Gość: ivy666 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 14:15 no wlasnie, czyja to piosenka. Mam ja w postaci mp3. Niby prosta piosenka, a cholernie mi sie podoba, szczegolnie kawalek jak facet zaczyna gadac (recytowac/rapowac?). Chce kupic calą plyte ale nie moga znalezc nazwy zespolu. Moze ktos zna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: 12-51 13.03.04, 14:18 The Strokes z płyty "Room On Fire". Której nie polecam. [ dzień udzielania odpowiedzi mam ] Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: 12-51 13.03.04, 14:26 taaakkk - The Strokes - Room on Fire. Ogólnie - płyta bardziej "melodyjna" <tj rzeczywiście "prościej" melodyjna, ocierając się momentami o jakieś takie bazarowe umpum - pumL, ale czy ja wiem. Czasem słucham sobie tej płytki <szczególnie 10 kawałek "The End has no end" . Ale bardsziej polecałbym poprzednią płytkę tego zespołu - "Is this it?" z cudownym NYC cops i miłą okładką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 15:29 co oznaczaja te cyferki bo niekumata jestem. Czy to ocena na 10 mozliwych? posluchalam juz fragmenty "is this it" i faktycznie niezla, tej drugiej niema ale jak mowicie ze kiepska to sobie daruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babam Re: 12-51 IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.04, 20:40 rodak napisał: > Ale bardsziej polecałbym poprzednią płytkę tego zespołu - "Is this it?" z > cudownym NYC cops i miłą okładką ????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.04, 14:38 the strokes mowicie. Ok dzieki, przeslucham sobie fragmenty obu plut w sklepie internetowym i ocenie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rodak Re: 12-51 13.03.04, 19:52 tego nurtu bardziej bawi mnie The Liberines. Natomiast Franz Ferdinand ,jakaś analogia między nimi jest> na mnie tak nie działają. Debiutu posłuchałem i obok dwóch-trzech piosenek średnio dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goosia Re: 12-51 IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.04, 09:16 własciwie to teraz nastala taka moda na melodyjny rock....albo cos z tym zwiazanego....narodziło sie 100 zespołów grajacych podobne sekfencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lil666 Re: 12-51 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.04, 19:36 moze i tak, ale te inne mi sie nie podobaja, wole troche halasu, troszke krzyku tez nie zawadzi, a ta piosenka to taki maly wyjatek. Poprostu mi sie podoba, chociaz nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś