ilhan 19.04.04, 18:11 W sobotę... Ktoś ma chęć dołączyć do wiadomo kogo? indiepopnight.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn i co, może tańczyć ? 19.04.04, 21:00 Ja nie tańczę, nie piję i nie żyję, tak ogólnie . Ja tylko pracuję )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan tańczyć? 19.04.04, 21:24 Ja np. nie umiem tańczyć, więc będę się tylko poruszał jak Ian Brown na teledysku Fools Gold. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 a ja... 19.04.04, 22:25 ilhan napisał: > Ja np. nie umiem tańczyć, więc będę się tylko poruszał jak Ian Brown na > teledysku Fools Gold. ...umrę ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: a ja... 19.04.04, 22:30 madee1 napisała: > ilhan napisał: > > > Ja np. nie umiem tańczyć, więc będę się tylko poruszał jak Ian Brown na > > teledysku Fools Gold. > > ...umrę ze śmiechu Lepiej się zastanów skąd towar skołować. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: a ja... 19.04.04, 23:20 ilhan napisał: > Lepiej się zastanów skąd towar skołować. O łał :-L A tak na serio to ja nie mogę, bo 24 wybieram się na dni Serocka. :-]] Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: a ja... 20.04.04, 08:00 > ilhan napisał: > > > Lepiej się zastanów skąd towar skołować. No tak, wiedziałam, że bez towaru nie będziesz chciał tańczyć. > janek0 napisał: > A tak na serio to ja nie mogę, bo 24 wybieram się na dni Serocka. :-]] Zero, weź się nie wygłupiaj. Chodź z nami, a ja Cię w czerwcu wezmę na Dni Pruszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: a ja... 20.04.04, 11:19 Ja ide, pedze, lece, tylko prosze o szczegoly, bo mi sie ta strona chujowo otwiera. Ja bede tanczyc, nawet mam wlosy inne, jak Ian Brown w teledysku.... - - End of a century is nothing special... nothiiiiiiiing speeeeeeeciaaaaaaaaaaaaal..... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Piżmak, bosko 20.04.04, 13:16 No więc generalnie bawimy się jak w legendarnym manchesterskim klubie Hacienda New Order, Happy Mondays, The Charlatans, Stone Roses, Blur, Inspiral Carpets, Jesus And Mary Chain, Pulp, Pixies, The Clash... 24 kwietnia, godz.21.00, Regeneracja, ul. Puławska 61, wstęp 5 zł Do zwału, czy coś. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Piżmak, bosko 20.04.04, 18:05 madee1 napisała: > No więc generalnie bawimy się jak w legendarnym manchesterskim klubie > Hacienda New Order, Happy Mondays, The Charlatans, Stone Roses, Blur, > Inspiral Carpets, Jesus And Mary Chain, Pulp, Pixies, The Clash... > > 24 kwietnia, godz.21.00, Regeneracja, ul. Puławska 61, wstęp 5 zł Jakby leciala mroczna muza- Siostrzyczek, Lacrimosy, Dzoj Dyviżyn, Bauhaus, Miguel & The Living Dead i innych upiorow to bym przyszedl. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Piżmak, bosko 20.04.04, 18:57 nefil napisał: > Jakby leciala mroczna muza- Siostrzyczek, Lacrimosy, Dzoj Dyviżyn, Bauhaus, > Miguel & The Living Dead i innych upiorow to bym przyszedl. Nefil, daj spokój, będzie New Order, po co Ci Joye, chodź z nami potańczyć, będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Piżmak, bosko 20.04.04, 19:32 Wlasnie chodzcie wszyscy jest wiosna, mam nowe wlosy i w ogole Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Piżmak, bosko 20.04.04, 19:46 pizmak31 napisała: > Wlasnie chodzcie wszyscy jest wiosna, mam nowe wlosy i w ogole O! I to jest podejście! *oklaski dla tej pani* Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: a ja... 20.04.04, 14:16 madee1 napisała: > Zero, weź się nie wygłupiaj. Chodź z nami, a ja Cię w czerwcu wezmę na Dni > Pruszkowa. Kiedy nie mogę. Ale na Dni Pruszkowa to i owszem :-] Odpowiedz Link Zgłoś