Gość: jaa IP: *.tvgawex.pl 01.10.09, 14:41 moja babcia sluchala ze mna roca, punka i jak sie pytalam czy mam wylaczyc mowila ze nie - jak to powiedziala " ładne piosenki to sa " a miala wtedy juz 92 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kostek Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 22:23 pamietam ze ostatnio jak słuchałem Metalliki to moja babcia też powiedziała ze "nawet nie taka straszna ta muzyka" ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lothien Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.cpartners.pl 02.10.09, 07:41 np. Marylin Manson i Dream Theater sprawdzone i przetestowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: 194.181.2.* 02.10.09, 15:55 szacun Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia 63,5 Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.limes.com.pl 02.10.09, 16:47 Metallica, Chylińska, Jam, Rolling Stones, Zeppelin, Kasia Nosowska, Edyta Bartosiewicz- najbardziej lubię bardzo głośne granie kiedy sama jadę samochodem, a na wyciszenie Leonard Cohen, Waglewski, Turnau (i cała Piwnica), Renata Przemyk - jeszcze długo mogłabym wymieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
errdos113 Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce 02.10.09, 23:48 Babcia na pewno pamięta czasy gdy zespół grał jeszcze dobrze i ten smutny dzień, gdy Metallica skończyła się na Kill'em All... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce 03.10.09, 00:56 Dla Ciebie się skończyła, dla innych niekoniecznie, więc mów za siebie. Dla mnie St. Anger to kawał dobrej muzyki, a LISF to majstersztyk. Black Album to też kawał dobrego materiału. Śmieszą mnie Ci "fani" metalu i "znafcy" Metalliki, co to twierdzą, że niby takie kawałki jak Sad but True czy Enter Sandman są słabsze od materiału na płytach do Kill'em all. Metallika jak każda grupa miała płyty dobre, b. dobre i wybitne, ale i słabe jak Load i Reload. *shrug* Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce 03.10.09, 02:55 Pachnie to wprawdzie nieco spóźnionym buntem przeciwko rygorom narzucanym przez otoczenie, muszę jednak przyznać, że zazdroszczę takiej babci Dobry przykład, że nigdy nie jest się za starym na to czy tamto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: 89.100.217.* 03.10.09, 02:59 nie zmienia faktu,że dla mnie skończyła się na "kill'em all" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guruu Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.icpnet.pl 03.10.09, 10:35 no... zaczęła się na Kill'em all w 1983... Odpowiedz Link Zgłoś
kretu23 Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce 03.10.09, 10:59 znowu się pozabijali : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olobolo Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.chello.pl 03.10.09, 11:20 @y.y Posłuchaj płyt Metallica-y przed czarnym albumem bo mam wrażenie że nie wiesz o czym piszesz. Ahhha Kill'em All to pierwsza płyta wiec trudno jest pisać o materiale przed tą płyta (demówek nie liczę). Odpowiedz Link Zgłoś
y.y @ olobolo 07.10.09, 15:23 Gość portalu: olobolo napisał(a): > @y.y > Posłuchaj płyt Metallica-y przed czarnym albumem bo mam wrażenie że nie wiesz o > czym piszesz. Ahhha Kill'em All to pierwsza płyta wiec trudno jest pisać o mat > eriale przed tą płyta (demówek nie liczę). Mam wszystkie płyty Metalliki, więc najwyraźniej wiem o czym piszę, co więcej, niestety w odróżnieniu od Ciebie za to, czytam ze zrozumieniem. Gdybyś robił tak samo, wiedziałbyś, że odpowiadałem na czyjś głupawy post i to ktoś inny twierdził, że Metallika skończyła się na "Kill'em all", a nie ja. Polecam na przyszłość, pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.as.kn.pl 03.10.09, 12:07 Dla mnie skończyło sie na czarnym albumie.Kill'em all było jeszcze takie za miękkie i niewyrobieni jeszcze byli,najlepsza chyba była i najbrutalniejsza "justice for all" chociaż masterka też niezła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość znowu Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.as.kn.pl 03.10.09, 12:13 ..w sumie to kill'em all to taki sobie wesolutki albumik ,garage days revistered(ale te stare wydanie bez whyski in the jail czy coś tam)są lepsze,np taki"The Wait" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TaaPaula Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: *.chello.pl 03.10.09, 13:23 Metallica jest świetnym zespołem. Nie skończyła się na Kill'em All. Nie zaszkodzi posłuchać innych płyt. Byłam na koncercie i stwierdzam,że nadal mimo wieku na bardzo wiele ich stać Warte posłuchania i nauki utworów na gitarze. Pozdrawiam fanów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjo Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: 78.8.252.* 03.10.09, 20:29 nie ma nic gorszego jak stwierdzenia ,że jakis tam zespół skończył się na danym albumie. to bzdura. każdy ma lepsze i gorsze dni. tak i zespoły maja genialne albumy i te troszke inne. meta jest genialna poprzez rewolucję ,którą zapoczątkowała. na zawsze pozostanie zapisana w karty historii muzyki i zawsze pozostanie genialna mimo kilku delikatniejszych płyt. dla mnie meta była początkiem cięzkiej muzy i do końca życia będę chylił przed nią czoła. wszyscy powinni tak robić nawet jezeli tylko kill`em All jest według nich zaje..... . oj... \m/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjo Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce IP: 78.8.252.* 03.10.09, 20:30 Aaaa , babcia jest spoko. może spotkamy się na jakimś koncercie >> Odpowiedz Link Zgłoś
kriz-is Re: Metalowe życie zaczyna się po osiemdziesiątce 05.10.09, 21:22 @ kjo 100 % zgodnosci @ errdos113 udalo Ci sie niezle zamieszac. ostatnio slyszalem, ze Rammstein tez sie skonczyl na Kill'em All metallica do dla mnie najlepsza kapela metalowa ever. a najbardzij cenie ich za to, ze maja odwage ekserymentowac, ze nie nagrali dwoch takich samych plyt. a przeciez mogliby jak 1000 innych kapel nagrywac w kolko Kill'em All i dzis nawet najstarsi gorale by o nich nie pamietali no ale wtedy musialo by tam nie byc Ulricha i Hetfielda. pozdrowienia dla wszystkich matalowych babc! Odpowiedz Link Zgłoś