Dodaj do ulubionych

Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o samobó

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 15:17
W odpowiedzi na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=10492774
Proponuję najpiekniejsze piosenki o samobójstwach,wojnach i chorobach. To jest dopiero wątek,nie? A może proponuję jeszcze zabawniejszy:Najpiekniejsze piosenki o ćpunach,którzy spędzili 2 tygodnie na detoksie,w zamknietym pokoju,cierpiacych. To moze jeszcze inny wymyslimy? Panie Ihopeyouwillthinknexttimebeforeyouwritestupidtopic!
Oczywiscie,ja się nie wkurzyłem,jak zawsze się śmieję }sad
Potem taki gnojek poczyta w internecie,że narkotyki to jest własnie to i możliwe,że w przyszłości skończy na bruku sad .
Obserwuj wątek
    • rzekawspomnien Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s 04.02.04, 15:26
      ej, bez przesady, jak ktos nie umie interpretowac tematu, to juz tylko o nim
      swiadczy.
    • Gość: idontthinkitczycoś Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 15:45
      boże co za nerwusy tu siedzą... jak twoje dziecko zacznie ćpać to przyślij panu
      ihopecośtam rachunek za odwyk i po sprawie
      • Gość: Minnie Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 16:04
        Panie Hiszpan, pan chyba powinien zażywać xanax - to pomaga. Wyciszy się pan,
        uniknie wrzodów żołądka.
        A tak na marginesie pana - zarzuty (bo to są chyba zarzuty, prawda?) pod
        adresem 'ihopeyouwilllikeme' są kretyńskie.
        • ihopeyouwilllikeme Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s 04.02.04, 16:35
          O samobójcach nie przypominam sobie. Natomiast o wojnach:

U2 - " Sunday Bloody Sunday " ( choc w zasadzie cały album " War " jak sam
          tytuł... )
          Iron Maiden - " Afraid To Shoot Strangers ", " Face In The Sand " i wiele więcej

Jak sobie jeszcze cos przypomne , to dopiszę. Pozdrowienia.
    • ihopeyouwilllikeme Aha, zapomniałem 04.02.04, 16:44
      Gość portalu: Hiszpan napisał(a):

> Proponuję najpiekniejsze piosenki o samobójstwach,wojnach i chorobach.

Patrz niżej.

> To jest dopiero wątek,nie?

Jak każdy inny

> A może proponuję jeszcze zabawniejszy:Najpiekniejsze piosen
      > ki o ćpunach,którzy spędzili 2 tygodnie na detoksie,w zamknietym
      > pokoju,cierpiacych.

A znasz jakąś ? To wpisuj tu.

> To moze jeszcze inny wymyslimy? Panie Ihopeyouwillthinknexttimebeforeyouw
      > ritestupidtopic!

Nawzajem.

> Oczywiscie,ja się nie wkurzyłem,jak zawsze się śmieję }sad

Tak, oczywiście hihi =)

> Potem taki gnojek poczyta w internecie,że narkotyki to jest własnie to i
      > możliwe,że w przyszłości skończy na bruku sad .

Jak ktoś jest skończonym debilem, to już jego problem, nie mój. Inny gnojek
      posłucha Nirvany, spodoba mu się, dowie się że Kurt Cobain raczył się
      zastrzelić, i dojdzie do wniosku że fajnie by było też się zastrzelić.
      Proponuję więc zakazać słuchania Nirvany, dokonać publicznego spalenia płyt,
      oraz ekskomunikować wszystkich fanów. To na pewno rozwiąże wszystkie problemy.
      A panu Hiszpanowi proponuję zajrzeć do mojego wątku, i wskazać mi, gdzie
      konkretnie napisałem że " narkotyki to jest właśnie to ", bo jakoś sobie nie
      przypominam. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: Hiszpan Re: Aha, zapomniałem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 17:03
        Ech.zobacz w jakim stylu piszą dzieciali w internecie... Dużo osób przeklina,a najwiecej właśnie oni,wzorując się na starszych "kolegach",myśla,że w ten sposób są bardziej dorośli. Myślę,że z innymi tematami,typu narkotyki,jest podobnie. Tak samo w filmach-ludzie pala pety,to i taki gnojek myśli-ale on jest "cool",ja też będę w przyszłości..i tak jest niestety. Moze trochę upraszczam,ale po co podejmowac takie głupie tematy...zresztą przyjrzałem się jeszcze raz wspomnianemu topicowi,i odniesienia rzeczywiste do narkotyków w piosenkach były w wypowiedziach innych-osób,które krzyczą co chwila"legalizacja,legalizacja" -tylko po co? Żeby mieć w Polsce tak samo pochrzaniona rzeczywistość jak w Holandii? Oczywiście,niby taka nieważna dyskusja,ja też mógłbym dodać piosenkę wspomnianej Nirvany "Moist Vagina",gdzie,w ogóle bez zwiazku z tytułem,Cobain drze się Marihuana. Ale czy to by coś wniosło? Nic. Po prostu kolejna głupia piosenka. I już. Zresztą to jest Internet,ja nic nie zmienię.... Życzę wszystkiego dobrego.
        PS Ja się twojego nicka w pierwszej wypowiedzi nie czepiałem. Jak wiesz,nicki mają rózne pochodzenie. Wspomnij ksiażki Bahdaja,jeżeli w ogóle czytasz książki.
        • Gość: jakość Re: Aha, zapomniałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:14
          >Żeby mieć w Polsce tak samo pochrzaniona rzeczywistość jak w Holandii?

byłeś kiedyś w Holandii?
        • Gość: jakość pacanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:15
          • Gość: Hiszpan Re: pacanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 17:19
            A więc "pacanie". Oczywiście,nie chodzi mi o poziom życia,to zrozumiałe. Chodzi mi o prawo i mentalność ludzką. Może uznasz za normalny fakt,że ludzie na starość uciekają z Holandii? I zgadnij dlaczego?
            • Gość: jakość Re: pacanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:23
              1)"pacanie" to było do ciebie
              2) dobra, eutanazja to jedno, ale co się czepiasz tego że tam marihuana jest
              legalna?
              3)dlaczego rozmawiamy o tym w dziale muzyka?!
              • Gość: Hiszpan Re: pacanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 17:35
                1)No więc nie-pacanie,chyba nie zrozumiałeś aluzji
                2)No wiesz,dla narkomanów takie miejsce to prawdziwy raj,widzę,że ty sobie podpalasz,bo tak naskoczyłeś na mnie,gdy stwierdziłem,że to chore.Mam nadzieję,że jednak zmądrzejesz. To bardzo nieodpowiedzialne ze strony rządu tamtego kraju. nie wiem jaka ma być z tego korzyść? Degeneracja genowa? Moze chcą,by za 10 pokoleń Holendrzy mieli co 2 dziecko z daunem,bo jak wiadomo narkotyki niszczą struktury genowe,są bardziej szkodliwe dla płuc i krtani niz papierosy itp,a poza tym mogą prowadzic do szybkiego zgonu. To tak dla informacji-dlaczego się czepiam. Aha,poczytaj sobie jaka jest zasada działania narkotyków-może cię zainteresyuję,ze one po prostu blokuja pewne struktury w mózgu i uaktywniaja inne. Przy okazji zachodzi degeneracja niektórych struktur mózgowych....Czy to wszystko jest warte paru minut złudnej przyjemności?
                3)Zobacz od czego ta dyskusja się zaczęła
                • Gość: jakość nie-pacan SPECJALNY SERWIS DLA PANA HISZPANA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 17:48
                  www.szwilk.republika.pl/okiem/index2.html?cnota/rock/nazwy.htm&3
                  czyli ciemna strona rocka, brrrrrrr...!!!!!
                  • Gość: Hiszpan Re: SPECJALNY SERWIS DLA PANA HISZPANA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 18:02
                    Dziękuję,ale myslę,że to nie do mnie powinna być skierowana ta strona,ale do tych,co nie rozumieja skutków działania narkotyków itp. Zastanawiam się tylko,że to od Ciebie dostałem ten adres...Ironia? Cynizm? Niezrozumienie tematu?
                  • ilhan Re: SPECJALNY SERWIS DLA PANA HISZPANA 04.02.04, 18:05
                    Gość portalu: jakość nie-pacan napisał(a):

> czyli ciemna strona rocka, brrrrrrr...!!!!!

Dzięki smile Ale ubaw big_grin
                  • Gość: Henio Re: SPECJALNY SERWIS DLA PANA HISZPANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:42
                    Dobre, najbardziej mi się podoba to:

Kilka tytułów z użyciem słówka "fuck"

Fucktrance, Fuck Your Mind, Don't Fuck With It, Fuckcore, Fuck All, Fucking
                    Guitar, Let The Motherfucking Beat Go, Bad Bad Motherfucker, Hyperfuck, Happy
                    Motherfucker, Fucking Hardcore, Fuck My Ass, Somebody Kill That Motherfuckin'
                    Pig, Dj Ass Fucker, Don't Fuck With Me, Fuck It, Shoot That Motherfuck, Fuckem
                    All, Brontofuck, Suck Dis Mutha Fucker, Fucking Boots, Fuckem Outro, Fuck You
                    Up, Anti Fucking Anti, Mutha Fucka Remix, Formica Table (Chicago Fuckin' Hard
                    Mix), Fuck That Happy Shit, I Don't Give A Fuck, Don't Fuck With Daddy,
                    Motherfuckers, Shut The Fuck Up, Go Fuck Yourself, Fuck That, Fuck Dj Mutha
                    Fucker, Izumi Fucking, Fuck Your Head, Fuck Them (U.AnarchistRmx), Get The Fuck
                    Out, Who're You Fucking With, Anthem (Don't Fuck With A Ruffneck), Xtc
                    Motherfucker, Low Motherfucker, Softy Motherfucker, Fuck Pussy, Shut The Fuck
                    Up!, Have You Ever Fucked On Cocaine, The Mindfuck, Bitch (Where's Ya Fucking
                    Drummer), Fuck S.F., Fuck The Politics, Fucking Greedy Bitch, I Don't Fuck
                    Around, Mo More Fuckin Soul, 1-2-3-Fuck, Fuckin Hardkor, Industrial Fuckers,
                    Outro - Abso "Fucking" Lutely, Three Times Fuck, Fuck You We Are NTSC,
                    Motherfuckers So Dead, Tokyo Mother Fucker, Fuck the rest, Fuck U Up, World
                    Hardest Motherfuck, Fucking Nightmare, Motherfuck, Fuck This, Fucking Hostile,
                    Fuck The Bitch, Fuck You, Fucking People, He's Fuckin' Dead, Fuck (what else?),
                    Motherfuckin' Real Speed, Crash Fuckers, Fucking Ass, Fuck Me, Don't fuck with
                    gundso, Don't Fuck With An S. R., S-Fucking, Mother Fucker, Born Fuckin'
                    Killers 2, Muthafucker, Block Fucking Beats, Fuck Fiction, Fuckin' Animals,
                    Can't Fuck With This, I'm Half Fucking Shark Mate, I'm The Fuck You Man,
                    Sisterfuck ...
                • Gość: Minnie Re: pacanie IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 18:13
                  "widzę, że ty sobie podpalasz,bo tak naskoczyłeś na mnie,gdy stwierdziłem,że to
                  chore.Mam nadzieję,że jednak zmądrzejesz."

Rozumiem taktykę pana Hiszpana - 'każdy kto myśli inaczej - myli się'. Czy tak?
                  No i prawdopodobnie pali skręty smile To takie oczywiste.....A poza tym wszyscy są
                  półgłówkami. Tylko pan Hiszpan zna PRAWDĘ. Czyli na kolana chamy......
                  • Gość: Hiszpan Re: pacanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 18:24
                    Po pierwsze nie mówię,ze ja mam tylko rację.
                    Po drugie-niby dlaczego ktos miałby bronić narkotyków,skoro nie bierze?
                    • Gość: Minnie Re: pacanie IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 18:26
                      A dlaczego nie?
                    • Gość: jakość Re: pacanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 18:26
                      no tak jak ktoś broni homoseksualistów to też jest jednym z nich, a jak ktoś
                      jest przeciwko dyskryminacji czarnych to na pewno też jest czarny...
                      może trochę daleko idące te porównania, ale twój brak logiki panie Hiszpanie
                      mnie powala
                    • Gość: Minnie Re: pacanie IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 18:30
                      Poza tym upraszcza pan, panie Hiszpan. Ale tak jest dużo łatwiej, prawda?
                      Ale co ja tam wiem.......nie czytuję Bahdaja przecież.
                      • Gość: hiszpan Re: pacanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 18:41
                        1-do minnie-przecztaj o co chodziło z tym bahdajem
                        2-rzeczywiscie,troche zbyt daleko posuniete porównania,z tym sie zgadzam.
                        3-vulture- co cię tak dotknęło? Sumienie ruszyło,czy o co chodzi?
                        • Gość: Minnie Re: pacanie IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 18:44
                          Tak, wiem o co chodziło z tym Bahdajem. A w moim stwierdzeniu była ironia. I
                          tyle.
                        • vulture Suicide Solution - Ozzy Osbourne 04.02.04, 18:44
                          Gość portalu: hiszpan napisał(a):

> 3-vulture- co cię tak dotknęło? Sumienie ruszyło,czy o co chodzi?

Nie, przeczytałem początek wątku i dokonałem tarzania się po podłodze. Nie, nie
                          z szaleństwa czy z rozpaczy. Ze śmiechu.
                    • peternurek1 Re: pacanie 04.02.04, 22:34
                      Bo każdy człowiek ma pełne prawo do niszczenia sobie życia jeśli uzna że tak
                      chce , czy robi to paląc marihuane czy w inny sposób.Będe bronił tego prawa,
                      mimo iż z niego nie skorzystam , tak samo jak eutanazji czy związków
                      homoseksualnych (czy Hiszpana to równierz bulwersuje Holandii?)
                      Chciałem równierz spytać sz. p. Hiszpana czy słyszał większość utworów
                      wymienionych w wątku o który się kłucimy, według mnie autorzy raczej nie
                      namawiają do narkotyków , a wręcz przeciwnie. Ale może ja się nie znam, w końcu
                      nie jestem tak oczytany i wszechstronnie uzdolniony, szczegulnie w dziedzinie
                      interpretacji tekstów oraz intencji innych forumowiczów jak pan Hiszpan.
                • klymenystra Re: pacanie 04.02.04, 19:40

n
                  > ie wiem jaka ma być z tego korzyść?

finansowa slonko...

>>,są bardziej szkodliwe dla płuc i krtani niz papierosy itp,

nieprawda. akurat mniej.
                  >>a poza t
                  > ym mogą prowadzic do szybkiego zgonu.

szczegolnie marihuana. ktorej nawet sie nie da przedawkowac...

>>Czy to wszystko jes
                  > t warte paru minut złudnej przyjemności?

ta-ak. co za temat w ogole.
            • nierymek Re: pacanie 04.02.04, 17:34
              to rzeczywiście straszne. jak można dopuścić, żeby ludzie o sobie decydowali?
            • klymenystra Re: pacanie 04.02.04, 19:37

> A więc "pacanie". Oczywiście,nie chodzi mi o poziom życia,to zrozumiałe.
              Chodzi
              > mi o prawo i mentalność ludzką. Może uznasz za normalny fakt,że ludzie na star
              > ość uciekają z Holandii? I zgadnij dlaczego?

zapewne wciska sie im ziele i zmusza do zwiazkow z osobami tej samej plci. o
              jezuuu. skad masz takie dane w ogole?
              • Gość: hiszpan Re: pacanie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 22:49
                wyłamię sie po raz 1 i ostatni:
                2 odp. do klymenystry
                -uciekają z powodu eutanazji-poszukaj sobie w internecie 'słonko'
                -co do szkodliwosci to tez polecam google

Aha,i do minie-jestes młodsza niz myslałem.Łatwo to wywnioskowac z twoich postów. Zamiast gadać głupoty idź sie ucz dziecko,bo sytuacja na rynku pracy nieciekawa-Amolu mozesz sie napic ,moze ci pomoze.
                Do pixie-bardzo ładny cytat-masz rację,ale nie ma sie co nad tym tematem rozwodzic. Pozdrawiam Pixie i Ihope... za mimo wszystko spokojną argumentację(chociaz w moim odczuciu nie zawsze powazną,czy "poprawną",bo to zalezy od punktu widzenia). Co do poziomu wypowiedzi innych osób nie będę się wypowiadał.
                • peternurek1 Re: pacanie 04.02.04, 23:11
                  w imieniu swoim i "innych" dziękuje za uznanie , szacunek i tolerancję dla
                  naszych poglądów oraz zapraszam ponownie na forum, wszyscy juz się niemożemy
                  doczekać
                • nierymek Re: pacanie 04.02.04, 23:27
                  z polski uciekają młodzi. czy to dlatego, że mamy złą ustawę aborcyjną?
                  w internecie ostatnio znalazłem ostatnio stronę (www.leczenieraka.com) na
                  której pewna pani pisze że Żydów można poznać po ich aurze i uduchowieniu, więc
                  nie wyrabiałbym sobie również opinii nt eutanazji na podstawie informacji z sieci.
                • pixie Re: pacanie 05.02.04, 00:33
                  Gość portalu: hiszpan napisał:

> Do pixie-bardzo ładny cytat-masz rację,ale nie ma sie co nad tym tematem
                  rozwod
                  > zic. Pozdrawiam Pixie

Pozdrawiam również, a swoją drogą, Zappa był przeciwnikiem narkotyków, a przy
                  tym nałogowo palił papierosy. Trochę niekonsekwentnie, ale cóż... geniusze też
                  są ludźmi wink
                • Gość: Minnie Re: pacanie IP: *.toya.net.pl 05.02.04, 08:00
                  Drogi Hiszpanie, krew mnie zalewa kiedy czytam te głupoty, które wypisujesz.

Moja rada - więcej dystansu. Do życia, do ludzi. Do siebie.

A teraz - chlup w ten głupi dziób! (Amolem oczywiście)

I nie mów do mnie dziecko, kotku.

Widzę, że nie masz nic ciekawego do powiedzienia, skoro przechodzisz to
                  kwestionowania wykształcenia ludzi, których nie znasz. Typowa reakcja.

Pozdrawiam panie Hiszpan. (pewnie powinnam paść przed pana szanowną osobą na
                  kolana, bo pan przed nazwiskiem ma prof. dr hab., czyż nie ?)

I jeszcze komantarz związany ze 'szkodliwością' - są bardziej wiarygodne źródła
                  niż google. Ale co ja tam wiem - przecież jestem młodsza i głupsza niż szanowny
                  pan myślałam. I nie uczę się. I nie czytam Bahdaja smile
        • ihopeyouwilllikeme Re: Aha, zapomniałem 04.02.04, 20:51

> Ech.zobacz w jakim stylu piszą dzieciali w internecie... Dużo osób
          przeklina,a
          > najwiecej właśnie oni,wzorując się na starszych "kolegach",myśla,że w ten
          sposó
          > b są bardziej dorośli.

A co mnie to obchodzi ? Ja mam 18 lat, jestem za młody na wychowywanie.

> Myślę,że z innymi tematami,typu narkotyki,jest podobnie.
          > Tak samo w filmach-ludzie pala pety,to i taki gnojek myśli-ale on
          > jest "cool", ja też będę w przyszłości..i tak jest niestety.

Trudno, taki świat.

> Moze trochę upraszczam,ale po co podejmowac takie głupie tematy...

Oczywiście, lepiej w ogóle zapomnieć że jest coś takiego jak narkotyki,
          samobójstwa, śmierć... najlepiej zapomnieć. To wszystko rozwiąże. Zresztą
          nieważne, to nie ma związku z moim wątkiem.
          A w ogóle to skoro to jest głupi temat, to co Cię tak wzburzyło ?

> zresztą przyjrzałem się jeszcze raz wspomnianemu topicowi,i odniesienia
          > rzeczywiste do narkotyków w piosenkach były w wypowiedziach innych-osób,które
          > krzyczą co chwila"legalizacja,legalizacja" -tylko po co? Żeby mieć w Polsce
          > tak samo pochrzaniona rzeczywistość jak w Holandii?

Nie wiem, to jest temat na osobną dyskusję, na innym forum, i nie o to mi
          chodziło, gdy zakładałem wątek.

> Oczywiście,niby taka nieważna dyskusja,ja też mógłbym dodać piosenkę
          > wspomnianej Nirvany "Moist Vagina",gdzie,w ogóle bez zwiazku z tytułem,Cobain
          > drze się Marihuana. Ale czy to by coś wniosło? Nic. Po prostu kolejna głupia
          > piosenka. I już.

Ta piosenka może jest głupia, ale nie wszystkie z wymienionych w wątku piosenek
          były głupie. Naprawdę.

> Zresztą to jest Internet,ja nic nie zmienię.... Życzę wszystkiego dobrego.

Dziękuję i wzajemnie.

> PS Ja się twojego nicka w pierwszej wypowiedzi nie czepiałem. Jak wiesz,nicki
          > mają rózne pochodzenie.

Wiem, a czepiłem się dlatego że Ty się mnie czepiłeś.

> Wspomnij ksiażki Bahdaja,jeżeli w ogóle czytasz książki.

Stary, ja tyle jaram że nie mam czasu na książki smile)))))
        • moore_ash Re: Aha, zapomniałem 05.02.04, 19:32
          innych-osób,które krzyczą co chwila"legalizacja,legalizacja" -tylko po
          > co? Żeby mieć w Polsce tak samo pochrzaniona rzeczywistość jak w Holandii?

przepraszam, ze sie wttrace, i to jeszcze nie w temacie, ale chcialem sie
          zpaytac gdzie tu ta rzeczywistosc jest pochrzaniona? bo tak sie jakos dziwnie
          sklada, ze od jakiegos czasu mam przyjemnosc mieszkac w rotterdamie i nie
          zauwazylem aby ta rzeczywistosc byla pochrzaniona. a przynajmniej bardziej
          pochrzaniona niz w Polsce.

pozdr.
          tb

p.s. pale raz na pol roku jesli to ma jakies znaczenie.
          • black_lotus Re: Aha, zapomniałem 05.02.04, 19:46
            Ale Hiszpan ma własną wersję świata. Jedyna prawdziwą. Bywa i tak.
            A każdy kto ma inną (czy raczej - śmie mieć inną) się myli smile

Pozdrawiam i zazdroszczę trochę życia w 'pochrzanionej rzeczywistości'
            • moore_ash Re: Aha, zapomniałem 06.02.04, 14:24

> Pozdrawiam i zazdroszczę trochę życia w 'pochrzanionej rzeczywistości'

nie wiem czy jest czego zazdroscicsmile

pozdrawiam rowniez.
              tb
    • pixie A co na ten temat powiedział Frank Zappa? 04.02.04, 17:38
      "Jeśli to, co mówią ci prorocy cenzury jest prawdą, czyli że słuchanie pewnych
      rodzajów muzyki może prowadzić do niewłaściwych zachowań, albo nawet do
      samobójstwa, to w takim razie każdy, kto kiedykolwiek słuchał Beatlesów i Beach
      Boys jest potencjalnym zabójcą, ponieważ były to ulubione zespoły wielokrotnego
      mordercy Charles'a Mansona. A jaki rodzaj piosenki jest najbardziej powszechny?
      Piosenki o miłości. Gdyby więc piosenki miały jakikolwiek wpływ na nasze
      zachowanie, to wszyscy byśmy się kochali."
      Humo, 1993

I ja się z nim zgadzam smile
    • vulture dziwi mnie w ogóle fakt podejmowania dysput serio 04.02.04, 18:09
    • vulture specjalnie dla autora wątku 04.02.04, 18:29

> Proponuję najpiekniejsze piosenki o chorobach

Proszę bardzo: "Hiszpan". Jeszcze nie powstała, ale ja ją napiszę.
      • Gość: Minnie Re: specjalnie dla autora wątku IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 18:31
        Dobre smile
        • Gość: Hiszpan Re: specjalnie dla autora wątku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.02.04, 19:36
          Widzę,ze nie ma sensu toczyć dalej dyskusji,bo to tylko strata czasu.Zyczę ci Vulture i minnie,zeby ta moja gadka była jedyną "chorobą" w Waszym życiu,bo po jaraniu i wdychaniu wiadomych środków o zdrowie nie będzie łatwo,także ładny prezent genowy zaserwujecie swoim potomkom.Ale to Wasza sprawa i wasze sumienie. Życzę jedynie podejmowania słusznych decyzji w życiu i trochę rozwagi...
          To był już mój ostatni komentarz,darujcie sobie jednak słowa radości,które zwykle ludzie waszego typu zamieszczają przy okazji,gdy ktoś rezygnuje z dyskusji,a którego zdanie jest przez nich nieakceptowane....(PS Nie mówię o sobie,poprzeglądajcie rózne fora internetowe,jezeli jestescie ciekawi).
          • Gość: jakość huraaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.04, 19:41
            nie mogłam sobie darować tych słów radoścismile
          • vulture nie podaruję sobie 04.02.04, 19:54
            A teraz idziemy z Minnie na skręta, którego zapijemy spirytusem salicylowym.
            • Gość: Minnie Re: nie podaruję sobie IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 20:33
              Proponuje popić Amolem. Mocne wrażenia. I ten aromat........cudo! smile
              • peternurek1 Re: nie podaruję sobie 04.02.04, 22:40
                mogę iść z wami?? smile)))
                • vulture spox 04.02.04, 22:54
                  peternurek1 napisał:

> mogę iść z wami?? smile)))

Jasne, zaraz Ci naleję wody brzozowej i zrobię skręta z mniszka lekarskiego.
          • Gość: Minnie Re: specjalnie dla autora wątku IP: *.toya.net.pl 04.02.04, 20:31
            Drogi Hiszpanie, nie stac Cię na nic innego, jak stwierdzenie, że ludzi naszego
            typu.......? Tak, masz rację to strata czasu, ta 'dyskusja'. Ty wiesz swoje, my
            wiemy swoje.
            Oczywiście to, co my wiemy jest wypaczone przez to wszystko, co palimy,
            wdychamy, wstrzykujemy w żyły. Czyż nie?
            Jeżli lepiej Ci sie będzie żyło z przekonaniem, że walimy po kanałach albo
            wcieramy jakieś świństwa w dziąsła - ok. Jesli to czyni Cię szczęśliwym - ok.

Pozdrawiam w imieniu ludzi naszego typu smile (jeśli owi nie mają nic przeciwkosmile
      • klymenystra Re: specjalnie dla autora wątku 04.02.04, 19:46
        > Gość portalu: Hiszpan napisał(a):
        >
        > > Proponuję najpiekniejsze piosenki o chorobach
        >
        > Proszę bardzo: "Hiszpan". Jeszcze nie powstała, ale ja ją napiszę.

istnieje grypa hiszpanka. a w stanach rosnie trawa hiszpanka ktora wkreca sie
        bydlu pod skore. inspiracja juz jest :>
    • peter.steele Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s 04.02.04, 23:37
      United Suicide Legion
      Their thoughts are the same
      Is their poverty just a game
      They hardly eat and hardly sleep
      They don't listen, they don't speak
      When I see them out on the street
      They're never moving up on their feet
      They don't all fit in this scene
      Which goes on like a bad nights dream
      They hardly eat and hardly sleep
      They don't listen, they don't speak
      United Suicide Legion
      There thoughts are the same
      In their hunger they all complain
      Soldiers and Civilians
      Men who make millions
      The scene played on as I walked by
      They made a rope, on which to die
      The final card has been laid
      The natural selection has been made
      When I see them out on the street
      They are never moving up on their feet
      They don't all fit in this scene
      Which goes on like a bad nights dream
      Bad nights dream
      Bad nights dream
      Suicide dream
      Bad nights dream
      United Suicide Legion
    • Gość: aasiek Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 19:14
      Zabawne.Czepiacie się Hiszpana,bo inaczej patrzy na pewne sprawy.To jest
      forum,a nie zjazd partii,ludzie...Nie każdy musi myśleć tak jak Wy.
      • Gość: Minnie Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.toya.net.pl 06.02.04, 19:26
        Zabawne. Hiszpan czepia się nas, bo inaczej patrzymy na pewne sprawy i w
        związku z tym jesteśmy zapewne nałgowymi palaczami ziela. Tak, to jest forum, a
        nie zjazd partii. I owszem, nie każdy musi myśleć tak, jak my.
        Potrafię uszanować czyjeś zdanie, nawet odmienne, pod warunkiem, że ten ktoś
        jest w zrobic to samo. I nie urządzać tzw. wycieczek osobistych.
        Tyle.
        • aasiek Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s 06.02.04, 19:35
          Ok.Nie denerwuj się.Tez jestem zdania,że lepiej oddzielać czyjeś zdanie od tej
          osoby.Choć czasem to dość trudne.
          • black_lotus Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s 06.02.04, 19:40
            Nie denerwuję się smile

Pozdrawiam (a teraz idę podlać moją piwniczną miniplantację zielska smile
            • Gość: aasiek Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 19:43
              Udanych zbiorów wink
              Tfu,tfu!Co ja mówię!wink))
              pzdr
    • Gość: obłąkany kartofel Re: Specjalnie dla Ihope.Najpiękniejsze pios. o s IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.04, 14:07
      smile Czy nie prościej, miast prowadzić tę dziwną wojnę, zacny Hiszpanie, byłoby
      poruszyć bardziej muzyczne tematy, np. o piosenkach przeciwnarkotykowych,
      róznych tam straight-edge'owcach i innych Dezerterach itp.? I pokazać, że można
      i tak podchodzić muzycznie do tego problemu? Zrównoważyć to jakoś? A tak mamy
      kupę złośliwości, poobrażanych forumowiczów, pozadzieranych nosów i wszystkie
      strony utwierdziły się tylko w przekonaniu o słuszności własnych poglądów,
      miast zapoznać się z poglądami przeciwników.
      I w dodatku wyszedł z tego temat całkiem nie na temat.
      Mam nadzieję, że tym optymistycznym postem/akcentem zakończyłem tę lekko
      niesmaczną dyskusję smile (jestem abstynentem, gdyby ktoś pytał, jesli chodzi o
      używki, ale jestem dla odmiany całkiem uzależniony od muzyki - także tej
      mówiącej o używkach)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka