IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 14:15
no wlasnie, czyja to piosenka. Mam ja w postaci mp3. Niby prosta piosenka, a
cholernie mi sie podoba, szczegolnie kawalek jak facet zaczyna gadac
(recytowac/rapowac?tongue_out). Chce kupic calą plyte ale nie moga znalezc nazwy
zespolu. Moze ktos zna?
Obserwuj wątek
    • ilhan Re: 12-51 13.03.04, 14:18
      The Strokes z płyty "Room On Fire". Której nie polecam.

[ dzień udzielania odpowiedzi mam smile ]
      • rodak Re: 12-51 13.03.04, 14:26
        taaakkk - The Strokes - Room on Fire.
        Ogólnie - płyta bardziej "melodyjna" <tj rzeczywiście "prościej" melodyjna,
        ocierając się momentami o jakieś takie bazarowe umpum - pumLbig_grin, ale czy ja
        wiem. Czasem słucham sobie tej płytki <szczególnie 10 kawałek "The End has no
        end" big_grin.
        Ale bardsziej polecałbym poprzednią płytkę tego zespołu - "Is this it?" z
        cudownym NYC cops i miłą okładkąbig_grin
        • ilhan Re: 12-51 13.03.04, 14:31
          Is This It - 9/10
          Room On Fire - 5/10
          • Gość: ivy666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 15:29
            co oznaczaja te cyferki bo niekumata jestem. Czy to ocena na 10 mozliwych?
            posluchalam juz fragmenty "is this it" i faktycznie niezla, tej drugiej niema
            ale jak mowicie ze kiepska to sobie daruje
        • Gość: babam Re: 12-51 IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 20:40
          rodak napisał:
          > Ale bardsziej polecałbym poprzednią płytkę tego zespołu - "Is this it?" z
          > cudownym NYC cops i miłą okładkąbig_grin

?????????
    • Gość: ivy666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 14:38
      the strokes mowicie. Ok dzieki, przeslucham sobie fragmenty obu plut w sklepie
      internetowym i ocenie hehe
      • rodak Re: 12-51 13.03.04, 19:52
        tego nurtu bardziej bawi mnie The Liberines. Natomiast Franz Ferdinand ,jakaś
        analogia między nimi jest> na mnie tak nie działają. Debiutu posłuchałem i obok
        dwóch-trzech piosenek średnio dla mnie
        • Gość: goosia Re: 12-51 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 09:16
          własciwie to teraz nastala taka moda na melodyjny rock....albo cos z tym
          zwiazanego....narodziło sie 100 zespołów grajacych podobne sekfencje
          • Gość: lil666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 19:36
            moze i tak, ale te inne mi sie nie podobaja, wole troche halasu, troszke krzyku
            tez nie zawadzi, a ta piosenka to taki maly wyjatek. Poprostu mi sie podoba,
            chociaz nie wiem dlaczego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka