18.04.04, 16:13
Obserwuj wątek
    • tasiorka Re: "Hype" 18.04.04, 16:43
      Hihihihi. Dzis jestes bardzo kreatywny. Ktory to juz watek, zalozony przez
      ciebie dzis?
      • solfuga Re: "Hype" 18.04.04, 16:59
        straciłem rachubę :~(
        i ją odzyskałem ;~)

w i e l o w ą t k o w o ś ć ?
      • solfuga Re: "Hype" 18.04.04, 17:08
        Tu, na muzyce to jeszcze jest jakiś kontakt na tle upływu czasu. Inne fora "kulturowe" i "popkulturowe" są strasznie powolne. Zaraz stracę kreatywność w wyniku fizycznego, postępującego oddalania się od kompa. Pozdrawiam. Jak wrócę, to zajrzę. Solfuga.
        • tasiorka Re: "Hype" 18.04.04, 17:09
          solfuga napisał:

> Tu, na muzyce to jeszcze jest jakiś kontakt na tle upływu czasu. Inne
          fora "kul
          > turowe" i "popkulturowe" są strasznie powolne. Zaraz stracę kreatywność w
          wynik
          > u fizycznego, postępującego oddalania się od kompa. Pozdrawiam. Jak wrócę, to
          z
          > ajrzę. Solfuga.

Ok. bede czekala. moze cos nowego wymyslisz. jakis ciekawy watek. pa
          • ihopeyouwilllikeme Re: "Hype" 18.04.04, 19:00
            Chodzi o zespół w składzie: Larry Mullen Jr. - dr., Adam Clayton - bass, Dick
            Evans - gtr., Dave Evans - gtr., Paul Hewson - voc., z którego w 1978 roku
            powstało ( po odejściu Dicka ) U2 ?
            • peternurek1 Re: "Hype" 18.04.04, 19:19
              zapewne , może autor chciał szerzej zapoznać się wczesną twórczością
              puźniejszego jedynie słusznego zespołu, np. jakieś mp.3 lub coś takiego
              jest to bardzo ciekawy okres w działalności chłopaków, bo można tak na nich
              mówić w tym czasie, najwcześniejsze nagranie jakie widziałem pochodzi z 1978r.
              czyli nagrane już jako U2, natomiast nie widziałem ani nie słyszałem Hype w
              akcji, podejrzewam że autor wątku równierz miał to na myśli tyle że zapomnieł
              dopisać reszty z niewiadomych przyczyn , możliwe że wyżej przez niego
              wspomniane fizyczne oddalenie od komputera spowodowało niemożność napisania
              jakiejkolwiek treści w tym wątku
              bo jeśli nie chodzi o to , to o co?
              smile
              • solfuga Sprostowanie 18.04.04, 21:00
                Chodziło mi o film "Hype", ale to czego się dowiedziałem w wyniku tej pomyłki jest bardzo interesujące (U2 zawsze było w czołówce, no, może ostatnio trochę gorzej). Niżej jest wątek "Hype" noch einmall, i tam jest jasne o co mi chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka