Dodaj do ulubionych

Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN

IP: *.it-net.pl 03.06.08, 15:38
Prosze o informacje na temat tej inwestycji warto u nich kupić
mieszkanie czy raczej nie.

Obserwuj wątek
    • Gość: Gosia Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: 89.165.190.* 13.08.08, 08:40
      Jak jeszcze nic nie kupiłeś to sprawdź na ich stronie czy mają
      jeszcze coś wolnego na tym osiedlu. Moi znajomi kupowali u nich
      niedawno mieszkanie i mówili że wszystko było ok.
      Sama rozglądam się za mieszkaniem i też myślę nad wikaną tylko na
      innym osiedlu.
      • Gość: I love Lublin Mak Dom jest no 1 w Lublinie IP: 217.153.86.* 13.08.08, 09:14
        Sprawdź:

www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=14&inwest=31&subpage=2&tableNoLimit=true#ofertaMieszkan
        iowa

i gotowe mieszkania do odbioru od ręki:

www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=19&inwest=32&subpage=2&tableNoLimit=true#ofertaMieszkan
        iowa

• Gość: anka Re: Mak Dom jest no 1 w Lublinie IP: *.lublin.mm.pl 12.05.09, 22:30
          Mak dom okłamuje ludzi, że sprzedaje mieszkania w cichej okolicy a są one
          umieszczone przy torze kartingowym gdzie ryk silników samochodowych to norma.
          Moja znajoma kupiła na woronieckiego i co weekend ucieka z domu bo nie da się
          wytrzymać. raczej minus jeden
      • Gość: Beret Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.enterpol.pl 13.08.08, 11:21
        Kampania internetowa działów marketingu jak widzę rozpoczęta. Co do Słonecznego
        Stoku to spokojna głowa - nie sądzę, by mieli sprzedaną chociażby 1/10 mieszkań.
        Zresztą nawet jeszcze przysłowiowej łopaty nie wbili na budowie.
      • Gość: nona Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 17:24
        ja tez kupiłam mieszkanie w WIKANIE..............termin dotrzymany a
        usterki jak wszędzie .Były ale minimalne.POLECAM.
    • Gość: gość Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 19:11
      Polecam galerię inwestycji w Chorwacji www.apartments-
      rogoznica.eu
      • Gość: graba Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 16:00
        W Lublinie MakDom oferuje Ciekawe mieszkania miedzy innymi kolejna czesc osiedla Słoneczny Dom ktora cieszy sie duzym powodzeniem, Cicha spokojna i zielona okolica dobrze skomunikowana,o ile sie orientuje zostało jeszcze pare ciekawych propozycji mieszkaniowych o roznnej powierzchni. Na stonie makdom.com.pl mozesz zasiegnac dodatkowych informacji a takze obejrzec zdjecia z budowy oraz widoki lokalizacji jaki i plany mieszkan
        • newapple Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN 23.06.09, 13:00
          Cicha i spokojna ?? :)
    • Gość: W Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.tktelekom.pl 12.01.09, 19:53

„Nieważne jak mówią, ważne że mówią” to znana i często stosowana prawda nie do
      końca odpowiada polityce jaką od ponad 2 lat z sukcesem realizuje Spółka w
      której mam zaszczyt pracować.

Upał, Wiatr, Deszcz, Lejący się z nieba żar, przenikające do kości zimna to
      warunki w jakich w ogromnym tempie realizujemy dla naszych klientów mieszkania.
      Z pewnością, jak każdy człowiek wykonujący jakąś pracę tak i nam zdarza się
      popełniać nieliczne drobne błędy, które w sposób komiksowy, przerysowany i
      przepuszczony przez mega mikroskop złości oraz zdeformowane poprzez odbicia w
      szalenie krzywych zwierciadłach zemsty doprawione szczyptą, a nawet całą garścią
      kłamstw lub niewiedzy opisywane są w negatywnych wypowiedziach na nasz temat.

Ale dziękujemy za wszystkie wypowiedzi i te wyrażające zadowolenie z oferowanych
      przez nas produktów i te krytyczne. Jak widzicie stałem się uczestników forum po
      to, aby wykorzystując wymieniane tutaj anonimowo- a więc super szczerze
      informacje wykorzystać do stałego doskonalenia oferowanych przez nas produktów,
      procesu sprzedaży i obsługi klienta. Skoro już tutaj jestem to pozwolę sobie
      zauważyć, że najlepszym miejscem do zdobycia informacji na temat naszej oferty i
      załatwiania wszystkich spraw związanych z nabyciem mieszkania jest siedziba
      Spółki WIKANA S.A. przy ul. Cisowej 11. Tam sami ocenicie sposób i jakość
      obsługi, stopień kompetencji naszego zespołu realizacyjnego, zapoznacie się z
      treściami proponowanych przez nas umów, będziecie mogli negocjować cenę oraz
      warunki sprzedaży, uzyskacie informację o ofercie kredytowej. Jeżeli nie
      osiągniecie zakładanego przez was celu zawsze możecie niepochlebnie wypowiedzieć
      się na forum. Możecie odnieść wrażenie, że to ostatnie zdanie brzmi trochę
      ironicznie, ale jestem przekonany, że im więcej wizyt i kontaktów z naszymi
      przedstawicielami, tym mniej waszego niezadowolenia i negatywnych wypowiedzi.

Dyrektor Działu Realizacji.
      • Gość: NIEZADOWOLONA Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 21:58
        Ludziska czy zdajecie sobie sprawę kim jest WIKANA/MST. Jeśli wpłacacie już
        pieniądze na mieszkania to sprawdźcie jakim jest płatnikiem dla firm, które
        budują to Osiedle dla Was.
        To prawda co napisał powyżej Dyrektor Działu Realizacji ludzie pracują w pocie
        czoła w deszcz, mróz czy upał ku chwale Dewelopera, który zaciera ręce i NIE
        PŁACI !!!!!!!!!!!!!
        Śledźcie uważnie Krajowy Rejestr Dłużników itp. niedługo ich tam znajdziecie.
    • Gość: gość Re: Wikana +Mst Developer=Botniczna2 IP: 212.182.26.* 03.04.09, 11:56
      Zamierzam kupić mieszkanie od Wikany przy Botanicznej 2 w Lublinie - czy ktoś coś wie na temat tego Developera????
    • Gość: ewa Re: Wikana +Mst Developer=Słoneczny Stok LUBLIN IP: *.softicom.lublin.pl 07.08.09, 10:18
      hej, zastanawiam się nad mieszkaniem w miasteczku wikana. Jakie są wasze opinie
      o tym deweloperze?? Może miał już ktoś z nim kontakt??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka