Gość: pytajnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 12:53 strasznie mnie "meczy" muza z Radia PIN, ktora spiewana jest po hiszpansku (portugalsku). Czy ktos moze orientuje sie kim jest wokalistka? Na pewno ma problemy sercowe, bo często przewija się słowo corazon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ineque Re: kawałek z Radia PIN 23.01.04, 11:33 wiem o co Ci chodzi i nie wiem co prawda jak sie ta babka nazywa ale piosenka pochodzi chyba z płyty "chill brazill". Właśnie chcę się udać do Empiku zeby sobie spisac zawartosc tego albumu (chyba są już nAWET 2). pOZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfg Re: kawałek z Radia PIN IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 00:05 gfg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: kawałek z Radia PIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 10:40 idę w zaparte - słucham Radia PiN non-stop i obserwuje czujnie CD TEXT. Może w końcu puszczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ineque Re: kawałek z Radia PIN 25.01.04, 14:49 o śpiewa. Ale jak juz się dowiesz, to proszę, napisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: kawałek z Radia PIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 18:09 Prawdopodobnie jest to Tania Maya, a tytuł utworu to "quem vai dizer tchau". Niestety nie udało mi się nigdzie znależć mp3 Czekam na wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś