mrowa3 27.07.09, 21:34 Witam, W Szczecinie na Mierzynie buduje się osiedle Piwonii, developer to Alfa-North. Czy ktoś słyszał o nich? Nie mogę znaleźć informacji na ich temat. Z góry dzięki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoyo Re: Alfa-North w Szczecinie IP: 188.33.68.* 03.08.09, 20:47 A widzialas gdzie oni buduja? Przecież to 5 metrow od koscioła. Ja nie ma nic do katolików, ale nie chcialbym aby w domu mi graly dzwony co kilka godzin. To jest idealny miejsce dla fanow ojca rydzyka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mrowa3 Re: Alfa-North w Szczecinie 13.08.09, 21:18 heh dzięki, oni nawet nie odpisują na maile bo jak twierdzą i tak większość z zapytań to nie są poważne oferty :/ samo mówi za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
rescue11 Re: Alfa-North w Szczecinie 15.10.09, 21:03 Nie znam developera w Szczecinie, a jestem w tej branży od kilkunastu lat, któremu można by było w 100% zaufać. Każdy z nich popełnia swoje grzeszki mniejsze lub wieksze. A to zamieni materiały na niezgodnie z projektem i umową , a to wrzuci was na minę z kotłownią która pozostanie jego własnością i bedzie z was zdzierał haracz, a to będzie w okresie gwarancji i rękojmi sam zarządzał częściami wspólnymi żeby przypadkiem nie było niewygodnych zgłoszeń reklamacyjnych, a to nie dociepli odpowiednio ścian stropów poddasza, mozna wymieniać naprawde długo lista nie ma końca. Kupując prawdopodobnie najdroższy produkt w swoim życiu powinniście Państwo powierzyć nadzór nad budową czy też odbiorem mieszkania osobie profesjonalnie do tego ptrzygotowanej. wejdź na stronę www.odbiordomu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Alfa-North w Szczecinie IP: 83.168.106.* 15.12.09, 20:20 był bym uważyny !!!JEST WIELE DEVELOPERÓW. Odpowiedz Link Zgłoś