Dodaj do ulubionych

SLIPKNOT to komercja

IP: *.ita.pwr.wroc.pl 06.02.02, 10:38
Ten zespół to żałosny produkt firm płytowych. Próbują zdobyć popularność metodami Marylin
Mansona. Strasznie ostrzy, undergroundowi, metalowi. Smiać mi się chce, jakimi metodami próbuje
się zdobyć dzisiaj popularność. Niech ci goście wezmą się za tworzenie muzyki, a nie za marne
kreowanie swojego superostrego imagu.
Obserwuj wątek
    • jasiek666 Re: SLIPKNOT to komercja 06.02.02, 10:48
      Gość portalu: yosso napisał(a):

> Ten zespół to żałosny produkt firm płytowych. Próbują zdobyć popularność metoda
      > mi Marylin
      > Mansona. Strasznie ostrzy, undergroundowi, metalowi. Smiać mi się chce, jakimi
      > metodami próbuje
      > się zdobyć dzisiaj popularność. Niech ci goście wezmą się za tworzenie muzyki,
      > a nie za marne
      > kreowanie swojego superostrego imagu.

no proszę....
      a myślałem, że jestem jedyną na tym forum osobą, która nie podziela powszechnego
      obecnie entuzjazmu wobec tej grupy.
      pzdr.

• Gość: Crotalus Re: SLIPKNOT to komercja IP: 157.25.121.* 06.02.02, 12:12
        jasiek666 napisał(a):

> Gość portalu: yosso napisał(a):
        >
        > > Ten zespół to żałosny produkt firm płytowych. Próbują zdobyć popularność m
        > etoda
        > > mi Marylin
        > > Mansona. Strasznie ostrzy, undergroundowi, metalowi. Smiać mi się chce, ja
        > kimi
        > > metodami próbuje
        > > się zdobyć dzisiaj popularność. Niech ci goście wezmą się za tworzenie muz
        > yki,
        > > a nie za marne
        > > kreowanie swojego superostrego imagu.
        >
        > no proszę....
        > a myślałem, że jestem jedyną na tym forum osobą, która nie podziela powszechneg
        > o
        > obecnie entuzjazmu wobec tej grupy.
        > pzdr.
        >

Jest nas więcej. Ten zespół mnie ani ziębi ani grzeje. To nie jest bynajmniej
        Tool czy Deftonsi.

• def-lora-tor Re: SLIPKNOT to komercja 06.02.02, 13:19
          Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> jasiek666 napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: yosso napisał(a):
          > >
          > > > Ten zespół to żałosny produkt firm płytowych. Próbują zdobyć popularn
          > ość m
          > > etoda
          > > > mi Marylin
          > > > Mansona. Strasznie ostrzy, undergroundowi, metalowi. Smiać mi się chc
          > e, ja
          > > kimi
          > > > metodami próbuje
          > > > się zdobyć dzisiaj popularność. Niech ci goście wezmą się za tworzeni
          > e muz
          > > yki,
          > > > a nie za marne
          > > > kreowanie swojego superostrego imagu.
          > >
          > > no proszę....
          > > a myślałem, że jestem jedyną na tym forum osobą, która nie podziela powsze
          > chneg
          > > o
          > > obecnie entuzjazmu wobec tej grupy.
          > > pzdr.
          > >
          >
          > Jest nas więcej. Ten zespół mnie ani ziębi ani grzeje. To nie jest bynajmniej
          > Tool czy Deftonsi.
          ROTFL! A co ma Deftones do zaoferowania szczególnie jak się ich postawi koło
          TOOL'a czy nie przymierzając SLIPKNOT'a??? Nigdy nie rozumiałem (i nadal nie
          rozumiem) jakie emocje może wzbudzać tak mdły zespolik. Co do Slipknot. Na ich
          koncert w ub. piatek pojechałem z ciekawości bardziej niż z sympatii, bo uważam
          że zespół w którym czterech gra a pozostała piątka podskakuje i porykuje, to nie
          jest to, co tygryski lubią najbardziej. Jednak tych czterech plus wokalista
          główny zaskoczyli mnie pozytywnie. I zeby nie było, że mnie byle łomotem sobie
          zjednali, to dodam, że mam prawie trzydzieści lat i co nieco już słyszałem i
          widziałem.

• Gość: dekris Re: SLIPKNOT to komercja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:05
            Mnie tam Slipknot nie przeszkadza. Jak chce posluchac tzw. heavy shit, to sobie
            ich wlaczam. Ale w jednym maja racje:

PEOPLE=SHIT
    • marcinuss Re: SLIPKNOT to komercja 07.02.02, 12:52
      Im się musi strasznie cera niszczyć. Skóra nie oddycha...
      • Gość: moler Re: SLIPKNOT to komercja IP: 193.150.166.* 07.02.02, 13:14
        marcinuss napisał(a):

> Im się musi strasznie cera niszczyć. Skóra nie oddycha...

:- ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )!!!!!!!!!!
        • Gość: Crotalus Re: SLIPKNOT to komercja IP: 157.25.121.* 07.02.02, 13:24
          Gość portalu: moler napisał(a):

> marcinuss napisał(a):
          >
          > > Im się musi strasznie cera niszczyć. Skóra nie oddycha...
          >
          >
          > :- ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )!!!!!!!!!!

A ja myślałem, że to ich twarze nie maski.

• jasiek666 Re: SLIPKNOT to komercja 07.02.02, 13:37
            miłośnikom slipknota polecam:

www.knotbuzz.com

• Gość: bzoru Re: SLIPKNOT to komercja IP: *.skopane.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 22:02
              Jeśli chodzi o muzyków tworzących heavy metal to myślę że oni po prostu nie
              mają ukierunkowanego stylu. Grają byle shit a potem byle dziennikarz okrzyknie
              ich świetnymi muzykami heavy metalowymi. Żygać mi się chce jak słyszę metal. A
              taki Slipknot nadrabia nieumiejętność grania i śpiewania swoją głupotą
              i "szokującym" zachowaniem, co przyciąga innych matołów.
              • jasiek666 Re: SLIPKNOT to komercja 08.02.02, 09:28
                Gość portalu: bzoru napisał(a):

> Żygać mi się chce jak słyszę metal

A może po prostu masz wrzody żołądka ????
                wink)))))))
                • Gość: bzoru Re: SLIPKNOT to komercja IP: *.skopane.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:08
                  jasiek666 napisał(a):

> Gość portalu: bzoru napisał(a):
                  >
                  > > Żygać mi się chce jak słyszę metal
                  >
                  > A może po prostu masz wrzody żołądka ????

Słuchaj wrzodów to ja mogę się nabawić słuchając metalu.

• Gość: imbir ? IP: 10.130.129.* 09.02.02, 12:35
                    Wrzodów uszu ? To lepiej nie słuchaj...
              • Gość: vic1 Re: SLIPKNOT to komercja IP: 213.158.195.* 08.02.02, 11:20
                Równie dobrze mógłbyś powiedziec: Rzygać mi się chce jak widzę jajka, bo kiedys
                trafiłem na zbuka. Albo np. Metal to wioska, bo widziałem taki zespół Manowar.
                Nie posiłkuj sie takimi kapelkami jak slipknot ugruntowując swoje zdanie na
                temat metalu w ogóle. Zawsze wkurzało mnie uogólnianie. Nie patrz na muzykę pod
                względem gatunku, tylko pod względem wartości jakie przekazuje. Wbrew pozorom
                wiele kapel metalowych ma coś do przekazania, a nie próbuje tylko straszyć,
                przerażać, obrzydzać, czy coś tam jeszcze.
                Slipknot to komercja i totalny shit (jak wiele innych zespołów z każdego
                gatumku).
    • Gość: xyz Re: SLIPKNOT to komercja IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.02, 14:46
      slipknot to knot!
    • Gość: Roar No nie, znowu...! IP: *.ds2.uw.edu.pl 13.02.02, 12:03
      Gość portalu: yosso napisał(a):

> Ten zespół to żałosny produkt firm płytowych. Próbują zdobyć popularność metoda
      > mi Marylin
      > Mansona.
      Fakt.

> Strasznie ostrzy, undergroundowi, metalowi. Smiać mi się chce, jakimi
      > metodami próbuje
      > się zdobyć dzisiaj popularność.
      Fakt. Widziałem jeden z ich teledysków. Był wybitnie śmieszny.
      Niektórzy uważają, że to właśnie jest sekret ich popularności. Image grupy jest tak przegięty, że nikt nie bierze ich na serio - i słuchając ich mają niezłą radochę.

> Niech ci goście wezmą się za tworzenie muzyki,
      > a nie za marne
      > kreowanie swojego superostrego imagu.
      ...i tutaj właśnie czegoś nie rozumiem. Bo z tego co słyszałem ich ostatniego albumu, a słyszałem całkiem sporo, to goście właśnie się za tworzenie muzyki wzięli. I całkiem nieźle im to wychodzi. Rzekłem.

Znowu ktoś się próbuje wyżywać na popularnych grupach, zamiast spróbować pomówić na jakieś konstruktywne tematy... Być może to dlatego, że takowych... nie ma, z powodu panującej obecnie w całym rocku alternatywnym zapaści?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka