Dodaj do ulubionych

Plebiscyt 2003 w 3PR

08.01.04, 19:43
Wykonawca roku:

1)Radiohead
2)Placebo
...

ktos sledzi? za szybko czyta wink
Obserwuj wątek
    • Gość: kubasa Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 19:54
      Slucham i ogladam wyniki. Plebiscyt jest beznadziejny. Niby psuzcza nowa muzyke
      i wszystko a wygrywaja ci najslynniejsi, niewazne co by wydali...
      • tomcrac Re: Plebiscyt 2003 w 3PR 08.01.04, 19:57
        > wygrywaja ci najslynniejsi, niewazne co by wydali...

tak i debiutanci z 2002 roku... uncertain
        • Gość: kubasa Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 20:00
          A na liscie sa nawet debiutanci z 1999 roku. No i tacy "debiutanci" jak Skin i
          Zwan - bez komentarza.
        • Gość: aasiek Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 20:05
          A ja dałam The Libertines na pierwszym m-scu w debiutach...Na nic mój trudsad
    • tomcrac cenzor sie spoznil :))) 08.01.04, 20:25
      i poszly w eter 'pizdy' smile))
    • Gość: aasiek Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 21:32
      Że w płytach i piosenkach Blur na drugim,jeszcze jestem w stanie przeboleć.Ale
      że nie wygrałam głównej nagrody to doprawdy skandalwink
      I siatkarze dali ciała dzisiaj...Głupi dzieńsad
    • ilhan Re: Plebiscyt 2003 w 3PR 08.01.04, 21:49
      Niby ten redaktor Kostrzewa "na czasie", a jednak wciąż (a może jego słuchacze)
      trochę za Murzynami...
      Głosują ludzie, którzy w większości, jak podejrzewam, przesłuchali po 10-12
      płyt ubiegłorocznych, w większości tych najbardziej znanych zespołów typu CKOD,
      Placebo, Travis, Radiohead itd. Obecność na tej liście Myslovitz z ich
      angielskimi "premierowymi" piosenkami to już w ogóle jakaś koszmarna bzdura.
      Przez to wszystko robi się z tego plebiscyt popularności a nie faktycznie
      najlepszych rzeczy.

Już ciekawsza będzie pewnie prywatna lista Kostrzewy.
      • ilhan Re: Plebiscyt 2003 w 3PR 08.01.04, 22:33
        Dobra, trochę przesadziłem z tym komentarzem smile Po prostu te listy mi się nie
        podobają i kompletnie nie po mojej myśli są.
        • vulture Died laughing 09.01.04, 05:50
          ilhan napisał:

> Dobra, trochę przesadziłem z tym komentarzem smile Po prostu te listy mi się nie
          > podobają i kompletnie nie po mojej myśli są.

No bo nie ma to jak własny ranking, jeden a dobry, nie?
      • Gość: aasiek Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.04, 22:34
        ilhan napisał:
        Przez to wszystko robi się z tego plebiscyt popularności a nie faktycznie
        > najlepszych rzeczy.
        Właściwie jako taka pomyślana była pewnie kategoria "wykonawca roku" i tutaj
        nie ma się za bardzo o co kłócić,bo Radiohead od paru lat mają w Polsce
        naprawdę wiernych fanów.Ale pozostałe kategorie rzeczywiście
        trochę...hm,stagnacyjnewink
        Co do prywatnej listy Kostrzewy-na pewno będzie The Twilight Singers i to mnie
        bardzo cieszy,bo mało co mnie tak poruszyło w zeszłym roku jak oni(a właściwie
        on smile).
        • Gość: kosiak Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.autocom.pl 09.01.04, 01:33
          W Trójce nie tylko Paweł Kostrzewa organizuje plebiscyt na ulubiony album roku
          2003. Jesli ktos chce posluchac innej muzyki to zapraszam w nocy z piatku na
          sobote 9/10.01. od 2:00 - tam ogłoszenie wyników plebiscytu słuchaczy Nocy
          Muzycznych Pejzaży...
          • Gość: aasiek Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 09:34
            Ok.Wiem,że nie tylko Paweł Kostrzewa,ale proszę mi wierzyć,ile razy nastawiałam
            się na te nocne audycje-nic z tego nie wychodziło.W najlepszym wypadku
            zasypiałam tuż po drugiej...
            • Gość: kosiak Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 18:22
              Troche sie nie dziwie....
              • miecio4 Re: Plebiscyt 2003 w 3PR 09.01.04, 18:28
                A może by tak założyć nowe radio: ROCKSERWIS FM?
                Fajne audycje byłyby wtedy przez całą dobę a nie po drugiej w nocy.
                • Gość: aasiek Re: Plebiscyt 2003 w 3PR IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:36
                  Coś planujesz Mieciu?
                  • miecio4 Re: Plebiscyt 2003 w 3PR 09.01.04, 18:40
                    Gość portalu: aasiek napisał(a):

> Coś planujesz Mieciu?

Ja nie, ale Kosiak mógłby coś zaplanować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka