Gość: ivy666 IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 20:46 Słuchal juz ktos? Co sadzicie o tej plycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pagaj Re: talkie walkie"air" IP: 193.0.236.* 19.03.04, 11:54 Ja słuchałem, nawet kilka razy... i odstawiłem na półkę. Niby powrót do brzmienia "Moon Safari" (co dla mnie jest akurat średnim plusem, bo należę do tych zboczeńców nielicznych chyba, którzy wyżej stawiają "10000Hz Legend"), ale płyta nie ma tego uroku i świeżości co debiut. Można posłuchać, a potem zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: talkie walkie"air" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 17:56 Gość portalu: pagaj napisał(a): (co dla mnie jest > akurat średnim plusem, bo należę do tych zboczeńców > nielicznych chyba, którzy wyżej stawiają "10000Hz Legend"), To jest nas dwoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivy666 Re: talkie walkie"air" IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.04, 22:26 dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amelka Re: talkie walkie"air" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 23:32 Jak dla mnie miodzio :] Slucham non-stop i nie moge przestac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cr. Re: talkie walkie"air" IP: *.crowley.pl 20.03.04, 15:36 bywalo lepiej ale nie rzucilem wsciekle o sciane. to juz jest cos Odpowiedz Link Zgłoś
bohemista Re: talkie walkie"air" 20.03.04, 20:14 Jeszcze się oswajam, ale już widzę, że to piękny album. Poza tym, słuchając "Alone in Kyoto" powracają obrazy z "Lost in translation", a film jest wyjątkowej urody. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
overfloater Re: talkie walkie"air" 21.03.04, 01:04 Nuda, panie, i dłużyzny. Choć początek płyty tego nie zapowiada. Jak dla mnie - można posłuchać dwa, trzy razy, i odłożyć z czystym sumieniem na półkę. Za jakiś czas może warto odkurzyć... ---------- "I'm on the wire, over and higher Over the pretense, over the spire On and connected, I'm overfloating now" www.screenagers.pl Odpowiedz Link Zgłoś