beauty.kasioola 20.10.09, 23:21 ktorych stacji sluchacie? Gdzie puszcza sie duzo ciekawej muzyki. Wiem ,ze satelity oferuja takie ale nigdy nie moge trafic na nic ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Re: Stacje IP: *.bagu.cable.ntl.com 21.10.09, 11:19 Zalezy jaki rodzaj muzyki Cie interesuje ,czy chcesz sluchac informacji,czy muzyki itp Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Stacje 21.10.09, 17:55 ja glownie slucham trojki, rano i wczesnym popoludniem jest tam troche polityki, ale nawet te "gadane" programy sa czesto ciekawe, a wieczorem dobra muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
tami-lla Re: Stacje 21.10.09, 21:39 Radio RAM troche wiadomości, trochę polityki i trochę muzyki ciekawej i spokojnej zarazem. A o czym mówisz z tą satelitą?? Odpowiedz Link Zgłoś
onelupa Re: Stacje 22.10.09, 12:32 chyba chodzi o to, ze na niektorych platformach oferuja tez stacje radiowe do sluchania, czarny ekran i tylko radio leci Odpowiedz Link Zgłoś
sun_of_the_beach Re: Stacje 21.10.09, 23:27 Ktoś na tym forum już kiedyś wrzucił ten link. Ja się załapałem i polecam www.polskastacja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.kasioola Re: Stacje 23.10.09, 21:57 Dzieki! Ja staram sie podzielic uwage na i radio i programy jakies ciekawe, ale niemniej jednak dzieki za dodatkowego linka Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_radio_euro_team Re: Stacje 28.11.09, 10:46 Z pomocą przychodzi nieocenione Google lub RarmaRadio - potężne narzędzie do słuchania radia w necie. Jest masa stacji radiowych nadających online i naprawdę jest w czym wybierać, choć "sieczki i nawalanki" jest sporo. Odpowiedz Link Zgłoś