Gość: flashdelirium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 17:25 okładka congratulations przypomina... Sonica. ciekawi mnie ten teledysk vw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: () Re: Pigułka Infomuzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 17:29 @flashdelirium: Miałem identyczne skojarzenie. Sega może się przyczepić. Zwłaszcza, że ten album się na pewno bardzo dobrze sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
karola226 Re: Pigułka Infomuzyki 19.02.10, 18:30 Ciekawa jestem tego teledysku Vampire Weekend bo utwór jest wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lona Re: Pigułka Infomuzyki IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 21:15 HHAHAAHA ten obrazek z MGMT wygląda jak reklama pasty do zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek Re: Pigułka Infomuzyki IP: *.stk.vectranet.pl 19.02.10, 21:59 Efekt tej współpracy już jest znany. Teledysk jest nietypowy jeśli chodzi o to co dotąd pokazały Vampiry. No i niestety teledysk nie odzwierciedla utworu. Nie mam na myśli, że teledysk powinien być kubek w kubek zrobiony co do piosenki, ale zupełnie co innego się czuje słuchając utworu bez teledysku. Oczywiście każdego utworu powinno się słuchać bez teledysku - raz obejrzeć można, ale muzyka powinna sama tworzyć obraz. Puenta: obejrzałem raz i więcej tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smk Re: Pigułka Infomuzyki IP: 77.255.158.* 19.02.10, 22:28 mgmt prowokuje, ludzie myślą ze to tak naprawde i drą dupe. fajnie że okładka jest niekonwencjonalna, kontrowersyjna. na tym polega sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Pigułka Infomuzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 10:38 mniejsza o okładkę, szkoda, że na koncertach niektóre kawałki to totalny playback - wszystko poza wokalem leci wprost z płyty Odpowiedz Link Zgłoś