20.04.04, 23:20
czy ktoś o nich słyszał ?
Obserwuj wątek
    • h8red Owszem, ja 21.04.04, 08:02
      Nawet całą płytkę słyszałem. Bardzo miłe i sympatyczne pop-rockowe granie. Jak
      na jankesów to całkiem kul wink
      • Gość: aasiek I ja też IP: 212.33.74.* 21.04.04, 10:43
        I całą płytę również.Rzeczywiście,bardzo fajna,komu mogę,to polecam.Ale u nas
        raczej szans nie ma,chociaż,kto wie..?
    • emilly_soerenson Re: Maroon 5 21.04.04, 12:21
      Jak nie ma szans na zdobycie?
      W katalogu BMG Polska juz jest, Niebawem w slepach.
      Maroon 5 "Songs About Jane" BMG Poland, 2004,
      • aasiek Re: Maroon 5 23.04.04, 14:30
        Miałam na mysli raczej to,że płyta nie ma szans na jakąś popularność...Jeśli
        coś jest promowane(ze Stanów)to zwykle rap albo r'n'b.Szkoda,bo "Songs About
        Jane" to naprawdę fajna płyta.
    • paula53 Re: Maroon 5 21.04.04, 13:27
      Ja !!!! Mam już nawet calusieńką płytkę "Songs about Jane" i muszę
      powiedzieć,ze jest całkiem fajna.
      • Gość: Sasza Re: Maroon 5 IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 03.05.04, 11:31
        Tak, rzeczywiście ich pierwsza płyta jest świetna.Wewnątrz okładki małą
        czcionką napisane jest:"Pozdrowienia dla wszystkich głuchych".
    • Gość: dziunia Re: Maroon 5 IP: 213.195.141.* 02.06.04, 15:00
      Płytka bardzo mi się podoba, kolo ma ciekawy głos smile Płytkę mam już chyba z pół
      roku i jestem nią cały czas oczarowana! Szkoda, że w Polsce Maroon jest ciągle
      nie popularny (chociaż ostatnio This Love puszczają w radiu). A słyszeliście
      może ich poprzednią płytę, tylko, że pod nazwą zespołu Kara's Flowers? Płyta
      chyba sprzed 5 lat (?). trochę inne klimaty, ale też się miło słucha smile
      Pozdrawiam
      • martynka_arc hmm 02.06.04, 22:16
        cd byla u nas wydana 26 kwietnia wiec ciekawe jak masz ja od 6mcy =)
        plyta troche droga jest no nie hehe jedna z drozszych plyt jaka kupilam i sie
        zastanaiwam co spowodowalo ze cena jest wyzsza od ceny przecietnej cd bo
        przeciez zespol nie jest u nas znany i praktycznie nawet w Stanach dopiero
        zaczyna zdobywac jakas renome jako MV a nie KF. a co do KF to powiem szczerze
        ze bardziej podoba mi sie ich tworczosc jako MV niz KF choc jaki KF tez mieli
        klika spoko kawalkow.
        wiesz co, mi sie wydaje ze nawet dobrze ze u nas nie sa zbyt popularne zespoly
        pokroju Maroon czy Matchbox Twenty ja sie do tego przyzwyczailam bedac fanka
        MBT juz od jakichs hm 6 lat i nawet mi sie to podoba ze nie ma szalu na moich
        ulubiencow =) zle tylko ze na koncerty trzeba dosc dalego jezdzic eh i ciezko
        jest znalezc jakies fajne info na ich temat w naszej tv czy tez prasie
        pozdrawiam =)
    • martynka_arc bylam na ich koncercie =) 02.06.04, 21:59
      Maroon V znam od jakiegos roku, kiedy sie tu wypytywalam kilka miesiecy temu o
      ten band nikt mi nie odpisywal hehe a teraz prosze prosze, coraz wiecej
      sympatykow tego zespolu i prawidlowo! :o)
      moja miloscia jest Matchbox Twenty tongue_out Maroon V byli ich supporetem podczas
      europejskeij trasy koncertowej. chlopcy swietnie dali sobie rade w nawiazaniu
      dobrego kontaktu z publicznoscia i ludzie chociaz nie znali ich piosenek
      bawili sie wysmienicie bo atmosfera byla wspaniala =) (mam kilka fotek =) )
      teraz Maroon tez ma koncert-ponownie w Berlinie 5.VI(mam exam nie moge jechacsad)
      a zapowiada sie fajna impra bo wraz z MV bedzie wystepowal Lenny Kravitz i
      Stereophonics.
      ogolnie pozytywnie oceniam zespol, hmm takie amerykanskie granie ktore moze nie
      wszystkim sie podoba ale mi odpowiada =)
      pzdr,
      ~M~
      • Gość: dziunia Re: bylam na ich koncercie =) IP: *.chello.pl 02.06.04, 22:16
        > Maroon V znam od jakiegos roku, kiedy sie tu wypytywalam kilka miesiecy temu
        o
        > ten band nikt mi nie odpisywal

pamiętam, czytałam Twoje posty smile

> a zapowiada sie fajna impra bo wraz z MV bedzie wystepowal Lenny Kravitz i
        > Stereophonics.

no to niezły koncert się szykuje! Szkoda tylko, że w Berlinie, a nie np. gdzieś
        w Polsce...

martynka_arc - powodzenia na egzaminie smile
        Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: Martynka_ARC Re: bylam na ich koncercie =) IP: *.babimost.sdi.tpnet.pl 03.06.04, 00:11
          ja mam blizej do Berlina niz Wawy hihi bo tylko z jakies 3godziny drogi a do
          Wawy z 5 ale chyba wygodniej jak koncert jest u nas w kraju =)

co do examow to nie dziekuje =)
          i rowniez powodzenia zycze =)
          ~M~
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka