Gość: Dzidek IP: *.benet.uu3.net 01.03.04, 23:55 Czy ktoś się orientuję czy Coldplay koncertował w Polsce, albo czy będzie??? Prosę o jakieś info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppatka Re: Coldplay w Polsce 02.03.04, 00:17 nie koncertował i w tym roku na 98% nie będzie gdzieś czytałam wypowiedź jakiegoś organizatora koncertów, który mówił, że narazie to za droga kapela jak na Polske... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuc Re: Coldplay w Polsce IP: 62.244.148.* 02.03.04, 16:00 z takie nazwanie wątku i wprowadzanie w błąd powinno sie dostać po głowie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Coldplay w Polsce 02.03.04, 17:35 Zgadzam się z przedmówcą!!!!! Żeby chociaż znak zapytania w tytule.... Odpowiedz Link Zgłoś
fol Re: Coldplay w Polsce 02.03.04, 18:03 no ba... ja też zajrzałam tu z błyskiem w oku Odpowiedz Link Zgłoś
czabik2 Re: Coldplay w Polsce 02.03.04, 18:16 Ja podobnie zareagowałem. Są! Trza jechać! Jak fajnie itp. A tu takie rozczarowanie Autorze! Uważaj ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Coldplay w Polsce IP: *.crowley.pl 03.03.04, 16:20 Na razie się na to nie zanosi. Czytałem wypowiedź ich menedżera, że Polska nie leży w kręgu ich zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Coldplay w Polsce 03.03.04, 16:27 O rany..!Niech żyją przedmówcy!Też się dałam nabraćColdplay w Polsce...Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: Coldplay w Polsce?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 16:36 E tam facet tylko zapomnial dodac '?' co wy tacy drobiazgkowi!? a) coldplay nie jest za droga kapela na Polske (to samo mowiono o Badu, Metallice itd. bzdura) b) przez 3 lata byly nonstop koncerty i festiwale, trzeba odpoczac. c) Chris i zona spodziewaja sie dziecka.. d) wiecej w www.coldplay.com 3mac kciuki a jak nie - to przy nastepnej trasie mozna sie zebrac i pojechac do Berlina np. pzdro. Maggie Odpowiedz Link Zgłoś