tasiorka Re: "Hype" 18.04.04, 16:43 Hihihihi. Dzis jestes bardzo kreatywny. Ktory to juz watek, zalozony przez ciebie dzis? Odpowiedz Link Zgłoś
solfuga Re: "Hype" 18.04.04, 16:59 straciłem rachubę :~( i ją odzyskałem ;~) w i e l o w ą t k o w o ś ć ? Odpowiedz Link Zgłoś
solfuga Re: "Hype" 18.04.04, 17:08 Tu, na muzyce to jeszcze jest jakiś kontakt na tle upływu czasu. Inne fora "kulturowe" i "popkulturowe" są strasznie powolne. Zaraz stracę kreatywność w wyniku fizycznego, postępującego oddalania się od kompa. Pozdrawiam. Jak wrócę, to zajrzę. Solfuga. Odpowiedz Link Zgłoś
tasiorka Re: "Hype" 18.04.04, 17:09 solfuga napisał: > Tu, na muzyce to jeszcze jest jakiś kontakt na tle upływu czasu. Inne fora "kul > turowe" i "popkulturowe" są strasznie powolne. Zaraz stracę kreatywność w wynik > u fizycznego, postępującego oddalania się od kompa. Pozdrawiam. Jak wrócę, to z > ajrzę. Solfuga. Ok. bede czekala. moze cos nowego wymyslisz. jakis ciekawy watek. pa Odpowiedz Link Zgłoś
ihopeyouwilllikeme Re: "Hype" 18.04.04, 19:00 Chodzi o zespół w składzie: Larry Mullen Jr. - dr., Adam Clayton - bass, Dick Evans - gtr., Dave Evans - gtr., Paul Hewson - voc., z którego w 1978 roku powstało ( po odejściu Dicka ) U2 ? Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: "Hype" 18.04.04, 19:19 zapewne , może autor chciał szerzej zapoznać się wczesną twórczością puźniejszego jedynie słusznego zespołu, np. jakieś mp.3 lub coś takiego jest to bardzo ciekawy okres w działalności chłopaków, bo można tak na nich mówić w tym czasie, najwcześniejsze nagranie jakie widziałem pochodzi z 1978r. czyli nagrane już jako U2, natomiast nie widziałem ani nie słyszałem Hype w akcji, podejrzewam że autor wątku równierz miał to na myśli tyle że zapomnieł dopisać reszty z niewiadomych przyczyn , możliwe że wyżej przez niego wspomniane fizyczne oddalenie od komputera spowodowało niemożność napisania jakiejkolwiek treści w tym wątku bo jeśli nie chodzi o to , to o co? Odpowiedz Link Zgłoś
solfuga Sprostowanie 18.04.04, 21:00 Chodziło mi o film "Hype", ale to czego się dowiedziałem w wyniku tej pomyłki jest bardzo interesujące (U2 zawsze było w czołówce, no, może ostatnio trochę gorzej). Niżej jest wątek "Hype" noch einmall, i tam jest jasne o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś