8y 25.03.09, 16:28 Polski Obamo dlaczego rozdajesz moje pieniadze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: black_ops Dopłaty pewne jak w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.09, 16:29 tymczasem: www.bankier.pl/wiadomosc/Od-kwietnia-nizsze-limity-w-Rodzinie-na-swoim-1928355.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.netpoint.pl 25.03.09, 18:12 To tylko dywagacje autora. Limity wcale nie muszą być niższe: kredyt.ogar.pl/doplaty.html Przypominam, że 2 lata temu, gdy koszty budowy rosły, limity pozostawały bez zmian, na niskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarin w 2010 będzie taniej oto dlaczego IP: *.gdynia.mm.pl 25.03.09, 16:52 limity wyznacza si e wg danych GUS koszt budowy razy jakis tam wskaxnik 1,3 w 2009 Koszty spadaja więc w roku 2010 limity tez będa mniejsze. To logiczne. Zeby sprzedać trezba będzie obniżać ceny mieszkań takze tych droższych ktore sie nie kwalifikują. na program Rodzina na ... Mechanizm ten także zciągnie ceny mieszkań na wtórnym. Nie sadze aby przy spadku kosztów budowy rzad utrzymal te same stawki zważywszy jaki horendalne marże maja wciąż develoeprzy. raz bo nie maja kasy dwa bo to będzie skandal. Ja bym sie nie speiszy ł z kupnem. Za tą sama kase w roku 2010 kupie o ładnycj kilka metrów większe mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlak to co ze skandal ? w tv nic nie powiedza bo siedza IP: *.chello.pl 25.03.09, 19:33 to co ze skandal ? w tv nic nie powiedza bo siedza na kredytach, a ludzie przeciez nie wyjda na ulice phi! skandal no i co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Wlasny dom to kula u nogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:06 najniwsze badania wyrznie wykazuja, ze wysoki stopien posiadania domow czy mieszkan powoduje niska mobilnosc sily roboczej i wysokie bezrobocie, nawet w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kagan Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:07 Otoz to - czemu rzad rozdaje me pienadze tym, co kupili to, na co ich nie jest, nie bylo i nie bedzie stac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawa-świetna świetna sprawa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:09 ten system już działa w UK od roku, i właśnie dzięki niemu rynek nieruchomości nadal żyje. czytaj więcej na: przemekskwirczynski.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Sposób na kryzys w nieruchomościach 25.03.09, 17:21 Trzeba sprzedawac/kupowac bezposrednio, bez posrednictwa agencji nieruchomosci, które za kilkanascie tysiecy zlotych zamieszcza twoje ogloszenie w internecie, o! Wystarczy w google wpisac haslo Nieruchommościna sprzedaż przez właściciela To takie proste, a internet to potęga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Sposób na kryzys w nieruchomościach IP: *.acn.waw.pl 25.03.09, 18:22 no niby tak, ale w sumie poobnizali ceny na mieszkania i sie zaczely lapac nawet te w duzych miastach, nawet w takim polnordzie o ktory chyba niektorzy uznawali za "gorna polke". a teraz prosze, mieszkania z obamo-doplatami nawet u nich znalazem: polnord.pl/rodzina-na-swoim Odpowiedz Link Zgłoś
kid_cassidy zalegalozowane pasozytnictwo 25.03.09, 18:08 rządowy program Rodzina na swoim (za moje i wasze) jałmużka rządowa dla ciuli, którzy nie powinni dostac kredytu, a go dostaną, bo populista z rządu posypie im grosza Poziom ceny metra z dotacją w tym kabarecie (skoro musi juz to trwac) powinien byc tak niski, by developerskie łapsy musiały budowac z minimalnym zyskiem, a normalny człowiek z kasą lub zdolnością też kupiłby sobie budę lejąc na rządową jałmużkę byłby to jedyny plus tego rozdawnictwa pieniedzy, ale nie widzę na razie tak radykalnego zjazdu wiec tłuste gęby developeró smieją się szeroko i klepią po rozpasłych brzuchach pieniądz nadal płynie im do kieszeni --------- mc_pele 17.03.09, 15:05 I znowu łżesz świnio - powiaty Rypiński, Lipnowski to niby co jest? Byłe województwo toruńskie - kilkadziesiąt lat w jednej jednostce terytorialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeszczePolak ##Dopłaty pewne jak w banku## IP: *.54.174.229.tvksmp.pl 25.03.09, 18:28 A dlaczego to tylko małżeństwa i osoby samotnie wychowujące dziecko? Dlaczego ja płacący podatki, wychowujący swoje dziecko i mieszkający wspólnie z matką naszego dziecka, która nie jest moją małżonką nie dostanę dopłaty? Dlaczego tylko Ci co biorą kredyt w PLN dostaną? A ja jako osoba która wzięła go wcześniej w CHF nie dostanę? Jeśli konstutucja mówi o równych prawach obywateli to pytam się czy rząd się do niej stosuje??? Jeśli nie chcę brać ślubu a żyjąc wg mnie jako rodzina i posiadając kredyt w CHF dlaczego mam być pominięty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: ##Dopłaty pewne jak w banku## IP: *.icpnet.pl 25.03.09, 19:30 Jak tak szczekasz o równych prawach dla obywateli to znaczy, że jesteś obywatelem tego kraju. A jeśli tak to trzeba było brać kredyt w polskiej walucie a nie pie...ć takie farmazony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczePolak Re: ##Dopłaty pewne jak w banku## IP: *.54.174.229.tvksmp.pl 25.03.09, 21:39 Jak lubisz dyskutować to wykazuj się inteligencją a nie prymitywizmem - to po pierwsze. Po drugie nawet gdybym wziął go w PLN będąc w takiej sytuacji wciąż stoję na straconej pozycji - brak małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: ##Dopłaty pewne jak w banku## IP: 213.76.165.* 26.03.09, 19:26 Nie masz czego żałować- to bardzo drogi kredyt pełen pułapek. Niewielu przetrwa 8 lat aby wykorzystać kwotę pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeci Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 18:34 ale haslo - jestes zajebisty - pozdrawiam zdrowo myslacego kolege Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xnxms Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.centertel.pl 25.03.09, 19:17 Jak zwykle narzekania, bardzo dobrze że jest taki kredyt, młodym małżeństwom ułatwi to zakup lub budowę domu, ale jak zwykle znajdą się buraki którym nic nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mx Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.chello.pl 25.03.09, 19:35 a wszyskim innym mlodym przeszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Dopłaty pewne jak w banku IP: *.chello.pl 25.03.09, 19:35 mam pomysl idioto - niech kazdy kupuje za wlasne zarobione pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś