michal.kowalewski 13.02.10, 18:16 Dziś wysłali! Idzie! Przed końcem tygodnia powinno dojść. Już siedzę, jak na szpilkach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oiwona1 Re: Pandemonium: Live 22.02.10, 21:03 Jak wrażenia po obejżeniu Pandemonium? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski Re: Pandemonium: Live 24.02.10, 23:45 oiwona1 napisała: > Jak wrażenia po obejżeniu Pandemonium? Mieszane. Ten koncert jest dokładnie taki, jak ostatnia płyta Pet Shop Boys. Ma momenty absolutnie genialne, zapierające dech w piersiach. I takie co najmniej średnie. Trudno. Taka faza, najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kasica19840605 Re: Pandemonium: Live 11.01.11, 16:10 Byłam na tym koncercie w Berlinie. I płakałam. Absolutnie, bywałam na kilku koncertach pop, i muszę powiedzieć że chłopcy mają klasę. Madonna podobała mi się na żywo tylko odrobinę bardziej, ale np. (ku mojemu zdziwieniu) na PSB bawiłam się lepiej niż na Lady Gadze. I jak dla mnie DVD jest boskie - nagrano je w Londynie lekko ponad 2 tygodnie po tym koncercie berlińskim na którym byłam i jest tylko kilka zmian - i oczywiście boskie choinki w ostatniej piosence. Płytę CD zgrałam sobie na odtwarzacz i słuchałam w kółko przez długi czas. Świetna robota chłopcy! Czekam teraz na kolejny album i kolejną świetną trasę! Odpowiedz Link Zgłoś