałtyk już minął ... teraz kierunek to południe. Jak ktoś chce sie przeziębić to wolna droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Najdłuższe molo w Polsce powstanie w Białymstoku! IP: *.ci.uw.edu.pl 28.01.08, 16:23 Odpowiedz Link Zgłoś
robinhoodizorro Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! 28.01.08, 16:40 30m2 x -powiedzmy- 12k za m2 w Swinoujsciu=360k/ £4.8=£75000. Za te kwote jest dom w Prowansji. I procedury mniej skomplikowane... Wybieram Prowansje. Ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kurorty kurortami/.... IP: 41.196.194.* 29.01.08, 20:50 a co myslicie o egipcie????piasek, slonce i morze....tylko 4 godziny lotu od szarej i zimnej polski...ceny za metr od 1750 dolarow, jesli chcecie wiecej informacji napiszcie na infoprime@redsea-realestate.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: kurorty kurortami/.... IP: *.elsat.net.pl 02.02.08, 14:58 egipt to same slamsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iter Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! IP: *.magma-net.pl 29.01.08, 22:59 bylem w ubieglym roku w grudniu w karpaczu. Obraz nędzy i rozpaczy, miasto wyludnione, częśc pizzerii i lokali ktore odwiedzalem w poprzednich sezonach zamknieta. nawet samochodw jakos mniej jeździ. Mam wrazenie ze turyści przeniesli sie gdzies indziej, ale gdzie to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
mistyk-wystygl-wynik-cynik Re: Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! 30.01.08, 13:03 Naprawdę kretyńskie teksty daje ta wybiórcza...i to jest przykład obiektywnego medium :))) Moim zdaniem powinniście zmienić nazwę na co najmniej NIE DO WIARY :))) lub OPOWIEŚCI FANTASTYCZNE :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosal Re: Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! IP: *.eranet.pl 30.01.08, 19:29 fajne miejsxe do mieszkania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macklm Chcesz zarobić? Kup mieszkanie w Karpaczu! IP: *.186-81-70.mc.videotron.ca 31.01.08, 04:16 Naprawde chcesz zarobic- KUP CUKIER!!!! pamietacie jak Polska wchodzila do Unii, ci sami dziennikarze ktorzy wysylaja nas do Karpacza, albo do Marina Mokotow albo do Joli w Wilanowie zalecali kupowanie cukru bo bedzie drozej; taniej juz nie bedzie - tak samo jak z mieszkaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila wlasciwie jezeli dobrze sie zakrecic taniej IP: *.range86-130.btcentralplus.com 02.02.08, 09:03 niz w polskim kurorcie kupisz niedalko morza w takich krajach jak: hiszpania, poludniowa francja czy wlochy, nie mowiac juz o krecie i panstwach bloku wschodniego jak bulgaria czy wielu miejscach na balkanach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdury bzdury bzdu Re: wlasciwie jezeli dobrze sie zakrecic taniej IP: 212.76.37.* 02.02.08, 12:07 Nie chcesz stracić ? Nie kupuj ! W Polsce najłatwiej można stracić pieniądze , oszuści tylko czekają na naiwnych. Lipne umowy , oplaty pośredników , banki nastawione na zysk itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole bzdury IP: *.devs.futuro.pl 03.02.08, 00:52 typowe publicity widać kto stawia wódkę Odpowiedz Link Zgłoś