Dodaj do ulubionych

Ephesia z GTI

25.09.10, 11:43
Co sądzicie o tym hotelu oraz stosunku jakości do ceny na lipiec 2010? Być może bym się skusił, ale zawsze jest ale... Do tej pory ufałem Itace i Turcję zwiedzałem razem z nimi. Riwiera Turecka już mi się znudziła, więc Kusadasi to dobry wybór. Być może Itaka będzie miała również dobrą ofertę, choćby w dobrej cenie np. Tusan Beach. Proszę o Wasze przemyslenia w tym temacie. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: marta99 Re: Ephesia z GTI IP: *.249.c80.petrotel.pl 25.09.10, 12:49
      Też myślę o tym hotelu, opinie ma różne, sczegolnie te z ostatniego okresu. Czekam, może ktoś coś napisze.
    • Gość: marta99 Re: Ephesia z GTI IP: *.249.c80.petrotel.pl 25.09.10, 13:20
      www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Ephesia-ch_ub-hid_36128.html?action=detail&mediaId=1157559599
      Link do opinii, nie należy mylic z drugim hotelem tego samego właściciela. Ten ma super opinie, ten drugi niekoniecznie.
      ephesiahotel.com
      Ja na początku czytałam nie te opinie, co trzeba ( nie o tym hotelu). Ten jest odnowiony w zimie, także spoko.
      Zastanawiam się głęboko. Cena w lipcu też wydaje mi się niezła, adekwatna do standardu.
    • Gość: kasia Re: Ephesia z GTI IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.10, 12:56
      Witam Bylam w tym hotelu w sierpniu 2010 Tylko nie wiem kiedy chcesz leciec w lipcu 2010 czy w 2011 Daj znac z checiom napisze ci wiecej o nim Moj mail kasia_rubacha@poczta.onet.pl Bylam tam z biurem GTI Czekam w razie czego Pozdrawiam
      • Gość: janek Re: Ephesia z GTI IP: 178.56.92.* 14.12.10, 22:46
        Ja tez byłem w tym hotelu w sierpniu tego roku ze Scana, mogę polecić , nie miałem jakiś większych uwag, chętnie odpowiem na pytania
        • Gość: b Re: Ephesia z GTI IP: *.home.aster.pl 02.01.11, 21:10
          Witam
          Mam pytanie odnośnie restauracji-ze zdjęć wynika,że jest ona na świeżym powietrzu?Czy napoje do posiłków bierze się samemu czy są przynoszone do stolika?
          • Gość: janek Re: Ephesia z GTI IP: 80.54.122.* 03.01.11, 07:55
            Do kolacji można zamówić napój do stolika, natomiast do śniadania i obiadu trzeba zaopatrzyć się samemu , są dystrybutory z napojami gazowanymi coca coli oraz dystrybutory z sokami
            • Gość: b Re: Ephesia z GTI IP: *.home.aster.pl 04.01.11, 13:25
              Czy wszystkie stoliki znajdują się na zewnątrz ? Ja prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie jedzenia obiadu gdy z nieba leje się żar...
    • zlotepiachy.pl Re: Ephesia z GTI 09.01.11, 21:17
      Polecam biuro GTI, mają wszystko świetnie zorganizowane i dopracowane, biuro działa również na rynku niemieckim i holenderskim, bardzo mało jest tam jeszcze turystów z Polski, głównie są tam goście z Holandii, Niemiec, Francji i Anglii, sama byłam w czerwcu ubiegłego roku, Turcja Egejska jest urocza, a miejscowosć Kusadasi pięknie położona, polecam wycieczkę do Efezu oraz na grecką wyspę Samos oraz skorzystanie z miejscowej a nie hotelowej łaźni tureckiej. Na pewno jeszcze tam wrócę.
      • Gość: b Re: Ephesia z GTI IP: *.home.aster.pl 13.01.11, 18:49
        Niestety nie uzyskałam odpowiedzi na zadane pytanie-my lecimy do tego hotelu ze Scan Holiday.Czy mogę prosić o odpowiedź na zadane wcześniej pytanie?
        • Gość: janek Re: Ephesia z GTI IP: 80.54.122.* 18.01.11, 08:55
          Można powiedzieć że restauracja jest podzielona 1/4 - na zewnątrz do 3/4 pod dachem i w pomieszczeniu więc nikomu nie przeszkadza jedzenie w upale - chyba że ktoś lubi, jeżeli masz więcej pytań to proszę, chętnie odpowiem
          • Gość: b Re: Ephesia z GTI IP: *.home.aster.pl 18.01.11, 14:25
            Bardzo dziękuję za odpowiedź.Mam jeszcze pytanie o aquapark-czy znajduje się jakiś w pobliżu hotelu? Czy korzystał Pan z wycieczek oferowanych przez scan?
            • Gość: maciej Re: Ephesia z GTI IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.11, 19:23
              witam w czerwcu wybieram się z rodzinką do tego hotelu i związku z tym mam pytania : czy w pokojach są lodówki i jak wygląda plaża , jakie drinki ?
              • Gość: zainterwsowani Re: Ephesia z GTI IP: *.home.aster.pl 04.02.11, 20:02
                ups
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka