ihopeyouwilllikeme 10.03.04, 17:44 A jest on o tyle ciekawy, że zawiera ujęcia z koncertu Maiden we Wrocławiu! www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred Re: Iron Maiden - " No More Lies " - obejrzyj tel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 19:47 nie powiesz mi że Hala Ludowa we Wrocławiu jest taka duza? To na pewno nie jest Breslau. Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: Iron Maiden - " No More Lies " - obejrzyj tel 10.03.04, 21:55 Gość portalu: fred napisał(a): > nie powiesz mi że Hala Ludowa we Wrocławiu jest taka duza? To na pewno nie jest > > Breslau. Napisałem " zawiera ujęcia " co nie musi znaczyć, że CAŁY jest złożony z ujęć z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ajron mejdę 10.03.04, 20:51 Tani...eeee... klimatyczny klip, oddający atmosferę koncertów Chyba już z każdej płyty Iron Maiden teledysk do drugiego lub trzeciego singla będzie się składał ze zmontowanych fragmentów trasy. Ale lepsze to niż debilne "Wildest Dreams". A z wyborem singla nadal się nie do końca zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paxon Re: ajron mejdę IP: *.spox.org / *.org 11.03.04, 18:37 Nie przesadzajmy z tym "Wildest dreams", uwazam ze jak na pierwszy singiel to bardzo dobry wybor. Oczywiscie biorac pod uwage wszystkie wymagania wobec pierwszych promosow, czyli: krotkie i przebojowe... Co do teledysku to moge sie zgodzic, ze debilny ale jeszcze innych gatunkowo Ironow nie widzialem, co akurat w tym przypadku nie jest zarzutem. Za to "No more lies" jako singiel to kompletna pomylka, najbardziej wtorny kawalek Ironow jaki slyszalem, ratuja go tylko gitarowe popisy trójki gitarzystów. Apropo pierwszego singla - jakies alternatwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dbto Re: ajron mejdę 11.03.04, 19:42 najbardziej wtorny czyli w tym przypadku najlepszy przynajmniej dla mnie. ach te melodie, harmonie unisono etc... Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ajron mejdę 12.03.04, 13:03 dbto napisał: > najbardziej wtorny czyli w tym przypadku najlepszy przynajmniej dla mnie. > ach te melodie, harmonie unisono etc... Eeeee... Kawałek ewidentnie zerżnięty z The Clansman, tylko dużo słabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture łajldest drimz 11.03.04, 20:37 Gość portalu: Paxon napisał(a): > Nie przesadzajmy z tym "Wildest dreams", uwazam ze jak na pierwszy singiel to > bardzo dobry wybor. Oczywiscie biorac pod uwage wszystkie wymagania wobec > pierwszych promosow, czyli: krotkie i przebojowe... > Co do teledysku to moge sie zgodzic, ze debilny Pisałem odnośnie klipu. Piosenka taka sobie, przeciętna. > Apropo pierwszego singla - jakies alternatwy ? Dałbym na pierwszym to, co wyszło na drugim, czyli "Rainmaker". Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: ajron mejdę 12.03.04, 13:08 Gość portalu: Paxon napisał(a): > Apropo pierwszego singla - jakies alternatwy ? New Frontier, Gates Of Tomorrow, Rainmaker Odpowiedz Link Zgłoś