Dodaj do ulubionych

nowy utwor Withing Temptation(cover Kate Bush..

21.02.04, 19:43
slyszalam i widzialam..
jak na razie niewiem co myslec
chyba musze bardziej sie osluchac..
Obserwuj wątek
    • vulture <paw> 21.02.04, 19:46
      Heh, już pisałem o tym kawałku, bo on najpierw wyszedł na singlu gdzieś tam
      jakiś czas temu, ale tak ogólnie dopiero teraz wychodzi. A moje zdanie jest
      takie - piosenek Kate Bush nie powinno się przerabiać, bo są w większości
      doskonałe, chyba że ktoś bardzo chce je zepsuć, to wtedy. Przykładów jest
      sporo, Within Temptation i Placebo to te najnowsze.
      • mallina Re: <paw> 22.02.04, 21:04
        dla mnie najgorsze jest pozniej to, ze malo kto bedzie wiedzial, ze jest to
        cover!!
        ogolnie nie mam nic przeciwko coveromsmile)
        ale jakos mi dziwnie jak slysze utwory Kate Bush w innym wykonaniu..no i
        ciekawa jestem co ona na te interpretacje..
        • hawkshaw Re: <paw> 26.02.04, 18:44
          Właśnie miałem nieprzyjemność posłuchać jak kolejny cudowny zespół zjebał
          piosenkę Kate Bush. Rzeczywiście nikt nie będzie wiedział, że to cover. Chociaż
          to trochę brzmi jakby Within Temptation nagrało cover Evanescence...

Również nie mam nic przeciwko coverom, ale... no właśnie. Jak słyszę cos
          takiego to pojawiają sie tzw. odruchy wymiotne.
    • vulture a zresztą śmy też o tym gadali jakiś czas temu 22.02.04, 21:12
      ...tzn o kowerach Kate Bush - przy okazji Placebo

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=8071115&a=8282452
      Ciekawe, że i Placebo i Within Temptation postanowili zjebać ten sam kawałek.
      • pure_morning Re: a zresztą śmy też o tym gadali jakiś czas tem 26.02.04, 17:53
        ach,tylko że Placebo nie zjebało tongue_out Był czas kiedy się bardzo tym kawałkiem w
        ich wykonaniu zachwycałam.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633
        • vulture Re: a zresztą śmy też o tym gadali jakiś czas tem 26.02.04, 20:15
          pure_morning napisała:

> ach,tylko że Placebo nie zjebało tongue_out Był czas kiedy się bardzo tym kawałkiem w
          > ich wykonaniu zachwycałam.

Ach ach, nie zjebało. Spierdoliło. Niech będzie. Ach ach.
          • pure_morning Re: a zresztą śmy też o tym gadali jakiś czas tem 27.02.04, 15:50
            A mnie się i tak podoba,ale może i nie jestem zbyt obiektywna przez to,że
            straszne lubię Placebo...a co do Kate Bush to moim zdaniem ma dosyć irytujący
            głos.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16633
            • vulture time for a sober morning 27.02.04, 18:40

A mi się Kate Bush i tak podoba,ale może i nie jestem zbyt obiektywny przez
              to,że strasznie ją lubię...a co do Placebo, to moim zdaniem Brian Molko ma
              dosyć irytujący głos.
              • mallina Re: time for a sober morning 27.02.04, 19:25
                Brian Molko ma zdecydowanie bardziej irytujacy glos niz Kate Bush!!

chociaz ja tez obiektywna w tej kwestii calkiem nie jestemwink))
                • vulture Re: time for a sober morning 27.02.04, 19:43
                  mallina napisała:

> Brian Molko ma zdecydowanie bardziej irytujacy glos niz Kate Bush!!
                  >
                  > chociaz ja tez obiektywna w tej kwestii calkiem nie jestemwink))

A widzisz. W każdym razie co do zjebania, utrzymuję swą wersję - piosenka Kate
                  Bush doczekała się w zeszłym roku co najmniej dwóch zjebań.

----
                  PASTA KIWI TWARZ OŻYWI belgianbabes.t35.com/Kate%20Ryan/kateryan9.jpg
                  • mallina OT 27.02.04, 19:52
                    Vulture twoj link sie nie otwiera...przynajmniej u mnie..
                    • vulture to wybierz któreś stąd 27.02.04, 20:06
                      belgianbabes.t35.com/Kate%20Ryan/kate1.html
                      Po twarzy pani Ryan wnioskuję, że dorastała w epoce brązu. Dziś rano jej
                      teledysk wystraszył mnie przy śniadaniu.
    • Gość: Xionc Re: nowy utwor Withing Temptation(cover Kate Bush IP: 213.77.7.* 27.02.04, 10:47
      nie słyszałem...
      który utwór "zcoverowali"?
      • vulture Re: nowy utwor Withing Temptation(cover Kate Bush 27.02.04, 14:45
        Gość portalu: Xionc napisał(a):

> nie słyszałem...
        > który utwór "zcoverowali"?

Running Up That Hill
        • Gość: Xionc Re: nowy utwor Withing Temptation(cover Kate Bush IP: 213.77.7.* 27.02.04, 16:40
          A to zapowiedź nowej płyty czy jeszcze z "ME"?
    • porcupine Re: nowy utwor Within Temptation(cover Kate Bush) 27.02.04, 12:08
      no niestety, ten cover jest beznadziejny. Jeśli oni na tym zdobędą jeszcze
      większą popularność, to ja dziękuję. Faktycznie, większość ludzi nie zdaje
      sobie pewnie sprawy z tego że to utwór Kate Bush. A co do teledysku- to dopiero
      chłam. Jakaś durna symbolika. Żałosne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka