viola2 14.01.04, 21:39 mam kazze ale cos mi chyba szwankuje. Jaki jest inny fajny, latwy programik? plis, i z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gg Re: cos do sciagania muzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 21:43 iMesh www.imesh.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzbek Re: cos do sciagania muzy IP: *.lanet.wroc.pl 14.01.04, 21:44 Googl www.googl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ospjankiel Re: cos do sciagania muzy 14.01.04, 21:47 osobiscie polecam soulseek instalka do sciagniecia z slsk.prv.pl .sam ubolewam nad tym bo po ogolnopolskiej panice "policja kasuje kompy" wylaczyli mi porty i skonczylo sie to tak ze teraz moge ciagnac muze od 24-8 (: program goraco polecam. ---- www.sound.system.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: cos do sciagania muzy 14.01.04, 21:50 wielkie dzieki, ale etraz nie wiem co wybrac, ech.. ze tez jestem taka niezdecydowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: cos do sciagania muzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 11:48 Tylko nie bierz iMesha z tej strony, którą Ci podano. Szukaj iMesha Lite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan [...] IP: 217.97.135.* 15.01.04, 12:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: cos do sciagania muzy 15.01.04, 12:57 Sciaglam se ten iMesh ale sie nie chce polaczyc a ze ja jestem dupa a nie informatyk wiec mi sie pokazuje taki komunikat i tak mi sie pokazuje i pokazuje i lipa "In order to search you must be Online! Please wait for the iMesh icon in your system tray (lower right hand side of your screen) to turn in to full red." Co ja mam zrobic??? Please help!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: cos do sciagania muzy 15.01.04, 12:58 A moze se sciagnac tego zwyklego a nie lite cooooooooooo??? Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: cos do sciagania muzy 15.01.04, 13:20 Czy ktos wie czemu mi sie scierwo nie chce polaczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś