Dodaj do ulubionych

nowa nadzieja...

IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 11:51
Coz.. wsrod zalewu tandety na rynku jednak cos wartosciowego da sie znalezc...
tin.pl/article.php/1357
i od razu adres strony zespołu:
strony.aster.pl/mikromusic
Moze nareszcie cos drgnie na polskiej scenie?
Jak Wam sie podoba takie granie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gruml nawet nawet IP: *.devs.futuro.pl 27.01.04, 12:44
      nawet nawet, poslucham resztysmile
    • Gość: cycek e..tam IP: *.devs.futuro.pl 27.01.04, 12:50
      niech sie paninka nauczy spiewac a zepol nich pocwiczy
      • Gość: bromek Re: e..tam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.04, 13:10
        cycek ma chyba cycek zamiast uszu. wokalistaka spiewa swietnie, zespol tez
        daje rady...
      • Gość: Lili Re: e..tam IP: 217.97.238.* 27.01.04, 13:10
        coz sa gustai gusciki...ciekawa jestem przed jakimi kapelami padasz na kolana i
        zdzierasz sie z siebie wsjo;> Btw, mi sie Micromusic podoba bbb, pozdrawiam
        Wszystkich, którym też & Tych, którym spodoba się w przyszłoścismile)
    • Gość: leser Re: nowa nadzieja... IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 19:01
      wlasnie zaczalem sie zastanawiac...
      czy bywalcy tego forum poszukuja czasami czegos nowego? czy tez dyskutuja
      jedynie o tym, czego dowiedza sie z mediow?
      ciekawosc w narodzie brak?
      • jazzkam coś wiem ;) 27.01.04, 19:27
        brrr wokal to zrzynka z wielu wokalistek a teksty do dupy, sama muzyka nawet
        spoko, bylem na koncercie (raczej niestety bylem)
        • Gość: leser Re: coś wiem ;) IP: *.lanet.wroc.pl 27.01.04, 19:31
          wielu... a np jakich twoim zdaniem?
        • Gość: bromek Re: coś wiem ;) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.04, 19:37
          ty jazzkam z czego mianowicie wokalistka zrzyna? ciekawi mnie kim jestes,
          pewnie jakims znakomitym instrumentalista i/lub spiewakiem, do tego poetą.
          pogratulowac. ja bylem na koncercie i slyszalem raczej, ze wokalistka ma swoj
          styl spiewania, a z nalecialosci muzycznych wyzbyc sie nie da i nie trzeba.
          • krzysiu_cugowski MIKROMUSIC - MISTRZOWIE POLSKIEGO LANSU 27.01.04, 21:17
            abstrahując od gustow, chcialem coś zademonstrować. zespol Mikromusic, gdzie
            nie pojawi sie w internecie, od razu ma wiele komentarzy, ba, wręcz peanów na
            swoj temat od kolka wzajemnej adoracji (co widać powyzej, fanklub zakladajac
            temat czeka na odpowiedzi i gdy tylko takowe są, od razu przystepuje do
            ofensywy w postaci gnojenia przejawów negatywnej oceny zespolu), jest to po
            prostu zalosne smile wystarczy wpisac nazwe w wyszukiwarce, gdzie sie nie pojawia
            nazwa - to komentarze z wroclawskich hostow nt przelomu w polskiej muzyce wink
            mikromusic to tylko pop z elementami jazzu, nic wielkiego, za to jesli chodzi o
            LANS, to przewyższa nawet absolutnych mistrzow w tej dziedzinie - Czerskiego i
            kumpli wink)) (pozdrawiam wink )
            • dundrub Re: MIKROMUSIC - MISTRZOWIE POLSKIEGO LANSU 28.01.04, 00:07
              > abstrahując od gustow, chcialem coś zademonstrować. zespol Mikromusic, gdzie
              > nie pojawi sie w internecie, od razu ma wiele komentarzy, ba, wręcz peanów na
              > swoj temat od kolka wzajemnej adoracji

czyli gdzie sie pojawil np? ciekawym wielce.. poczytam chetnie

> ofensywy w postaci gnojenia przejawów negatywnej oceny zespolu), jest to po

nie przesadzasz z tym gnojeniem? cytuje bromka: "ciekawi mnie kim jestes,
              pewnie jakims znakomitym instrumentalista i/lub spiewakiem, do tego poetą.".. to
              nazywasz gnojeniem? hmmm... nie nadinterpretujesz cokolwiek? jakos innych gnojow
              nie znalazlem na forum... jak masz cos - podeslij prosze.

> prostu zalosne smile wystarczy wpisac nazwe w wyszukiwarce, gdzie sie nie pojawia
              > nazwa - to komentarze z wroclawskich hostow nt przelomu w polskiej muzyce wink

wpisalem.. znalazlem.. na googlu wink

> mikromusic to tylko pop z elementami jazzu, nic wielkiego, za to jesli chodzi
              o LANS, to przewyższa nawet absolutnych mistrzow w tej dziedzinie

no coz... na forum jak znalazlem mikromusic wystepuje dwukrotnie.. w tym watku..
              i w watku o AMJ.. nie przesadzasz z ta przesada w lansie? Chyba, ze chodzi Ci o
              Lansa Armstronga wink
              A co zlego w Fanklubowym wspomnieniu o kapeli? I to DWUKROTNYM... boszzzz
              faktycznie wielkosc LANSU powala.
              Ocen muzyke (poniekad juz to zrobiles aczkolwiek nic konkretnego nie
              powiedziales) a nie LANS w ilosci JEDNEGO watku poswieconego zespolowi (+
              wspomnienie a propos AMJ)
              pozdrav
        • jazzkam Re: coś wiem ;) 27.01.04, 21:28
          nie zgodze sie ze ona ma swoj styl spiewania, ona po prostu ma wybitny glos,
          ktory sobie probuje przypasowywac w te i we wte, jak napisalem muzycznie jest w
          miare okej, ale teksty i sposob wykorzystania tego wielkiego potencjalu w
          glosie baaardzo odrzuca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka