Dodaj do ulubionych

COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM?

IP: 62.233.138.* 19.02.02, 14:33
Zajęło mi to trochę czasu, ale teraz już odróżniam te grające i śpiewające
podobnie kapele.
Najwyżej cenię COLDPLAY, TRAVIS ma parę genialnych piosenek (np."Why Does It
Always Rain On Me"), BRAINSTORM ma zbyt "NRD-owskie aranżacje" (to nie jest
moje określenie, ale bardzo mi się podoba), ale za to najładniejszego wokalistę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jA Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: *.gazeta.pl 19.02.02, 15:13
      Tak, Tak ....Ładny wokalista ma ogromne znaczenie w zespole
      i jak jego obecność wpływa na popularność zespołu u trzynastolatek!!!!!!!
      • Gość: dekris Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 18:05
        Jasne ze Coldplay.
        • Gość: Qlka Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 192.168.1.* 19.02.02, 21:12
          Myslałam ,że Brainstorm słuchają bigbraderowe nastolatki - ale uwaga - podoba
          się on też moim rodzicom, więc od biedy wybieram TRAVISA - za nagranie przeboju
          BRITNEJ wfjnej wersji.
          • Gość: teddy Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 62.233.138.* 19.02.02, 21:45
            Gość portalu: Qlka napisał(a):

> Myslałam ,że Brainstorm słuchają bigbraderowe nastolatki - ale uwaga - podoba
            > się on też moim rodzicom, więc od biedy wybieram TRAVISA - za nagranie przeboju
            >
            > BRITNEJ wfjnej wersji.

No i przy okazji okazało się, że to jest całkiem fajna piosenka.
            • Gość: róża Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 213.158.195.* 20.02.02, 08:16
              A ktura to piosęka, bo ja bardzo lubie Britnej?
              • Gość: teddy Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 62.233.138.* 20.02.02, 09:03
                Gość portalu: róża napisał(a):

> A ktura to piosęka, bo ja bardzo lubie Britnej?

ŁAN MORTAJM - dir bejbe.
    • Gość: jmarr Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 213.76.157.* 20.02.02, 15:18
      Jak zobaczylem Brainstorm na festiwalu Eurowizji (przyznaje sie, ogladalem to -
      nie wiem co mi sie wtedy stalo) to jeszcze myslalem, ze cos z nich bedzie. Ale
      teraz kiedy po raz setny slysze ich w radiu to zaczynam watpic. Rzygac juz sie
      od tego chce. Zeby texty mieli jeszcze jakies inteligentniejsze, ale nie.
      Stawiam na Travis'ow ("The Man Who" byla naprawde dobra) i Coldplay.
      • Gość: teddy Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 62.233.138.* 20.02.02, 16:57
        Gość portalu: jmarr napisał(a):

> Jak zobaczylem Brainstorm na festiwalu Eurowizji (przyznaje sie, ogladalem to -
        >
        > nie wiem co mi sie wtedy stalo) to jeszcze myslalem, ze cos z nich bedzie. Ale
        > teraz kiedy po raz setny slysze ich w radiu to zaczynam watpic. Rzygac juz sie
        > od tego chce. Zeby texty mieli jeszcze jakies inteligentniejsze, ale nie.
        > Stawiam na Travis'ow ("The Man Who" byla naprawde dobra) i Coldplay.

Jak zobaczyłem, że się tu wpisałeś - od razu pomyślałem, że napiszesz THE SMITHS.
        Bo ci byli chyba jednak lepsi od tej trójki.
      • Gość: teddy Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 62.233.138.* 20.02.02, 16:57
        Gość portalu: jmarr napisał(a):

> Jak zobaczylem Brainstorm na festiwalu Eurowizji (przyznaje sie, ogladalem to -
        >
        > nie wiem co mi sie wtedy stalo) to jeszcze myslalem, ze cos z nich bedzie. Ale
        > teraz kiedy po raz setny slysze ich w radiu to zaczynam watpic. Rzygac juz sie
        > od tego chce. Zeby texty mieli jeszcze jakies inteligentniejsze, ale nie.
        > Stawiam na Travis'ow ("The Man Who" byla naprawde dobra) i Coldplay.

The Smiths i tak byli lepsi od tej trójki, Johnny.

Andy
        • Gość: jmarr Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: 213.76.157.* 21.02.02, 19:04
          Gość portalu: teddy napisał(a):

> Gość portalu: jmarr napisał(a):
          >
          > > Jak zobaczylem Brainstorm na festiwalu Eurowizji (przyznaje sie, ogladalem
          > to -
          > >
          > > nie wiem co mi sie wtedy stalo) to jeszcze myslalem, ze cos z nich bedzie.
          > Ale
          > > teraz kiedy po raz setny slysze ich w radiu to zaczynam watpic. Rzygac juz
          > sie
          > > od tego chce. Zeby texty mieli jeszcze jakies inteligentniejsze, ale nie.
          > > Stawiam na Travis'ow ("The Man Who" byla naprawde dobra) i Coldplay.
          >
          > The Smiths i tak byli lepsi od tej trójki, Johnny.
          >
          > Andy

Jasne, ze byli lepsi (wbrew temu co sie moze wydawac na glowe jeszcze nie upadlem
          zeby stawiac kogos z tej trojki wyzej od jedynego swietego zespolu wink
          Stwierdzilem jedynie, ze z TEJ TROJKI wole Travis i Coldplay od Brainstorm.
          pzdr
          • Gość: mb Re: COLDPLAY, TRAVIS czy BRAINSTORM? IP: *.kato.gazeta.pl 28.02.02, 12:02
            z tych trzech poczywiście travis, ale o niebo lepszy jest muse, potęgą zaś z
            kolei radiohead

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka