mallina 05.02.02, 21:34 jutro ma kolejne urodziny...moglby jeszcze sie odezwac...zaluje ze nic nie nagrywa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teddy Re: W.Axl Rose IP: 62.233.138.* 06.02.02, 00:27 mallina napisał(a): > jutro ma kolejne urodziny...moglby jeszcze sie odezwac...zaluje ze nic nie > nagrywa Może chociaż nagrywa jakieś "towary" na jutrzejszą(dzisiejszą) imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: W.Axl Rose IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 00:29 Aleś ty rozgarniety. Żal ci? Zasłużył sobie na towarka. I to nie jednego. Ludzie to są... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: W.Axl Rose 06.02.02, 01:05 wolalbym jednak by cos zaspiewal, a towarki by zostaly w szatni*gg teddy chyba go nie lubi....? ja zaluje ze niektorzy tak jak on (Axl) znikaja ze sceny, pozostawiaja niedosyt.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: W.Axl Rose IP: 62.233.138.* 06.02.02, 09:58 mallina napisał(a): > wolalbym jednak by cos zaspiewal, a towarki by zostaly w szatni*gg > > teddy chyba go nie lubi....? > ja zaluje ze niektorzy tak jak on (Axl) znikaja ze sceny, pozostawiaja > niedosyt.. Nie lubię - to prawda. G'n'R jest dla mnie zbyt mało wyrafinowany (a ja szukam w muzyce wyrafinowanego piękna, ciekawych brzmień i tekstów oraz dobrej energii i rytmu). Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: W.Axl Rose 06.02.02, 14:47 energii to chyba akurat tam nie brakuje...albo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tym_czas Re: W.Axl Rose IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.02, 15:30 Występował ze swoim odnowionym ( Guns&Roses na Rock In Rio . Latając niedawno po Internecie znalazłem polską stronę ( całkiem nieżle zrobioną i uaktualnianą ) ze zdjęciami i plikami mp3 z tego wystepu . Tak więc są ludzie którzy cały czas wierzą w powrót i dopingują . Na Viva II widziałem natomiast wywiad ze Slash'em ..... I aż się przestraszyłem Stól , Jack Daniels. paczka malboro , i przepity bredzący Slash który widocznie nadal ma wielki "Appettite For Destruction " . Na prawdę szkoda gościa . Na powrót starego G"N'R nie ma juz chyba żadnych szans . Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: W.Axl Rose 06.02.02, 15:24 mallina napisał(a): > jutro ma kolejne urodziny...moglby jeszcze sie odezwac...zaluje ze nic nie > nagrywa co by nie mówić o gwiazdorstwie, megalomanii, egocentryźmie, bufonadzie i zwyczajnej głupocie pana axla, które to powodowały, że z gnr sukcesywnie odchodzili wszyscy muzycy tego zespołu, trzeba przyznać że "appetite for destruction" rządzi. amen. BTW: w mtv2 podali, że powrót gnr jest w najblizszym czasie wysoce prawdopodobny. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: W.Axl Rose 06.02.02, 16:21 tak powrot, ale jaki sklad..tylko Axl..osobiscie watpie by jeszcze sie zebrali w starym skladzie...mysle ze szkoda ale czasem czasu cofnac sie nie da...wszystko co osiagneli sami zaprzepascili, dobrze ze muzyka pozostaje, no i wiara nasz w nich!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teddy Re: W.Axl Rose IP: 62.233.138.* 06.02.02, 22:02 mallina napisał(a): > tak powrot, ale jaki sklad..tylko Axl..osobiscie watpie by jeszcze sie zebrali > w starym skladzie...mysle ze szkoda ale czasem czasu cofnac sie nie > da...wszystko co osiagneli sami zaprzepascili, dobrze ze muzyka pozostaje, no i > > wiara nasz w nich!!!!!! Moja jednak nie - chociaż gdy brakuje na kokę i Danielsa, wszystko może się zdarzyć. Nawet dobra płyta, czego szczerze życzę G'n'R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: W.Axl Rose IP: *.wroc.gazeta.pl 07.02.02, 16:29 czekalem na nich, czekalem i już chyba przestałem im kibicować, nie wierze, że coś jeszcze z tego będzie, a już tym bardziej, że coś ciekawego, na miare Appetite... Dla mnie (choć zdaje sobie sprawe, że mocną przeginam) to ostatni wielki zespół w historii rocka, może mało ogrinanly, ale jaki pałer mieli, no i nie ma drugiego takiego zespołu, który nagrałby same genialne płyty, po nich, to jeszcze zrobiło nam mnie podobne wrażenie "Ten" Pearl Jam, i to juz koniec Troche z tymi ochami i achami przesadziłem, ale czuje wielki sentyment do tej kapeli. Gdyby nie oni (a raczej jedna fajna laska, która wcześniej ich słuchała), to nie poznałbym wielu jeszcze wspanialszych kapel i wspanialszej muzyki. pozdrawiam PS. Może jaskiś konkursik na najlepszy kawałek G'N'R? Tak ku czci tego genialnego buca, który wszystko rozp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: W.Axl Rose IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.02, 20:06 moze "think about me"... tak naprawde to zaluje ze tak malo zostawili po sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: W.Axl Rose IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 21:07 Gość portalu: jedrek napisał(a): > czekalem na nich, czekalem i już chyba przestałem im kibicować, nie wierze, że > coś jeszcze z tego będzie, a już tym bardziej, że coś ciekawego, na miare > Appetite... > Dla mnie (choć zdaje sobie sprawe, że mocną przeginam) to ostatni wielki zespół > > w historii rocka, może mało ogrinanly, ale jaki pałer mieli, no i nie ma > drugiego takiego zespołu, który nagrałby same genialne płyty, > po nich, to jeszcze zrobiło nam mnie podobne wrażenie "Ten" Pearl Jam, i to juz > > koniec > Troche z tymi ochami i achami przesadziłem, ale czuje wielki sentyment do tej > kapeli. Gdyby nie oni (a raczej jedna fajna laska, która wcześniej ich > słuchała), to nie poznałbym wielu jeszcze wspanialszych kapel i wspanialszej > muzyki. > pozdrawiam > PS. Może jaskiś konkursik na najlepszy kawałek G'N'R? Tak ku czci tego > genialnego buca, który wszystko rozp... SWEET CHILD OF MINE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedrek Re: W.Axl Rose IP: *.wroc.gazeta.pl 08.02.02, 19:31 widze, ze jest odzew (choc na razie slaby), wiec teraz ja: 1. Sweet Child of Mine (niby orginalny zespol to nie byl, ale takiego wstepu nikt nie wymyslil, no i to solo!) i dalej mam problem, na razie wspomne o - Coma (za tekst) - Ain't it fun (bo robili genialne covery, a ten jest chyba de best) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Gunsi - ulubione kawałki IP: 172.16.2.* 10.02.02, 22:41 Gunsi nigdy nie byli mi szczególnie bliscy (wolałem i wolę Faith No More, Red Hotów i Metallikę), ale parę utworów wspominam szczególnie ciepło: "You Could Be Mine: - za pałer i super rytm, no i Arniego "Civil War" - genialna ballada, bije na głowę "Don't Cry", no i może zalatujący komerchą, ale oryginalny i ambitny "November Rain", który podobał się nawet mojej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
robertdebelem Re: W.Axl Rose 10.02.02, 19:54 Axl is fucking creazy... Szkoda grupy, jeszcze jakies dwa lata temu sie łudziem ze sie zgadaja ale teraz to juz chyba po ptakach. Swoja droga uwielbiam Sweet child.. to solo yeah albo ten czad w You could be mine z Terminatora. Kiedys to sie grało muzyke... Odpowiedz Link Zgłoś