Gość: haiko IP: 81.15.254.* 05.04.04, 20:28 czy ktoś orientuje się, ile właściwie wydali płytek? AMG informuje tylko o 2 epkach, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć? A przy okazji polecam tym, co jeszcze nie słyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aislinn Re: explosions in the sky IP: *.spray.net.pl 05.04.04, 21:03 Przed tymi dwiema płytami wydali jeszcze "How strange, innocence", ale to wyszło raptem w 300 kopiach (przynajmniej tego się doczytałam gdzieś tam w necie). Ale w ogóle wg mnie to nie są Ep-ki... co prawda utworów na nich niewiele, ale długość taka raczej "pełnowymiarowa" A tak w ogóle to ja też polecam, zwłaszcza wielbicielom "mogwaiowego" grania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: explosions in the sky IP: 81.15.254.* 05.04.04, 21:22 " A tak w ogóle to ja też polecam, zwłaszcza wielbicielom "mogwaiowego" grania..." no właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haiko Re: explosions in the sky IP: 81.15.254.* 05.04.04, 21:27 Dzięki. Zgadza się, utwory sa dość długie i niepotrzebnie sugerowałam się ilością tytułów na albumie. Jakoś sobie ubzdurałam, że mają więcej tytułów w dyskografii, przynajmniej utworów. Odpowiedz Link Zgłoś