Dodaj do ulubionych

Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 14:32
dużo lepsza od oracular spectacular
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.10, 15:57
      lepsza? tej płyty nie da się słuchać. zero dynamiki, powera, jakieś takie smętne opowieści... nie wiem co to ma na celu. chyba pokazanie wszystkim dookoła że nie idzie sie w mainstream. tylko przy takim efekcie to jednak wole komerche... porażka!
    • Gość: bob Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations IP: 81.15.175.* 21.03.10, 22:46
      teorie spiskowe - co wspólnego mają Marcin Miller i John Lennon? czy Elektryczne Gitary to reinkarnacja Velvet Underground? i co do cholery robi Beck na Śląsku? zapraszam na: golden-slumbers-blog.blogspot.com/
    • kleszko Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations 22.03.10, 08:53
      mojeprzeboje.blox.pl
    • kleszko Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations 22.03.10, 08:53
      www.mojeprzeboje.blox.pl
    • kleszko Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations 22.03.10, 08:54
      mojeprzeboje.blox.pl/html
    • Gość: nat Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 10:29
      Jonsi- lubię go !
    • Gość: perpi Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 16:43
      Rany... czy wy też zauwazyliscie ze 90 % płyt wydawanych ostatnio przez artystów znanych ma po max. 9-10 piosenek ? ;-/ Co to za czasy - jeszcze 2 lata temu 12 to byla norma ;-/ Normalnie jaja sobie robia ze słuchających ;-/

A jesli chodzi o sama płyte to napewno jest inna I to o wiele Niezły jest singiel - "Flash Delirium" i "I Found A Whistle" ,ale ogolnie rzeczywiście w całościowym odbiorze, płyta troche mecząca Moze trzeba ją po prostu wiecej razy odsłuchać bo naprawde zmiana w porownaniu do poprzedniej jest zaskakujaca ;D
    • Gość: a Re: Posłuchaj sobie: MGMT - Congratulations IP: 195.194.48.* 27.03.10, 04:42
      Jakoś ta płyta przypomina mi Vampire Weekend, ale może to tylko ja i moje dziwne skojarzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka